Gázolaj árak 623 Ft Benzin árak 616 Ft EUR 393.7 Ft USD 363.9 Ft CHF 404.53 Ft GBP 467.07 Ft

Előző

30-100 Ft/l üzemanyagmegtakarítás + Green Plus ENSZ tanúsítvány + pályázati plusz pont

45 Ft +ÁFA

Település Tolna vármegye, 7100 Szekszárd
Megosztás: messengerfacebookwhatsappviberemail

Következő

Ár 45 Ft +ÁFA
Alkategória Egyéb alkatrész, kenőanyag
Márka Green Plus
Típus égéskatalizátor
Állapot Új
Gyártási év 2024
Eladásra kínált mennyiség (darab) 9999
Gyári / utángyártott Gyári
Precíziós gazdálkodás követelményeinek megfelel Igen (precíziós eszköz, szolgáltatás, állás)
Fordítás

Leírás
A Biofriendly Green Plus környezetbarát folyékony égéskatalizátor egy speciális lehetőség az üzemanyag forgalmazók egyik titkos összetevőjéhez való hozzájutásra

Megbízhatóság:

1+1 MILLIÓ DOLLÁROS CSEPPENKÉNTI felelősség garancia biztosított, új és bérelt eszközök a garanciát nem vesztik el, egyedi azonosítósorszám visszakereshetőség a csomagoláson, a hamisítások ellen,

ÜZEMANYAG SZABVÁNY KATEGÓRIA, sőt a legszigorúbb ENSZ ECO ENERGIA ÁTMENETI ÜZEMANYAG kritérium csak ezzel a több az egyben komplex univerzális formulával érhető el,

2003 óta benzinkutakon forgalmazott üzemanyagtípus, 15%-300% között növeli azok forgalmát, FOLYAMATOSAN NŐ IRÁNTA AZ IGÉNY,

GAZDASÁGOSSÁGI VILÁGGAZDASÁGI DÍJAK, EPA, ENSZ tanúsítások, TÖRVÉNYBEN KÖTELEZŐEN választott hatóanyag a LEGNAGYOBB olajtársaságok üzemanyagaiban (Exxon, BP, Valero, stb.),
aminek 20 éves levegő monitorozási eredménye 35%-os népegészségügyi javulás (TCEQ TxLED) kevesebb asztma, allergia, rákos megbetegedés, halálozás.

https://gulfmexico.mx/technology/ , https://dislubenergia.com.br/ GAZDASÁGOSSÁGI VILÁGGAZDASÁGI DÍJAS www.okocimkesuzemanyag.hu

HATÁSOK:

Sok az egyben adalék és katalizátor, minden adalékhoz és szilárd, légnemű, folyékony üzemanyaghoz vásárolják.

Van, aki csak
Check engine gondok ellen, vagy
dermedésgátlásra, vagy
téli hidegindításra, vagy
üzemanyag hosszú idejű tárolására, vagy
kenés és olajnyomás optimalizálásra,
EGR szelep tisztításra, vagy csak
injektor, vagy
GPF, DPF részecskeszűrő, vagy
turbó, adagoló, szenzor javításra, vagy
víztelenítésre, taknyosodás, lerakódás, savasodás, rozsdásodás, üledékesedés, besűrűsödés,
szűrők eltömődése ellen vagy

megromlott üzemanyag helyreállítására használja,

vagy csak egyszerűen megelőzésként.
Szerződés nélküli vásárlás esetén 60 F-ért 600 Ft a nyereség, valamint a veszélyes hulladék ártalmatlanítási, elszállítási és tartály minősítési milliós költséget sem kell kifizetni.

ENSZ együttműködési pályázati kérelemre a zöldbeszerzése olcsóbb.

A Green Plus a felületi fémbeépülés, cetán és oktánszám emelés nélkül éri el azokat a hatásokat, mint az olyan adalékok. Cetán és oktánszámot a motorgyártó eleve nem javasol változtatni. A felületi beépülésnek a hátránya pedig, hogy a szenzorok, szondák hibás működéséhez vezet.

A vizet felhasználja az égéshez károsodás nélkül, abban fontos oxigén és hidrogén van, ami az égéshez és energia hasznosításhoz fontos. Nanotechnológiás, Nobel díj hátterű fejlesztés.

