A közel negyven éves tapasztalattal és a korszerű felszereltségű műhelyekkel rendelkező Fortuna Bt. teljeskörű szolgáltatást nyújt - bármilyen motorról is legyen szó!

A mezőszilasi társaság motorikus alkatrészek nagykereskedelmi árusítására és mezőgazdasági gépek motorfelújítására szakosodott.

Kajári Zoltán, a Fortuna Bt. ügyvezető tulajdonosa elmondta, hogy cégük olyan komplex szolgáltatással áll a gazdálkodók szolgálatára, amely a felújított motor próbapadi járatásával zárul.  Az ilyen módon tesztelt motor teljesítménye a gyári előírásoknak tökéletesen megfelel!

A Fortuna Bt. hitvallása a precíz, pontos, tiszta munkavégzésen alapul.

A beérkezett motort szétszerelés és mosás után, tiszta állapotban helyezik a gépekre, ahol a tulajdonos - a forgácsoló megmunkálástól kezdve a főtengely köszörülésen át akár a hengerfúrásig  - minden  munkaműveletet végignézhet.

A Fortuna Bt. a szervizmunkák mellett, import alkatrészraktárával is ügyfelei rendelkezésére áll. A partnerek kéréseinek megfelelve, naponta többször is kiszállítanak  -de ez még közel sem minden!

A társaság közeli tervei között szerepel, hogy turbóval és teljes adagoló javítással is szeretnének foglalkozni, hogy még komplettebb szolgáltatást tudjanak nyújtani megrendelőiknek.

További szolgáltatás-bővítésként egy új műhely építésére készülnek, ahol traktorok - és más mezőgazdasági gépek teljeskörű javítására fog berendezkedni a Fortuna Bt.

www.fortunabt.hu>>>

Facebook oldal>>>