dinnye találatok 1 hirdetés

Állítson be hirdetésfigyelőt keresésére!

Értesüljön a keresésének megfelelő új hirdetésekről, hogy ne maradjon le a legfrissebb ajánlatokról!


Minden hirdetés Kedvencek Előzmények

Kérjük a távolság szerinti rendezéshez engedélyezze az automatikus helymeghatározást!

A gyümölcstermesztés gépei között különféle fajtájú gyümölcsültetvényeket kiszolgáló géptípusokat találhatunk. A gyümölcsösökben való mozgás sok esetben speciálisabb kialakítást kíván meg a gyártóktól, mint a hagyományos szántóföldi felhasználás. Emellett bizonyos géptípusoknál a gyümölcsfák magasságát, illetve a lomb kiterjedését is figyelembe kell venni a gyümölcsösökben üzemeltetett gépek megfelelő kialakításánál.
A gyümölcstermesztés gépei Piactér kategóriában a következő géptípusokkal találkozhatunk: földfúró, lyukfúró, mélyműtrágyázó, metszés gépei, eszközei, nyesedékzúzó, soralj művelő, ültetvényköz művelő, soralj kasza, rázógép, gyümölcsfelszedő, gyümölcsprés, daráló, egyéb gyümölcstermesztési eszközök.
A gyümölcstermesztés egy specializált mezőgazdasági ágazatot jelent, így nem meglepő módon a gyártók tekintetében is specializált gyümölcstermesztési gépgyártókkal akadhatunk össze az apróhirdetések kínálatát böngészve. A gépek a teljesség igénye nélkül a Calderoni, Zanon, Kadioglu, Stark, Kasei, Faza, Avipo, Jansen, Sara, Ostraticky, GeoTech, Abrex, Jagoda, Berti, DCSK, Arrizza, Campagnola, BMV, Kertitox, Allround, Paterlini mezőgazdasági gépgyártóktól származnak.
Olvasson tovább
350.000 Ft
6 éve hirdető
2020. február 14. 15:04 Mezőgazdasági gép Békés, Békéscsaba
1000 literes egyoldalas dinnyepermetező eladó
Használt
Kategóriák
Alkatrész katalógusok

Minden jog fenntartva.
© 2022 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]