A tapasztalati, akkreditált laboratóriumi és fékpadi eredmények folyamatos használattal mért maximális értéke könnyű terhelések összehasonlításában 32% üzemanyag fogyasztás csökkenés, nehéz terhelések esetén átlagosan 7%,

melyre az EPA Amerikai Környezetvédelmi Hatóság (aki a Volkswagen és más autógyártók csalásaira fényt derített) és ENSZ hatósági és kormányzati vezetőket képző és kutató szakmai intézetek a világ minden országára és üzemanyagára érvényes és minden évben újra bevizsgálásra kötelezett hivatalosan alkalmazható

7% és ez feletti javulási értékre adják a hatósági igazolást a Biofriendly Green Plus® környezetbarát folyékony gyulladás- és égéskatalizátor használatához. A mindig mérhető legalább 7% javulás az EKR energia megtakarítási kötelezettségi rendszerben is és az ESG környezetvédelmi társadalmi szerepvállalásokban is fontos fenntarthatósági, ökológiai gazdálkodási igazolás,

minden pályázati típusban az elbírálási szempontok alapja, milyen környezetvédelmi, fenntarthatósági, éghajlatvédelmi, energiahatékonysági, korom, CO2, ÜHG csökkentési elemeket tud felmutatni működésében a pályázó, PLUSZ PONTOT ÉR A GREEN PLUS IGAZOLT HASZNÁLATA A PÁLYÁZATOKBAN.

Tanúsított Üzemanyag fogyasztás csökkentő a Green Plus égéskatalizátor.

Ha a nemzetközi kínálat több mint 20 000, a hazánkban beszerezhető is 50 feletti az adalékok, tabletták, beszerelhető eszközök körében, akkor kinek van ideje, energiája ezeket úgy letesztelni, bemérni, bevizsgálni, hogy a fogyasztó ne érezze magát becsapva, a motor ne sérüljön és a gyakorlat is mutassa a javulást, ne csak a laboreredmény? Van-e olyan munkakörülmény, ami alma-alma összehasonlításra alkalmas? Esettanulmányok letölthetők itt: https://www.greenplusfuel.com/gphu2020.pdf

2003 óta Bíró Péter több mint 2000 protokoll tesztet hajtott végre földön, vízen, levegőben kicsivel több mint 100 különböző termékkel, köztük a certifikált CO2 csökkentő Green Plus-szal is. Ezek az ismétlő vizsgálatok ma is folynak, már csak azért is, mert hiába standard, hitelesített, egyedi azonosítósorszámos és hatóságilag napi folyamatossággal ellenőrzött egy termék, mint a TÖBBSZÖRÖS VILÁGGYŐZTES Green Plus, ha az ahhoz használt üzemanyag sajnos még ugyanannál a benzinkút ugyanazon pisztolyából tankoltan is mutat eltéréseket, melyek vizsgálatára autópályás, fékpadi, emissziós és üzemanyag mintavételi összehasonlításokat alkalmazunk.

A költség és adócsökkentő tulajdonságok az ENSZ által is javasolt Green Plus hatóanyaggal vonzók, a rendelések száma folyamatosan növekszik. A MOL éves közutas magyarországi üzemanyag forgalmazása összesen minden üzemanyagra 3-4 milliárd liter átlagosan az ásványolaj szövetség jelentése szerint, ennek kb 5%-a, ami a prémium üzemanyag értékesítés, az kb 200 millió liter.

Ennek 100 szorosa teljesült Green Plus-szal tavaly. A folyamatosan növekvő Green Plus rendelések az ENSZ Energia Átmeneti Öko címkés minőségért a benzinkutak üzemanyag tartályaiba globálisan túllépték a 70 milliárd liter üzemanyaghoz való felhasználást 2023-ban (2022-re is már 50 milliárd liter volt), ami prémium feletti extra top üzemanyag.

A benzinkutak forgalma 15% és 300% között javul, ahol bevezetik. A Nemzetközi Energia Ügynökség adatai alapján kaptak GAZDASÁGOSSÁGI VILÁGGAZDASÁGI DÍJAKAT, Legjobb üzemanyag forgalmazó és Legfenntarthatóbb vállalat díjakat. Hasonló javulás van az adalék gyártóknál is, ahol feljavítják azokat Green Plus hatóanyaggal.

Az üzemanyag fogyasztás csökkenés mellékhatásként jelentkezik, több energia veszteség csökkentő és tökéletesebb égésből adódó domino effektus következtében. Elkerülhetetlen, hogy ugyanannyi üzemanyaggal ne lehessen több munkát végezni. Több hektár, kevesebb üzemanyaggal.

A hivatalosan kilistázott elsődleges, másodlagos és harmadlagos javulások, előnyök száma 500 feletti, pályázatokban, tenderekben már nyertek vele munkákat, szerződéseket. Akik az EEO (EKR) ESG (fenntarthatósági társadalmi szerepvállalásban is) kötelezettek, kifejezetten előny, az igazolt használata.

Az okocimkesuzemanyag.hu oldalon, az agroinform oldalain számos előnyről volt már szó, a megtakarítást, mi hátulra soroljuk. Elsőként a kifejezetten nagyobb műszaki, egészségügyi biztonság az, ami nem csak rövid távon, de hosszú távon is igazolt.

