Nem véletlen, hogy sokan szeretik a traktoros videókat. Ha pedig a traktor mellé még egy gyönyörű hölgy is társul, garantált a siker. A most következő felvételen egy profi gépkezelő hölgyet láthatunk, aki szépségével és munkájával is tarol.

Federicát a videóban a FENDT 930 volánjánál láthajtuk. Ahogy a videóból megtudjuk, Federica minimális talajművelésben, 4 m-es Kverneland Enduro kultivátorral dolgozik. A hölgy sok hektáron dolgozik, így a FENDT 930 Vario traktor napi gyors karbantartása után már megy is tovább, hogy haladjon a munkával.

Ismerd meg a FENDT 900 Vario traktorszériát

2019-ben jelent meg a hatodik generációs Fendt 900 Vario traktorszéria, melynek külön figyelmet érdemelnek a szoftveres extrái. Az új 900-as palettának öt modellje van: 930 Vario, 933 Vario, 936 Vario, 939 Vario, 942 Vario. A modellek 296 és 415 lóerő közötti teljesítménytartományban érhetők el, és szinte bármilyen célra megfelelnek.

traktor nő

A hölgyek is kiválóan vezetik a traktorokat. Fotó: Shutterstock

Az 1000 Vario-tól átvették a VarioDrive hajtásláncot és a Fendt ID, alacsony motorfordulatszám koncepciót. Ezek tovább növelik a gépek élettartamát és csökkentik az üzemanyag-fogyasztást. A gépek méreteit is megnövelték és a design is megváltozott, nagyobb és hatékonyabb traktorokat eredményezve. Ráadásul óriási előny, hogy a szoftveres extráknak köszönhetően a traktorok utólag is fejleszthetők. Piacterünkön is számtalan FENDT traktor közül lehet válogatni.

A Kverneland Enduro kultivátor

A Kverneland Enduro kultivátor nagy munkasebesség mellett is pontos munkamélység tartást szavatol. A kiemelkedő teljesítményre pedig nagy szükség van, hiszen a modern gazdaságokban megváltoztak a kultivátorokkal szemben támasztott igények. Az idő és a teljesítmény így kulcsfontosságúvá vált.

Az Enduro Pro kettős paralelogramma karos henger felfogatással rendelkezik. A mélység állítás hidraulikusan végezhető el. Az Enduro vagy Enduro Pro kapái 3 sorban helyezkednek el. Fontos elvárás volt velük szemben a hosszú szár maradvány okozta kellemetlenség leküzdése, biztosítva az optimális keverést és az intenzív művelést.

Az Enduro Pro maximális munkamélysége 35 cm, az Enduro esetében ez 30 cm. Az Enduro Pro mélységállítása menet közben hidraulikával, az Enduro modellnél pedig távtartókkal történik. Piacterünkön megtalálhatod a Kverneland termékeit is.