Mai Üzemeltetési, kezelési útmutató 0 hirdetés

Mai Üzemeltetési, kezelési útmutató 0 hirdetés

Részletes kereső »
Honnan számoljuk a távolságot?
X
Automatikus beállítás

Kérjük a távolság szerinti rendezéshez engedélyezze az automatikus helymeghatározást, vagy adja meg irányítószámát, települését!

Mind (0) Gazda (0) Kereskedő (0)
Kedvencek Előzmények
Az üzemeltetési útmutatók sokszor igen nagy kincset jelentenek. Elvileg kötelező minden Magyarországon forgalmazott és eladott termékhez magyar nyelvű üzemeltetési útmutatót mellékelni, azonban néha mégis előfordul, hogy ez elmarad a kereskedő részéről. Szintén előfordulhat, hogy az idők folyamán elkallódnak az üzemeltetési útmutatók, ahogyan az sem ritka, hogy egy használt termék adásvételekor felejtődik el az üzemeltetési útmutató átadása az új tulajdonos számára. A felsorolt esetekben bizony sűrűn előfordul, hogy a berendezések tulajdonosai utólagosan szeretnék beszerezni az üzemeltetési útmutatót egy adott gép optimális működtetése érdekében. Az üzemeltetési útmutató kategória apróhirdetései ezt teszik lehetővé bizonyos mezőgazdasági gépek esetében. A hirdetések között találhatunk katalógusokat, műhelykönyvet, használati utasítást, gépkönyvet, alkatrészjegyzéket. Az érintett géptípusok tekintetében is széles a választék: főként kombájnok, traktorok, bálázók, vetőgépek üzemeltetési útmutatóit kínálják megvételre az eladók.
Olvasson tovább

Nem található a keresési feltételeknek megfelelő hirdetés a piactéren!

Kérjük ismételje meg a keresést más kifejezéssel, vagy más kategóriában.

Állítson be hirdetésfigyelőt keresésére és értesüljön a keresésének megfelelő új hirdetésekről, hogy ne maradjon le a legfrissebb önnek szóló ajánlatokról!

A hirdetésfigylőre feliratkozásával hozzájárul email címe ezen célú kezeléséhez, és a keresésnek megfelelő hirdetések emailben történő elküldéséhez.

[bezárás x]