Elmondható a plusz 100 000 üzemóra, vagy plusz 1 millió kilométer vagy plusz 10-20 év igazolt eredmény motor, üzemanyag és emberi élettartam tekintetében, ami a mi szemléletünkben igazán nagy eredmény.

Fordulatszám tekintetében a teljesítmény és nyomaték javulás maximális fordulaton 3-7%, közepes és erős fordulatnál 7-10%, alacsony fordulatszámon 15-27%. így a kiszolgáló alkatrészek és a motor sincs kitéve károsodásnak. Ott viszont, ahol más eszközökkel, beállításokkal a magas fordulatszámnál tolnak a teljesítmény és nyomaték értékeken, valószínűleg nem számít a motor élettartama.

A Green Plus fejlesztői nem csak arra ügyeltek, hogy a tökéletesebb égésből adódó teljesítmény, fogyasztás és emissziós értékek javuljanak,
de az 1970-es évektől mért adatok alapján és a magyarországi és nemzetközi Green Plus forgalmazás és használat alatt tapasztaltak szerint már biztosan mondható, hogy durván kinyújtja a géphasználhatóságot és csökkenti a gép újravásárlási kényszert:
PLUSZ 20 ÉV A MOTORNAK VAGY PLUSZ 1 MILLIÓ KILOMÉTER VAGY PLUSZ 100 000 ÜZEMÓRA.

A 25 éve folyamatosan tartó rövid és hosszútávú laboratóriumi mérések eredményei azonosak a terepen, gyakorlatban, üzem közben végzett vizsgálatok, protokoll tesztek eredményeivel. A mérések során általában legalább 60 paraméter rögzítése és összehasonlítása történik, hogy kizárható legyen bármilyen manipuláció, így az eredmények támadhatatlanok.

Mi a különbség a másik több mint 20 000 adalékkal szemben:
- Az ECO és ÖKO címke tanúsítás feltételeként minden évben szigorú hatósági bevizsgálásra kötelezett az EPA* és az ENSZ** által jóváhagyott akkreditált laborokban. A világ egyetlen ilyen magasan minősített és ismétlő tanúsításokra kötelezett üzemanyagterméke.

EPA* az Amerikai Környezetvédelmi Hatóság szigorúságára példa: ő büntette meg a Volkswagen és más autógyárakat a károsanyag kibocsátási csalások miatt.

AZ ENSZ** kormányzati vezetőket és nemzetközi hatóságok vezetőit képző és kutató intézetei, mint világvezető szakmai szervezetek, ellenőrzik az Energia Átmeneti*** Üzemanyag Világprogramban is javasolt Green Plus hatékonyságát. Az általuk hozott stratégiák, direktívák kerülnek a világ más uniói (ázsiai, afrikai, európai, stb.) részére előirányozva, amiket folyamatosan ültetnek be szabályozásokba.

Az Energiaátmenet*** vagy zöldátmenet, ökológiai átmenet a fosszilis hagyományos benzines, gázolajos üzemanyag felhasználásból való átállás a karbonsemleges, zéró emissziós energiaforrásokra.

A Green Plus hatóanyag használata a klímalábnyom, ökolábnyom, karbonlábnyom tekintetében azonos szintű vagy kisebb a hidrogén és elektromoshajtással szemben, csak jóval egyszerűbb használatú és jóval olcsóbb. Füst csökkentő képessége 50-99% közötti.

- A napi hatósági Green Plus kontroll mellett a Green Plus Csoport folyamatosan végez natúr, Green Plus nélküli és Green Plus hatóanyaggal feljavított üzemanyag összehasonlításokat is olcsó és drága prémium üzemanyagokkal.
A folyamatos kontroll biztosítja a teljes objektivitást, mi az, amit a vevők a benzinkutakon tankolnak, milyen gázolajat hoz a forgalmazó, mennyire ingadozik azok minősége.

Magyar állami, akkreditált laborokban, egyetemi fékpadokon is történtek vizsgálatok, van, aki ezekre esküszik, van, aki csak a saját szemének hisz, ott viszont 99%-ban nincsenek meg azok a feltételek, amire azt lehetne mondani, hogy összehasonlításra alkalmas, vagy aki az eredményre kíváncsi nem ő végzi az összehasonlításokat, így kijátszhatóvá válik. A saját mérésekhez is adunk tanácsokat, mire kell figyelni, milyen változáshoz milyen valós összefüggés társítható.

A Green Plus forgalmazás jelentősen eltér a megszokott áruértékesítésektől.
- Elsősorban a kiemelkedő füstcsökkentő képességére való tekintettel, valljuk, hogy ez nem piaci termék, hanem állami felelősségű megoldás az emberekért, ezért az ügyfelek helyett az állami vezetőkkel folyik az egyeztetés. Texasban 2005 óta név szerint kötelező alternatíva.

