Szaniter / Egyedi konténerek Lejárt hirdetés

Hirdető adatai

Név:
METALUCON Kft
phoneTelefonszám:
+36622xxxxx megjelenít
Helység:
Mindszent
Eladó / bérbeadó:
Eladó
Alapterület:
14,0
Alapterület mértékegysége:
m2

Leírás

A konténeres (könnyűszerkezetes) termékcsaládunkat ajánljuk mezőgazdaság, elsősorban növénytermesztők részére. A termékcsaládba tarzozó eszközök használata javítja a gazdálkodás minőségét (dolgozóknak korszerű pihenő, fürdő konténer, termékek értékesítéshez (akár helyben) panoráma konténer, a szélsőséges időjárás (pl rendkívül magas hőmérséklet) káros hatásaitól védeni a termékeket korszerű tároló konténerrel. A termékek olyan funkciókat látnak el, mely javítja a gazdálkodás minőségét és eredményességét, hozzájárul a növénytermesztés versenyképességének javításához, a növénytermelők mindennapi munkájának segítéséhez, hatékony végzéséhez A termék család termékei vevői igény szerint több funkcióra kialakíthatóak, mobil épületek, így nem helyhez kötöttek, különösebb karbantartás nem igényelnek, időtállóak, esztétikusak, mindemellett környezetbe is jól illeszkednek.

1. SZANITER konténerek
Lehetnek öltöző-fürdő, zuhahyzó-WC-öltöző-pihenő… tetszőleges variációban, vagy Fekete-Fehér öltöző-fürdő női-férfi oldallal.

2. MOBIL HŰTŐ , TÁROLÓ konténerek.
Egyedi konténereink készülhetnek hőszigeteletlen, vagy hőszigetelt kivitelben. akár 200 mm-es szendvicspanel PUR, PIR habos, vagy kőzetgyapotos kivitelben, a hőátbocsájtási tényezővel ill. a tűzállósági határértékkel kapcsolatban támasztott követelményeknek megfelelően.

3. IRODA konténerek.
Készülhetnek 10, 20, 40 lábas szabványos , vagy egyedi méretekben is. A vázszerkezet könnyűszerkezetes, főként melegen hengerelt és hidegen hajlított, a statikai igényeknek megfelelő falvastagságú nyitott és zárt szelvényű profilokból hegesztett, festett acélszerkezet. Falszerkezet: 60 mm-es szendvics panel mindkét oldalán 0.5 mm-és horganyzott-lakkozott acél lemez borítással.

4. PANORÁMA (PAVILON) konténerek
Porta épületek, mérlegházak, elárusító pavilonok , kiállítási konténerek, tárgyaló konténerek.

Kapcsolódó apró/állás ajánlat

 • Mobil garázs

  Mobil garázs

  2020-02-16 Egyéb ingatlan Jászladány

  Mobil garázs tároló építés

 • Tanya eladó Szarvason

  Tanya eladó Szarvason
  52.000.000 Ft

  2020-02-16 Egyéb ingatlan Szarvas

  Tanya eladó Szarvason a Szentesi út mellett.5701 m2 területű.Telephelynek,mezőgazdasági területnek,vállalkozásnak alkalmas .Ipari áram és fúrott kút van.A közelben található az M44 fel-lejáró.Körös a túloldalon,horgászás szempontjából tökéletes.Az...

  52.000.000 Ft


Kapcsolódó ajánlatok

[bezárás x]