Az agrárium széles szegmensét szólította meg a több profillal is rendelkező Tilki Agro Kft. az AGROmashEXPO G pavilonjában felállított standján. A cég ügyvezető igazgatójával, Tilki Balázzsal beszélgettünk, aki részletesen elmondta, mi mindennel foglalkoznak. Megtudtuk, hogy szarvasmarha takarmányokat értékesítenek, granulált meszezőanyagokat importálnak, kedvező árú tartályokat és gépmosó tálcákat is forgalmaznak.

Az AGROmashEXPO- n a sokoldalúan kihasználható zöldség-gyümölcs automatákat a Nonstop-Boxokat mutatták be, amelyeket az érdeklődök ki is próbálhattak működés közben.

A Nonstop-Box a mezőgazdasági termékek értékesítésének teljesen új módját jelentheti

A Nonstop-Box segítségével a termelők és a kereskedők könnyebben tudják értékesíteni a termékeiket, hiszen az automata a nap 24 órájában, a hét minden napján lehetőséget biztosít a vásárlásra. Nem kell hozzá kezelőszemélyzet, így megoldhatja a munkaerőhiányt. Az árufeltöltés könnyen kivitelezhető, rövidül a szállítás, nincsenek köztes cégek, akik pluszköltséggel jelennének meg.

Bármit el lehet helyezni benne, ami súlyban és méretben belefér a különböző méretű boxokba: joghurtokat, üdítőt, narancsot, dobozos tojást. Lehetőség van a nagyobb, nehezebb termékek értékesítésére is. A legnagyobb súly jelenleg 30 kg, de a gyártó akár egyedi igényeknek megfelelő boxokat is készít.

Tilki Balázs megmutatta az automata működését, és beszélt a fizetési módokról is. Kiderült, hogy lehet fizetni készpénzzel, kártyával és előre utalással is.

A Tilki Agro Kft. szakmai tanácsokkal látja el azokat, akik az automaták megvásárlása mellett döntenek, illetve segítséget nyújt azok kiszállításában és beüzemelésében is.

A Tilki Agro Kft. termékeit élőben is megnézheted az AGROmashEXPO-n a G pavilonban. Tedd fel kérdéseidet személyesen a kiállításon vagy látogasd meg a honlapjukat: tilkiagro.hu