Lenyűgöző újdonságokkal fogadta a KUHN az Agritechnica kiállításra látogató gazdálkodókat Hannoverben.

Az egyedi dizájnnal hívogató standról nem hiányozhattak a KUHN Center Magyarország Kft. munkatársai sem, akik büszkén mutatták be a különböző díjakkal kitüntetett gépészeti innovációkat.

KUHN igazi újdonságot fejlesztett ki a bálacsomagolók történetében. Az új KUHN SW 4014 bálacsomagoló nagyszerűsége abban rejlik, hogy a KUHN SW 4014 gép az AutoLoad funkciójának köszönhetően szinte minden típusú- és méretű bálát képes teljesen automatikus módon becsomagolni, - egészen a közepes és nagy kockabáláktól a különböző körbálákig. A gyártó ezért a fejlesztésért elnyerte az AGRITECHNICA 2015 kiállítás innovációs ezüstérmes díjat.

A gép munkájáról érdekes videót tekinthet meg IDE KATTINTVA.

A KUHN szálastakarmány betakarító sorból az ID nagy kockabálázó is komoly figyelmet kapott. A gép többek között a dupladugattyús elrendezésével vívta ki sikerét, amelynek köszönhetően még tömörebb bálák és így még gazdaságosabb munkavégzés érhető el.

Az idei Agritechnica újdonságaként a KUHN európai utcával lepte meg a nagyközönséget, ahol az érdeklődőket a saját országuk képviselői külön kialakított tárgyalóhelyiségekben láthatták vendégül.

KUHN kínálja a legtökéletesebb és legváltozatosabb megoldásokat a mezőgazdasági munkagépek piacán – gyors, pontos és megbízható szolgáltatásokkal kiegészítve. Maradt még kérdése a KUHN munkagépekkel kapcsolatosan? Keresse a KUHN Center Magyarország Kft. munkatársait!