1. Hirdetés kiemelése feladáskor
Amennyiben már a hirdetés feladásakor szeretne kiemelést kérni a termékre, könnyedén megteheti. Először jelentkezzen be a felhasználói fiókjába, majd kattintson a főoldal jobb felső sarkában található kezelési panelben az Ingyenes hirdetés feladása gombra.

Apróhirdetés kiemelése

Töltse ki a feladni kívánt hirdetés űrlapját. Az űrlap legaljára görgetve láthatóak a kiemelési ajánlatok. Válassza ki az Önnek megfelelő kiemelési módot, majd kattintson a Hirdetés feladása gombra.

kiemelés

2. Hirdetés kiemelése utólag
Jelentkezzen be az Agroinform.hu-n a saját felhasználói fiókjába.

kiemelés


A bejelentkezés után a honlap jobb felső sarkában található kezelőpanelban kattintson a Hirdetésiem gombra.

kiemelés

Ekkor meg fog jelenni a felhasználó által feltöltött összes hirdetés. Ez a hirdetéskezelő panel, ahol könnyedén módosíthatja a beállításokat.

kiemelés

Válassza ki a kiemelni kívánt hirdetést, majd kattintson a hirdetés alján látható opciók közül a Kiemelés gombra.

kiemelés

A kiemelés következő lépése a kiemelés módjának megváltoztatása. Igényelhet Főoldali kiemelést, illetve Kategória kiemelést.

3. Főoldali kiemelés előnyei
Ha ezt a lehetőséget választja, a hirdetése sárga színű hátérrel fog megjelenni a főoldalon. Így a honlapra látogatók azonnal az Ön hirdetését fogják látni, illetve az itt megjelenő többi kiemelt hirdetés között válogathatnak.

kiemelés

4. Magánszemélyek számára
Főoldali kiemelést magánszemélyek is igényelhetnek. A kiemelést a fizetendő összeg megérkezése után aktiváljuk. A kifizetés történhet átutalással, bankkártyás fizetéssel, PayPal-on keresztül, vagy SMS-sel. A leggyorsabb fizetési mód az SMS. A kifizetendő összeg a kifizetési módtól függően 1690 Ft vagy 2032 Ft lehet.

kiemelés

5. Cégek számára
Főoldali kiemelést cégek kis igényelhetnek. Számukra az Agroinform.hu előre hitelezi az összeget. A hirdetésen azonnal aktiválódik a kiemelés. A kifizetés utólagos utalással történik, mely határideje a következő hónap eleje, mindenkori összege pedig 1690 Ft. Értelem szerűen, ha több hirdetést ad fel, ezeket összegezzük.

kiemelés

6. Kategória kiemelés előnyei
Azok az érdeklődők, akik konkrét kategóriákban keresnek (pl. Állattartás gépei, Talajművelő gépek, stb.) könnyedén rátalálhatnak az Ön hirdetésére, amennyiben a Kategória kiemelést választja. A kiemelés zöld színnel jelenik meg, megkülönböztetve a nem kiemelt hirdetésektől.

kiemelés

7. Magánszemélyek számára
Kategória kiemelést magánszemélyek is igényelhetnek. A kiemelést a fizetendő összeg megérkezése után aktiváljuk. A kifizetés történhet átutalással, bankkártyás fizetéssel, PayPal-on keresztül, vagy SMS-sel. A leggyorsabb fizetési mód az SMS. A kifizetendő összeg a kifizetési módtól függően 990 Ft vagy 1905 Ft lehet.

kiemelés 8. Cégek számára
Kategória kiemelést cégek kis igényelhetnek. Számukra az Agroinform.hu előre hitelezi az összeget. A hirdetésen azonnal aktiválódik a kiemelés. A kifizetés utólagos utalással történik, mely határideje a következő hónap eleje, mindenkori összege pedig 990 Ft. Értelem szerűen, ha több hirdetést ad fel, ezeket összegezzük.

kiemelés