Rendhagyó módon, a Kaposvári Állattenyésztési Napokról jelentkezünk heti apróhirdetési összefoglaló cikkünkkel. Magával ragadott bennünket a vásári hangulat, ám azokra a gazdálkodókra is gondoltunk, akik nem tudtak elszakadni a napi teendőktől, így őket "online állatvásárral" várjuk az Agroinform.hu Apróhirdetés rovatban, a hét minden napján, a nap bármely szakában.


Ezen a héten is sok jószág cserélt gazdát nálunk, most a legfrissebb hirdetések közül válogatunk, állattenyésztési ágazatonként csoportosítva.

Baromfibörze

"Tetra SL tojótyúk eladó, nagyobb tételnél 500 Ft-tól. Minden kérdésre szívesen válaszolok. Hívjon fel bátran, alkuképes vagyok, így biztosan megegyezünk."

Tetra SL tojó

Mivel eteti a baromfikat a ház körül? Csak táppal és konyhai maradékkal? Mutatunk jobbat!

A baromfi is meghálálja a változatos, fehérjében gazdag takarmányt, ezért ajánljuk a Magyarországon kevésbé divatos mageleségei közül a kölest, fénymagot, kendermagot, madárborsót. Ez utóbbira hirdetést is találtunk és bízunk benne, hogy ezt az értékes takarmányt a hazai díszmadarasok és baromfisok között sikerül majd értékesítenie az eladónak .

A madárborsó a horgászok körében is keresett takarmány, ugyanis magas fehérjetartalma (25%) mellett alacsony zsírtartalmának (2%) köszönhetően – baromfiakhoz és díszmadarakhoz hasonlóan – a halak is keresik, eszik, de a kevés zsírtartalom miatt nem telítődnek vele olyan gyorsan.

50 mázsa apró zöld szemű madárborsó eladó!madárborsó

Lóvásár

Eladó egy 4 éves fekete csődör

csősör

A jószág szalaggal mért magassága 163 cm, egyes és kettes kocsis kanca lóval is befogható. A csődör a helyszínen kipróbálható.

Különleges fajtájú drága, értékes nagy tehetségű sportló jó gazdáját várja!

A siker vele garantált! Kiválóan ugrik, szép mozgású! 6 éves, belovagolt, szép,185 cm magas ló eladó!
Okos, tanulékony, szelíd, szépen, jól ugrik. Egészséges, minden rossz szokástól mentes. Nagyon jó származású, papírja rendben vannak.

Marhavásár

Tenyészbika eladó

bika

 

2010. 02. 28. születésű Limousin tenyészbika eladó.

Ár megegyezés szerint.

Hirdetés helye: Szeghalom

Tenyészbika kerestetik!

"Húsjellegű tenyészbikát keresek cserébe 3-4 hónapos bika borjúkat adnék!" Hirdetés helye: Cegléd

A téli takarmány kérdése már megoldódott?

Hogyha még nem, akkor erről is gondoskodjunk időben:

Eladó 300-400 mázsa marharépa Borsodban!

Az alkalmazott kérdése is sarkalatos pont egy gazdaság életében! Nem csoda, hogy kiemelt apróhirdetésként találkoztunk az alábbi felhívással:

Budapest melletti családi gazdaság azonnali kezdéssel felvesz fejni tudó szarvasmarha-gondozót. Ottlakással étkezéssel, bérezés megegyezés szerint.

Szépen hízik a jószág, a takarmány is be lett hordva télire... Már csak egy kérdés van, mi legyen a trágyával?

A szervestrágya nagy kincse az állattartó gazdáknak, feltéve, hogy van technológia a kijuttatására és nem sutyiban gyűlik valahol a telep eldugott csücskében "veszélyes hulladékként"...

Mutatunk egy szervestrágyaszórót, amely nem egy drága gép, de hasznos eszköze lehet az állattartó telepnek.

Eladó 5 tonnás trágyaszóró!

Eladó egy jó állapotú 5 tonnás trágyaszóró Cegléd környékén. A gép gyártási éve: 1998.

Már van jószágunk, takarmányunk is, a szervestrágya adta tápanyag-utánpótlási lehetőségeket is maximálisan kihasználtuk... volna. – Ha meglenne a megfelelő terület! A termelő szántóföldet, rétet, legelőt keres, bővítené az állatlétszámot, ám ehhez több földterületre van szüksége.

Ingatlant adna el, vagy vásárolna? Erre is van tippünk, íme egy hirdetés!

Kiskunhalas vonzáskörzetében szántót, legelőt, kaszálót vásárolnékállattartó telep

Állattartó telep madártávlatból – fotó: Shutterstock

Tudta, hogy az apróhirdetésekkel nyerhet is?

Az Agroinform.hu legújabb nyereményjátékában nem kell mást tennie, mint a nap bármely percében INGYENESEN feladni akár 100 db* ajánlatot Apróhirdetéseink között 2016. augusztus 15. – 2016. október 15. között!

< Adja fel hirdetéseit IDE kattintva! >

< A játék további részleteiért kattintson IDE! >

A legújabb Samsung Galaxy S7 Edge egy olyan telefon, amiben nem lehet hibát találni. Megpróbálkozhatunk ugyan vele, de valószínűleg még a szőrszálhasogatásban jeleskedő telefonguruk is feladják a harcot. A 3600 milliamperórásra növelt akku egy dolog, de mellette rengeteg újdonsággal büszkélkedhet, mint például az ultragyors és alig kiemelkedő hátlapi kamera, a kijelzőt felvillantó előlapi vakku funkció, a kezünkhöz tökéletesen illeszkedő 5,5 hüvelykesre nőtt képátló, és ha mindez nem lenne elég, az egyik legcsábítóbb az IP68-as por- és vízállósági védelem, amely másfél méteres mélységig, legfeljebb 30 percig garantálja a víz kívül tartását.