A Peugeot haszongépjárművei között mindig megtalálják az igényeikhez legjobban illő modellt. Ha kisebbet keresnek, a Peugeot Partner az ideális döntés, amely variálhatóságával, dinamikus stílusával és menettulajdonságaival emelkedik ki a kishaszongépjárművek mezőnyéből. Az akár 3 személyes változatban is elérhető modell kétféle felszereltségben, kétféle hosszúságban és akár 4,1 m3-es raktérrel is elérhető, melyben akár a 3,2 m hosszú tárgyak is könnyedén szállíthatóak. A tágas méretekhez azonban meglepően alacsony fogyasztás társul, köszönhetően a robotizált váltóval szerelt 1,6 e-HDi motornak.

A városi közlekedéshez tökéletesen alkalmazkodó kishaszongépjármű minden vállalkozás megbízható partnere lehet, melyre hosszú távon is biztosan számíthatnak.

A nagyobb igények nagyobb méretet követelnek, ilyenkor az új Peugeot Boxer lesz a megfelelő megoldás a vállalkozások számára. A jelentős minőségi javuláson átesett, markánsan új külsőt kapott modell a Peugeot haszongépjármű-családjának zászlóshajója, mely mostantól még strapabíróbb.

A új Boxer számtalan próbán bizonyított: 3 évi használatnak megfelelő szimulációs teszt, 500 000 ajtónyitás, 4 000 000 tesztkilométeren - az új Boxer derekasan megfelelt a kihívásoknak. A modern, robosztus stílus a megerősített karosszériának is köszönhető, melyet több területen is (csatlakozási pontok, padlólemez, felső vázszerkezet, zsanérok, fékek) átterveztek.

A Peugeot legnagyobb haszongépjárműve rengeteg méret- és felépítményváltozatban áll a profik rendelkezésére: 7 raktérméret ( 8-17 m3), 4 hosszúság (L1-L4), 3 magasság (H1-H3), 5 féle össztömeg (2,8-4 t), mindez kiemelkedően hasznos belső szélességgel (1,87 m). A költséghatékony üzemeltetésről számos gazdaságos és hatékony HDi-erőforrás is gondoskodik, melyeknek teljesítménye 110 és 180 lóerő között mozog.

Az új Peugeot Boxer azonban gondol a sofőrre és utasaira is! Vezetést támogató berendezéseinek, így a tolatókamerának, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszernek, a lejtmenet-vezérlőnek, vagy éppen az érintőképernyőnek köszönhetőn kényelemben és fokozott biztonságban telik az úton töltött idő.

Kattintson ide és kérjen árajánlatot!