A nyereményjáték során az Agroinform hírlevélre feliratkozott olvasóink között sorsoltunk ki ezer darab AGROmashEXPO belépőjegyet. A sorsolás megtörtént, a szerencsés nyerteseket emailben értesítjük. A nyertesek a jegyeiket személyesen, a személyazonosság igazolásával, 2023. január 25–28. között bármelyik napon, 9:00-től 12:00 óráig vehetik át a Hungexpo I-es és III-as bejáratánál található Agroinform standoknál.

Miért éri meg az Agroinform hírlevelére feliratkozni?

A hírlevélre feliratkozott olvasóink a hét minden napján megkapják összegyűjtve a friss agrárhíreket és szakcikkeket, válogatott apróhirdetéseket, állásajánlatokat, sőt az aktuális agráreseményeket és fórumtémákat is. Nyereményjátékból is lesz még, ha most lemaradtál, ne csüggedj, a következőnél is lesz esélyed.

Még nem iratkoztál fel az Agroinform.hu hírlevelére? Mire vársz? Tedd meg itt:

Feliratkozom a hírlevélre!

agromashexpo

A nyertesekkel találkozunk az AGROmashEXPO-n! Mindenképp látogassátok meg a kiállításon az Agroinform kávézót a H pavilon H1D standon, meghívunk egy jó kávéra, és a jó társaság is garantált. Csütörtökön 14 órától várunk a Mi terem a neten? agrármarketing konferenciánkon, a B pavilonban, ahol többek között a mesterséges intelligencia felhasználásának lehetőségei is a témák között lesz. Pénteken pedig jön a PREGA AgrobotShow: 14 órától a B pavilon színpadát ellepik a robotok, drónok, önműködő munkagépek. Ne maradj le!

Az Agroinform.hu az AGROmashEXPO hivatalos médiapartnere.

AGROmashEXPO 2023

A magyar agrárgazdaság legjelentősebb szakmai rendezvénye!

2023. január 25-28.
HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ

Részletes program és további információk: agromashexpo.hu