PRONAR T046/1 állatszállító - kedvező ár, készletről

Közepes méretű állatszállító pótkocsi, amivel körülbelül 10 szarvasmarha szállítása is kényelmesen megoldható. A pótkocsi végén található hátfal kézi nyitás után hosszú rámpaként – két oldalon lehajtható oldalkorláttal – megkönnyíti az állatok be- és kihajtását a pótkocsiból. A fix szerkezet és magas minőségű impregnált faelemek biztosítják a pótkocsi sok éven keresztül történő megbízható működését.

Technikai adatok:
Megengedett össztömeg: 12000 kg
Teherbírás: 8500 kg
Saját tömeg: 3500 kg
Rakodótér felülete: 14 m2
Rakodótér belső hossza: 6990 mm
Rakodótér belső szélessége: 2300 mm
A pótkocsi befoglaló méretei (hosszúság / szélesség / magasság): 8290/2530/2800 mm
Oldalfalmagasság: 1400 mm
Rakfelület magassága, a talajtól mérve: 660/230 mm
Nyomtáv: 2200 mm
Vonószem megengedett terhelése: 1500 kg
Felfüggesztés: hidraulikus
Gumiabroncsok: 14,0/65-16
Maximális sebesség: 40 km/h
Minimális vonóerőigény: 65/47,8 LE/kW

állatszállító

Tejmelegítő teflonbevonattal 220 V

Ez a teflon tejmelegítő nagy hőteljesítményt kínál: 2300 W. Működő optikai kijelző. Folyamatos szabályozású termosztát. Állandó hőmérséklet: a készülék automatikusan kikapcsol. Ne égesse el a tejet. Fröccsenés elleni védelem. Nagy stabilitás. Könnyen tisztítható. Vízálló IPX7. 150 mm-es szintről működik. Lehetővé teszi a tej melegítését és hőmérsékletének fenntartását. Nagy hőcserélő felület a fűtés megkönnyítése érdekében. Vízálló és tapadásmentes eszköz.

tejmelegítő

Agreto mobil állatmérleg sertések, juhok és borjak számára

Robusztus, elektronikus, egyetlen állat, 300 kg-ig terjedő súlyú borjú, juh, bárány és sertés gyors és egyszerű mérésére alkalmas istállóban vagy legelőn. A kezelő helyéről mindkét ajtó működtethető és a kijelző olvasható. Az automatikus állatmérési mód nem igényel gombnyomást a kijelzőn. A könnyű és kompakt kialakítás horganyzott acélból és alumíniumból készült, lehetővé teszi a mérleg könnyű kezelését még szűk istállóban is. A méréstechnika teljesen por- és vízálló az IP68 védelmi osztálynak megfelelően, ezért alkalmas minden kültéri alkalmazásra, istállóban és nedves helyiségekben. Az AGRETO HD1 mérőműszer erős rozsdamentes acélburkolattal rendelkezik, vízálló (IP67), és automatikus állatmérési móddal rendelkezik. A mérleg mobil üzemmódban a kereskedelmi forgalomban kapható legtöbb akkumulátorral üzemeltethető.

mérleg

MENCI csigás és fújós kitárolású tápos kocsi - 1 óra alatt 60-75 t tápot tárol ki

A MENCI gyár a legkorszerűbb technológiával készült, világszínvonalú csigás kitárolású takarmányszállító eszközeiről híres. Hazánkban is elterjedt és közkedvelt eszköz, melyet fuvarozók és termelők egyaránt szívesen használnak. 60-70 t/órás kitárolási teljesítménye egyedülálló a piacon /a fújós eszközökhöz képest 2,5-3-szor gyorsabb/.

Az egész felépítmény alumíniumból készül, a kitároló rendszer vagy saját motorral, vagy a jármű mellékmeghajtásáról működtethető. A felépítmény 2 tengelyes jármű esetén cca. 20 m-es, 3 tengelyes esetén cca. 30 m-es kivitelben készül. A kamrák száma 2-3-4 db lehet. Nemcsak csigás kivitelben rendelhető – kérhető kombinát kitárolási rendszerrel is - csiga + fújós. Természetesen nem csak IVECO tehergépjármű-alvázra – más típusra is ráépítjük a takarmányszállító felépítményt.

Menci

Takarmányszállító silós félpótkocsi

Egy ilyen félpótkocsi dolgozik a Celldömölki Malom Kft.-nél is Celldömölkön. Kiváló minőségű, takarmány és ömlesztett áru szállítására kifejlesztett cseh gyártmányú félpótkocsi, takarmány szállításához speciális rozsdamentes acélból készült prizmával ellátva – lásd fotót. A gyártó Csehország meghatározó ipari nagyvállalatainak egyike. A félpótkocsi 3 kamrás, 45 m3-es, de kérhető más térfogattal és kamraszámmal is. Felszereltsége: tömlőtartó, szerszámosláda, JOST kitámasztólábak, rozsdametes létra és biztonsági korlát. Légrugós BPW tengelyek, 1 db bogitengely, WABCO erősített tárcsafék, 1 db beépített légnyomásmérő az alvázban, pótkeréktartó + kerék, gumik európai gyártótól. Acélfelnik vagy ALU Eco Wheel felnik – 120 kg .

