A MÁVIPROD Magyarország Kft. fő profiljába tartozik az FG WILSON ipari aggregátorok hivatalos forgalmazása és szervizelése, illetve a Perkins hivatalos márkaképviselete. Tevékenységük kiterjed a Perkins motorok és az FG Wilson által gyártott áramfejlesztők garanciális és jótállási időn túli szervizelésére is.

IRUM traktor

A Maviprod által fejlesztett IRUM TAGRO traktor – fotó: Agroinform.hu

A cég tevékenységének másik ágazatát az IRUM traktorok jelentik

A videóban látható traktor az új, Irum által fejlesztett IRUM TAGRO traktor, ami a legnagyobb teljesítményű (102 LE) az előírásoknak megfelelő Stage V-ös motorral szerelt gép. A traktor belülről némileg változott: ilyen a tetőablak, ami a homlokrakodóval való használatot könnyíti meg. Hatalmas panorámafülke, mechanikus kezelőfelület jellemzi az erőgépet, de van elektromosan kapcsolható elsőkerékhajtás, differenciálzár, TLT kihajtás és a fázósabbak kedvéért fűthető, légrugós ülés. Alapfelszereltség a klíma és az autórádió. Az egyéb kiegészítők tárháza is elég nagy: fronthidraulika, front TLT, plusz kihelyezett hátsó hidraulika körök, egy és kétkörös légfékrendszer is rendelhető hozzá.

Megvásárlásával egy ár-érték arányban igen kedvező gépet tudhat magáénak a vevő. A traktor fenntartása az árak szempontjából a magyar piacot figyelembe véve az alsó egyharmadba sorolható, akár a szerviz-, akár az alkatrészköltséget nézzük. A cég jelenleg a kiírt árajánlatait 90 napig tudja tartani, aminek a pályázatoknál eddig is nagy jelentősége volt.

A kistestvér, – ami szintén IRUM márkanév alatt fut  a TAG60  traktor négyhengeres, 60 lóerős turbós soros motorral van szerelve. Szőlőbe vagy gyümölcsösbe nagyon szeretik, mert könnyen fordul (58 fokban) – a cég sok  pozitív visszajelzést kap vele kapcsolatban is.

A legkisebb a traktorcsaládban az IRUM TAG 24 RH, amit fóliákban, kertészetekben, kisebb gazdaságokban alkalmaznak nagy sikerrel. Ő is, és az előző 60 lóerős traktor is elérhető mechanikus és hidrosztatikus váltóval. A hidrosztatikus váltót sokan szeretik, mert nagyon könnyű kezelni, főként ahol sokat kell manőverezni.

A beszélgetésben a Perkins motoros ipari aggregátorokról is szó esett, aminek mind a szervizelését, mind az alkatrészellátását 24-36 órán belül megoldják.

A cég elérhető a weboldalukon keresztül:

maviprod.hu

Az IRUM traktorokról bővebb információkat találhattok itt: irum.hu, illetve a cég Facebook és Instagram oldalán.