A Väderstad, a világ egyik vezető talajművelő- és vetőgép gyártója hivatalosan is bemutatja a Väderstad németországi farmját. A gyártó központja mellett található hazai gazdasággal együtt ez a két farm egyfajta tudásközpontként működik majd, ahol bemutatjuk innovációinkat, valamint találkozhatunk partnereinkkel és ügyfeleinkkel.

A Väderstad Farm Németország, Niedersachsenban, Helmstedt mellett található

"A svéd gyártónak jelenleg két bemutató gazdasága van, egy Svédországban és egy pedig Németországban, ahol találkozhatunk vevőinkkel, partnereinkkel, valamint a sajtó képviselőivel. Ezek a gazdaságok olyan kísérleteknek adnak helyet, amelyek segítségünkre lehetnek abban, hogy új megoldásokat és koncepciókat dolgozzunk ki a jelen és a jövő mezőgazdasága számára. A Mezőgazdasági Kamarával, az egyetemekkel, valamint egyéb szervezetekkel kialakított háttérkapcsolatainknak köszönhetően könnyen megoszthatjuk a folyamatban lévő kísérletekkel megszerzett tudást és információt" - mondta Nina Pettersson, a Väderstad vezető agronómusa.

Väderstad Farm Németország

Väderstad Farm Németország – fotó: Väderstad

Bemutatókat és képzéseket is tartanak

A Väderstad Farm Németország egy 50 hektáros gazdaság, amelyhez egy 800 m2-es gépcsarnok is tartozik, ahol bemutatókat és képzéseket tartanak. A gépcsarnokon belül egy klasszikus piros svéd házikót is építettek, amelyet irodaként használnak. A bemutató gazdaság a rendszeres képzéseken és szántóföldi teszteken kívül, olyan külső rendezvényeknek is helyet adott, mint például a 2022. október 11-12-i PressEvent.

"Nagy izgalommal várjuk a látogatóinkat az új bemutató gazdaságunkban, amely kitüntetett szerepet kap abban, hogy meglévő és jövőbeni termékeinket, valamint módszereinket a vevőink igényeinek megfelelően optimalizálhassunk. Ez az a hely, ahol mindenki láthatja azt a különleges utat, amit a Väderstad képvisel a mezőgépgyártók népes táborában" - mondta Karl-Hubertus Reher, a Väderstad németországi ügyvezető igazgatója.

Ha további információra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal:

Susanne Dalskog

Vice President Communication
Väderstad AB
+46 142 818 33
susanne.dalskog@vaderstad.com