Újdonságok 2015-ben:

  • „Ragadozók világa” - trófeakiállítás
  • Nemzetközi szakmai konferencia a hagyományos és az új keletű vadásztöltényekről (a CIC szervezésében)
  • Kittenberger-bemutató (a Magyar Természettudományi Múzeum kiállítása)
  • Gasztronómiai bemutató és kóstoló: vad- és halételek terítéken
  • Óriás FEHOVA akvárium, melyet kifejezetten a kiállításra készíttettünk
  • Új horgászpavilon megnyitása

Ízelítő a hagyományos programokból:

Elmaradhatatlan a Szarvasbőgő verseny, a kisállat és solymász bemutató, madárröptetéssel, újra lesz Vadászkürt fesztivál, és látványosnak ígérkeznek a vadászkutyafajta- és munkabemutatók, melyekre külön épített pályán kerül sor.A lenyűgöző trófeákon kívül vadászírókból sem lesz hiány! Mindenképpen érdemes lesz meglátogatni a vadász magazinok standjait, hiszen folyamatos dedikálással egybekötött közönségtalálkozók várják az irodalom-rajongókat.

Aki hazánkban keres vadász-, horgász- vagy kirándulóterületet, ne hagyja ki a magyar erdőgazdaságok standját, mert ott minden, a szabadidő természetben való elöltésével kapcsolatos kérdésre választ kaphat. A fegyverek iránt érdeklődők is megtalálhatják számításukat. A széles kínálattal érkező kiállítók megtekintése mellett a bátrabbak megmérettethetik magukat a MAGNUM Lőtéren és kipróbálhatják a „részegszemüveges” vezetést a BRFK standján.

Rendezvényünk egyik látványossága a kifejezetten a FeHoVára épített óriás akvárium lesz. Újdonság az új horgászpavilon megnyitása is, hiszen dinamikusan fejlődő, egyre több látogatót vonzó nemzetközi rendezvényünk kinőtte a legnagyobb pavilont. Változatos programokkal várjunk mindenkit a pergető medencénél és a fárasztó szimulátornál is. Híres magyar horgászaink és horgász szakíróink is felbukkannak majd, hogy előadásokat, szakmai bemutatókat tartsanak, vagy kötetlenül meséljenek horgászélményeikről. Külföldi vendégünk: Ali Hamidi, a Korda angol bojlis sztárja.

Gyermekkel érkező vendégeinknek is színes programokat kínálunk. MOHOSZ Horgász sulival, VKE gyermekfoglalkoztatóval várjuk a fiatal generációt, találkozhatnak, és közös fotót készíthetnek hazai sztárhorgászokkal, valamint bemutatkozik nekik a Tiszai Pecasuli.

Egy jeggyel 8 pavilon kínálata megtekinthető, egész napot betöltő kikapcsolódást kínálunk.

A vadásztársaságok, horgász egyesületek és erdészetek tagjai kedvezményes csoportos belépőjegyet válthatnak a kiállításra. A kedvezményre jogosító kuponok megtalálhatók a kiállítás honlapján.

Időpont: 2015. február 12-15.

Egyidejű rendezvények:

  • Budapest Boat Show
  • Karaván Szalo,
  • Országos Íjász Bajnokság
  • IV. FEHOVA-MEOE Nemzetközi kutyakiállítás

Bővebb információ és kiállítói lista: www.fehova.hu