PiniKay szalmabrikettet (is) gyártó technológia - Törölt hirdetés

Frissítve: 2019. szeptember 27., 07:36 | Azonosító: 6787064  

Leírás

Eladó egy szalma feldolgozásra és brikettálásra létrehozott technológia. A technológia jó állapotú, üzemképes, megkímélt és megfelelően karbantartott.

Főbb berendezései:
2db EB 350-40 brikett prés a visszahűtő pálcás szállító szalaggal

- 2db TIC típusú szállító csiga

- 2db puffer tároló 6m3/db

- 1db anyagmozgató szalag

- 1db szalagos szárító apríték tüzelésű kazánnal

- 1db szalmadaráló

- 1db serleges felhordó
- 1 db vezérlőszekrény

Különlegessége, hogy tartalmaz 2 db. csigás rendszerű brikettprést, melyek a növényi sejtalkotó részét képező lignin megolvasztásával a csigák által összepréselt anyagszemcséket egyberagasztja.
Ez az ún. PiniKay brikett, mely szilárdságával, a környezeti hatásokkal szembeni (pl. nedvesség) fokozottabb ellenálló képességével, a kedvező tüzeléstechnikai tulajdonságaival a brikettek világában előkelő helyet foglal el.

A ragasztásos technológia teszi lehetővé más rendszerű brikettprések által nem, vagy nehezen brikettálható alapanyagok jó minőségű feldolgozhatóságát ezeken a gépeken.
A gépsor kialakítása és összetétele alkalmas bálabontó szecskázó (nem része a gyártósornak) által aprított szalma megdarálására, szárítására és brikettálására. A gépsor jelenlegi kialakításával alkalmas egyéb anyagok (pl. napraforgóhéj, fűrészpor, faapríték) szárítására ill. brikettálására is.


A gépsor megtekinthető, igen kedvező áron azonnal megvehető.

További felvilágosítás elérhetőségeinken.Kapcsolódó ajánlatok

[bezárás x]