A fújós kitárolórendszer leírása: a levegőrendszer légszűrővel, 76x3-as csövezéssel, hátsó STORZ B véggel, 0-4 bar-os manométerrel, 1 1/4"-os 2 baros biztonsági szeleppel, 2"-os gömbcsapok, ürítés bal oldali vezérléssel, DN 100-as kitöltő csonkkal és csappal, 2 db 2"-os gyorsító szeleppel. Saját tömege 5.100-5.300 kg kiviteltól függően.

takarmányszállító

ELHO RC1500/ RC1800

A RotorCutter gépek hatékony és tiszta megoldást kánálnak a takarmány kiosztására etetéskor, almozáskor egy traktor használatával is. Az ELHO RotorCuttert elsősorban takarmánybálák aprítására tervezték, de egyaránt kiválóan alkalmasak szalmabála kiosztására is. Az apríték mérete a dob forgási sebességének vagy dőlésszögének állításával változtatható (jellemző méret 25-50 mm).
Az etetés vagy almozás a gép mindkét oldalán megoldható, és a kifúvótornyok állítható terelőlapjai biztosítják az egyenletes kiszórást.
elho

Strautmann Verti-Mix 1501 Double takarmánykeverő és -kiosztó kocsi

Miért vásároljon takarmánykiosztó kocsit? Kevesebb munkaerővel meg tudja az etetést oldani, időt spórol, nem is keveset. Egy olyan homogén takarmánykeveréket állít elő, amivel növelni tudja a jószág súlygyarapodását, tejtermelését. Egy megfelelő mérlegrendszer segítségével kg-ra pontosan meg tudja szabni, hogy 1 főre mennyit kell kietetni, ezzel is akár napi szinten spórolni a takarmánnyal. Összegezzük: időt, energiát spórol, tejnövekedést és húsgyarapodást ér el rövid idő alatt, csökkenti költségeit, ezek ahhoz vezetnek, hogy akár 1-1,5 év alatt megtérül befektetése, utána pedig gazdasága nyilván profitnövekedést ér el.

Strautmann Verti-Mix 1501 Double:

- új
- 2 keverőcsigás rendszer, mely különféle késekkel rendelhető, szalmához vagy bálavágáshoz, gyümölcshúshoz, Innodur extra kopószalaggal is kérhető, aki hosszú távon gondolkodik, ne kelljen a komplett csigát felújítani, hanem kis költségvetésből azt megoldhatja
- alap 12 m3 térfogat, 13,5-re és 15 m3-re bővíthető 0,18 és 0,36 m-es magasításokkal
- hossza lehetséges 6,61 m vagy 7,01 m kiosztóegység elhelyezése végett
- szélessége lehetséges 2,16 m / 2,26 m vagy 2,36 m a kiosztóegység típusa végett
- lehetséges kiosztóegységek, sima ponyvával fedett súber nyitású / egyirányú hevederes kiosztórész vagy 2 irányba állítható hevederes kiosztórész
- a kiosztóegységek elöl, hátul, jobb és bal oldalon mindenféle variációban kombinálhatók
- szögben állítható almozó zsiráfnyakkal szerelhető (opció)
- saját alaptömeg 5.300 kg, megengedett össztömeg 11.800 kg
- szélessége 1,96 m / 2,06 m / 2,16 m/ kiosztóegységtől függően
- kidobási magasság variálható, rendelés előtti egyeztetésnél akár extrém magasság is kérhető
- tartály 8 mm-es falvastagsággal rendelhető + opcióban rendelhető kopófal a hosszabb élettartamért
- kerékméretet rendeléskor egyeztetni szükséges
- 1 tengelyes kivitelű, opcióban 2 tengelyes verzióban is kérhető
- választható hajtóművel, 2 fokozatú vagy hagyományos Vario2 26 ford./perc
- elektromos kezelőegység, melyről egyszerűen kezelhető a hajtómű és kiosztóegységek, valamint az opciós almozó adapter
- többféle mérlegrendszerrel kérhető

takarmánykeverő

Elektromos mérleg takarmánykeverőhoz, 3 szenzoros WG01/2

A elektromos mérleg együtt dolgozik a takarmánykeverővel. 3 szenzor segítségével a takarmány és az adalékok pontosabban mérhetők és variálhatók. A mérlegek elősegítik a megfelelően kevert takarmány előállítását. Maximum 2500 kg-ig.

mérleg

Fliegl Profi Combi bálabontó és kiosztó kocsi

- függesztett
- hidraulikusan magának veszi fel a bálát
- pengékkel ellátott rotormű
- hidraulikus behordó padozat
- szalma, széna és szenázs/siló bálákhoz
- minimum teljesítményigény 50 LE
- méret: 2450x1750x1600 mm
- kardántengely-meghajtás (az alapár tartalmazza a kardántengelyt)
- hidraulika-vezérlőtömb segítségével a kihordási mennyiség fokozat nélküli szabályozása lehetséges
- 2 pár hidraulikacsatlakozót igényel
opcióként futóművel kérhető (kisebb traktoroknál ajánlott)

bálabontó-kiosztó

Tudtad, hogy az Agroinform.hu Piactér rovatába 3 db hirdetést ingyen adhatsz fel?