- Titkosított szabadalom, melyet számos üzemanyag társaság használ, sokan közülük versenyképességi és lépéselőny megtartás céljából kéri, hogy annak ellenére, hogy folyamatosan vásárolja a Green Plus hatóanyagot, ne hozzuk nyilvánosságra, hogy az üzemanyaga összetevői között szerepel (Magyarországon nincs ilyen forgalmazó).

Erősen javasolt #HVO, #HVOüzemanyag, #szintetikusüzemanyag, #bioüzemanyag, #biotartalmúüzemanyag, #XXLdiesel, #extradiesel, #gázolaj, #benzin, #kerozin stabilizálására, kondicionálására!

Kiszerelés 1 literben
1000, 5 000, 10 000, 20 000, 50 000, 100 000 literhez

Kiszerelés hordóban:
4 millió literhez

ÁRA:
2 éves vagy többéves együttműködési megállapodással és logisztikai költségek csökkentésével (mennyiségi rendelések függvényben) a 45 Ft + áfa/ javított üzemanyag liter ár jelentősen csökkenthető.

greenplusfuel
facebook, tiktok, instagram, youtube, snapchat

linkek: https://www.greenplusfuel.com/linkek.pdf
+36 30 33 22 666
https://www.okocimkesuzemanyag.hu

mezőgazdasági összefoglaló
https://www.agroinform.hu/gepeszet/vegre-egy-uzemanyag-adalek-azoknak-akik-igazan-torodnek-a-gepukkel-35824-002

https://www.agroinform.hu/gepeszet/felsorolni-is-nehez-mennyi-jot-teszunk-a-gepunkkel-ha-ezt-az-uzemanyag-adalekot-hasznaljuk-44236-002

https://agrarium7.hu/cikkek/1945-45-milliard-liter-green-plus-egeskatalizatorral-felminositett-uzemanyag

oktatási anyag:
https:// www.greenplusfuel.com/gphu2020.pdf

video a megromlott üzemanyag megjavítására
https://youtu.be/aglkwEkBdfA


Precíziós automata okosadagoló diagnosztikai rendszerrel, GreenBOT tankoló automatával is rendelhető

Hirdetés azonosító: 7425367
Frissítve: 2024. június 18. 15:30

Hirdető adatai


Név Bíró Péter E.V. Működő cég
Helység Tolna vármegye
7100 Szekszárd
Webcím www... Megjelenít
3 éve hirdető

Kapcsolatfelvétel


Hirdető adatai
Telefon +36303 xxxxxx Megjelenít
Üzenetet küldök
Üzenet küldéshez, kérjük, jelentkezzen be!
Regisztráció

Ön szerint ez a hirdetés hibásan lett feladva? Kérjük, ossza meg velünk észrevételeit az alábbi űrlap kitöltésével:

reCAPTCHA Védelem Adatvédelem - Általános Szerződési Feltétek

Használt Optigép Opticorn 876CS szárzúzós kukoricaadapter eladó
Használt Optigép Opticorn 876CS...

Ár nélkül

Új Paksan Scorpion sorfüggetlen silózó készletről eladó - megéri ajánlatot kérni
Új Paksan Scorpion sorfüggetlen silózó...

Ár nélkül

MTZ sek! Műtrágyaszóró 1000, 1500 literes,  új,  raktárról,  ponyvával,  kardántengellyel
MTZ sek! Műtrágyaszóró 1000, 1500...

526.600 Ft +ÁFA

Új Leták Leko ásóboronák széles választékban,  házhozszállítással eladó
Új Leták Leko ásóboronák széles...

590.000 Ft +ÁFA

Cikkajánló


Nagyon magasra nőtt a leander? Ráadásul csupaszodik is? Segítünk!
Nagyon magasra nőtt a leander? Ráadásul csupaszodik is? Segítünk!

Felnyurgult és csupaszodik a leander? Ezt tedd érte, hogy ismét szép legyen!

Miért érdemes neked is marhaepe szappant használnod?
Miért érdemes neked is marhaepe szappant használnod?

Ideális választás a természetes tisztítószerek kedvelőinek.

Az uborka csodákra képes – ismerd meg a jótékony hatásait!
Az uborka csodákra képes – ismerd meg a jótékony hatásait!

Hidratál, védi a csontokat, és a szépségápolásban is igazán hasznos.

Hiába drágább, inkább prémium gázolajat tankolunk?
Hiába drágább, inkább prémium gázolajat tankolunk?

Magyar Ásványolaj Szövetség közzétette a magyarországi üzemanyag-fogyasztást.

Minden jog fenntartva.
© 2024 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]