Nagyon sok esetben már őszi kijuttatás és állománykezelés is zajlik, de a második-harmadik lombtrágyázás már áthúzódik a 2023-as évre.

ősz

A növények már most is kevés nitrogént, foszfort és káliumot tudnak felvenni, ezért az első lombtrágyának NPK-tartalmúnak kellene lennie – fotó: shutterstock.com

Több fajta lombtrágya egy csomagban

Az akció keretében (2 IBC után 1 IBC grátisz) többféle lombtrágyát is tudnak egy csomagba tenni. Ez azért fontos, mert más tápanyagokkal kellene segíteni a növényt a kezdeti (pl. ősszel vagy tél végén) növekedési fázisban, és másokkal, amikor az intenzív növekedés vagy a szemtelítődés időszakába lép. A növények már most is kevés nitrogént, foszfort és káliumot tudnak felvenni, ezért az első lombtrágyának NPK-tartalmúnak kellene lennie. A tavaszi időszakban pedig már a magnézium–kén és mikroelem-tartalmúak tudnak sokat segíteni.

Segítünk a technológia kialakításában

A VulcanAgro Kft. szakemberei országosan segítik az Önök munkáját, akár a talajjavítás vagy tápanyagpótlás tekintetében. Más és más talajtípuson folytatnak termelést, és gyakran merőben más inputtechnológiát alkalmaznak. Ezekhez a változó feltételekhez kell igazítani a lombtrágyázást, de a kénpótlást vagy a talajok fizikai és kémiai javítását is. Kérdezni és kérni egy javaslatot semmibe sem kerül - nagyon sok pénzt lehet spórolni úgy, hogy kevesebbet sem fognak termelni!

Ön kifizeti, a VulcanAgro Kft. ingyen tárolja

A 2022. év végi lombtrágya akció keretében lehetőséget biztosítanak pár hónap ingyenes tárolásra. A VulcanAgro Kft. olyan jelentős fűtött raktárkapacitással rendelkezik, ahol az Önök terméke is biztonságban vészeli át a telet. Ehhez Önnek választani kell, mely termékre lesz szüksége, kifizetni és megadni a várható kiszállítás időpontját. A VulcanAgro Kft. szaktanácsadói segítenek, hogy a legjobb termékeket, a lehető legjobb akciós csomagban, időben meg tudják vásárolni.

raktár

Jelentős fűtött raktárkapacitással rendelkeznek – fotó: VulcanAgro Kft.

VulcanAgro

Forrás: VulcanAgro Kft.

info@vulcanagro.hu

www.vulcanagro.hu

VulcanAgro logó