Pályázatát őstermelőként nyújtotta be egy saválló pörgető, 10 új kaptár vásárlására, valamint virágpor-szedők beszerzésére. Ezáltal méhcsaládjai számát is bővíteni tudta.

A támogatási lehetőségről a barátja révén értesült, a pályázati anyag összeállításában pedig a település jegyzője volt segítségére. Az volt ugyanis a benyomása, hogy a kérelem összetettsége miatt nem árt egy kis tapasztalat az anyag elkészítésében és az elektronikus beadás terén.A beruházást 60%-os támogatási intenzitással valósította meg.

A pörgető négykeretes, elektronikus vezérlésű, ami mindenben megfelel a mai kor kívánalmainak. Tapasztalata szerint az új eszközzel idén már élmény volt dolgozni, a mézek különösen jó minőségűek lettek. Kézi erővel sokkal nehezebb lett volna ilyen munkát végezni. A külső virágpor-szedőket most egyelőre az új kaptárakhoz rendelte meg és szerelte fel, de később a többire is tervezi. Ez termékbővítést is jelent, mivel manapság jó piaca van a virágpornak: új termék, valóságos vitaminbomba a szervezetnek, immunrendszer-erősítő hatása is van. Különféle zselékbe, lekvárokba, mézbe is bele lehet keverni, de magában is fogyasztható.

A fejlesztésnek köszönhetően a pörgetéseket könnyebben és kiváló minőségben tudják megoldani és a termékpalettát is bővíthették. A későbbiekben tervezi egy méz-feldolgozó, palackozó helyiség kialakítását is, amely mintegy kétmillió forintos beruházási nagyságrendet jelent.

„Az, hogy sikeresen megvalósítottam a pályázatomat, kifejezetten jó érzéssel tölt el, mivel tudom, mennyi odafigyeléssel és munkával járt a pontos összeállítása. Fontosnak tartom, hogy elősegítsük az emberek szemléletváltását arról, hogy elismerjék, a kötelezően kihelyezett tájékoztató tábla egyszersmind mindazt a teljesítményt is jelzi, ami a beruházás megvalósítása mögött van. A pályázás útja mások előtt is nyitva van, csak végig kell csinálni".