Hatzenbichler - Gyomfésű 6 m

Frissítve: 2020. január 28., 11:20 | Azonosító: 6853595  

Hirdető adatai

mukodo_ceg Név:
Pap-Agro Kft.
phoneTelefonszám:
+36535xxxxx megjelenít
Honlap:
www... megjelenít
Helység:
Nagykőrös
Állapot:
Új
Eladó / bérelhető:
Eladó
Gépigény (Lóerő):
0-80

Leírás

A gyomfésűt leginkább gabonakultúrák ápolására használják, sőt kifejezetten ajánlott repcében, de használhatjuk kukorica, szója, cukorrépa, lóbab, burgonya, és egyéb növényeknél is. Elengedhetetlen technológia továbbá a gyepfelújításban is.
A Hatzenbichler gyomfésűk esetében a boronafogak központilag állíthatók – 10 féle fokozat – így optimálisan be tudjuk állítani a fésűk agresszivitását kultúrnövényünk és a gyomok fejlettségének megfelelően. Természetesen hidraulikus állíthatósággal is szerelhető. A kiváló minőségű acélnak, egyedi profilú központi váznak köszönhetően a munkagép nagyon stabil és strapabíró, de a könnyű és egyedülálló konstrukcióval összeszerelt boronamezők egyedileg, lánccal vannak felfüggesztve a tökéletes talajkövetés érdekében.
A fogak olajban edzett acélból készülnek, igen tartósak, nagyfokú vibráció hatására sem törnek, így 3x hosszabb élettartamú, mint a normál szénacél fogak. Innovatív, rendkívül praktikus megoldás, hogy a rugótekercsek lemezzel vannak védve, ezáltal nem okozhatunk kárt a növényben.
További előnyei: Jó minőségű munkavégzés, akár 12 km/h sebesség mellett, alacsony szállítási magasság a speciális csukásmódnak köszönhetően, állítható magasságú gumi támasztókerekek, nincsenek mereven rögzített oldalsó karok, ezért optimális a talajkövetés. Hatékonyan és megbízhatóan végezhetünk mechanikus gyomirtást 1,50m-től egészen a 27,00m-es munkaszélességig a HATZENBICHLER gyomfésűkkel.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel és hivatkozzon az Agroinform portálra!

Kérjük, adja meg nevét!
Kérjük, töltse ki az ‘Üzenet’ mezőt!
Kérjük, hajtsa végre az ellenőrzést!Kapcsolódó ajánlatok

A hirdető további hirdetései[bezárás x]