Mi az, ami alapjaiban más szintre helyezi az Isuzu D-Max-ot a versenytársaival szemben?

Az alapvető különbség már a tervezés fázisában megmutatkozik. Míg mások a személyautóikból vett technológiát próbálják felduzzasztani olyan szintre, hogy azok keményebb terepen, igazi munkagépként tudjanak viselkedni, addig az Isuzu egészen más megközelítést alkalmaz. A világ egyik legnagyobb haszongépjármű-gyártó vállalataként, az idén éppen 99 éves tapasztalatait fogja össze és egyesíti a D-Max pick-up-ban. Ennek köszönhetően nem egy alulról felskálázott konstrukcióval állunk szemben, hanem az erősebb, strapabíróbb technológia került kisebb karosszériába. Nem hagyható figyelmen kívül ez a technológiai különbség, hiszen éppen ennek köszönhető az Isuzu kiemelkedő strapabírósága és megbízhatósága, kiemelkedő terepjáró képessége, valamint a kategóriájában piacvezető, 3,5 tonnás vontatási kapacitása.

Nem csak a munka során, a városban is kellemes útitárs

Ugyanakkor fontos megemlíteni, hogy a design sem egy elhanyagolható szempont, így a megújult Isuzu is rendelkezik mindazzal, ami manapság elvárható egy autótól, még ha annak igazi célja a kemény munka is. Ennek fényében ugyanúgy megtalálható a felszereltségi listában a projektoros fényszóró, LED technológiás hátsó fék és helyzetjelző, ülésfűtés, valamint a prémium audio rendszer is.

+TIPP: Hogyan érheti el, hogy egy új pick-up vásárlása mellett a cég likviditása is megmaradjon?

A 2015-ös év végéig elérhető a Magyar Nemzeti Bank által biztosított 2,5% fix, forint alapú hitelkonstrukciója, amely segítségével a piacon egyedülálló feltételekkel juthat hozzá vállalkozása új kishaszonjárműhöz. Ráadásul már alacsony kezdőrészlettől elérhető, és a havi törlesztőrészlet is előre kalkulálható.

Összességében tehát, ha új gépjárművel szeretné bővíteni vállalkozását, érdemes olyan modellt választania, amely valóban kemény munkához lett kialakítva, már a tervezés során és a több évtizedes tapasztalat garantálja a megbízhatóságot. Emellett érdemes megfontolni azt is, hogy mi a megfelelőbb vállalkozásának: készpénzben megvásárolni az autót vagy kedvező hitelre, amely segítségével több pénz marad Önnél egyéb beruházásokra, vállalkozásfejlesztésre. Érdeklik a részletek? Forduljon bizalommal a Fábián Kft.-hez a fentiekkel kapcsolatos kérdéseivel: www.isuzufabian.hu