Pálinka 0 hirdetés
Állítson be hirdetésfigyelőt keresésére!
Értesüljön a keresésének megfelelő új hirdetésekről, hogy ne maradjon le a legfrissebb ajánlatokról!
A pálinka hazánk nemzeti itala, igazi hungarikum. A pálinka egy gyümölcspárlat, amelynek készítése hagyományosan lepárlással, azaz desztillálással történik. A pálinkafőzés során a kiforrott gyümölcscefréből egy alkoholtartalmú folyadékot állítanak elő, majd ezt a folyadékot további lepárlással koncentrálják és tisztítják, hogy a pálinka kívánt alkoholfokot érje el.
A pálinka különböző gyümölcsökből készíthető, így megemlíthetjük a barack pálinkát, a szilva pálinkát, a körte pálinkát, a meggy pálinkát, a cseresznye pálinkát, az alma pálinkát, a szőlő pálinkát, a birs pálinkát, ahogyan sok más gyümölcsből is készülhet kiváló pálinka.
A pálinka egy erőteljes ízű és illatú, magas alkoholtartalmú rövidital (általában 40-50 fok körül). A tradicionális pálinka igen tiszta, azaz nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot vagy hozzáadott aromát, ízét kizárólag az alapanyagul használt gyümölcs határozza meg.
A pálinka különböző gyümölcsökből készíthető, így megemlíthetjük a barack pálinkát, a szilva pálinkát, a körte pálinkát, a meggy pálinkát, a cseresznye pálinkát, az alma pálinkát, a szőlő pálinkát, a birs pálinkát, ahogyan sok más gyümölcsből is készülhet kiváló pálinka.
A pálinka egy erőteljes ízű és illatú, magas alkoholtartalmú rövidital (általában 40-50 fok körül). A tradicionális pálinka igen tiszta, azaz nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot vagy hozzáadott aromát, ízét kizárólag az alapanyagul használt gyümölcs határozza meg.
Olvasson tovább
Termékajánló
JOHN DEERE 6195M traktor ÚJ, KEDVEZŐ ÁRON, GARANCIÁVAL!
57.950.000 Ft
A lista fizetett rangsorolást tartalmaz

Jó csere: eső váltja a ködöt a következő napokban
A hét második felében változékonyabbra fordul az időjárás, csapadék is érkezik.
Fáj, mégis szeretjük – miért fogyasztunk csípős ételeket?
Tudományos magyarázat a csípős ételek élvezetére.