Szeged közelében az 5-ős útról megközelíthető telephely eladó - Törölt hirdetés

Ár:
29.400.000 Ft

Leírás

Szegedtől 5km-re a régi 5-ös úton - amely a röszkei határátkelőhöz vezet -közelíthető meg ez a bekerített szilárd útburkolattal rendelkező , többféle hasznosításra is alkalmas telephely .
Megközelíthető még Szentmihálytelek felől is, szintén szilárd burkolatú úton, mind két oldalon elektromos kapu zárja el az illetéktelenektől a bejárást.
Közelben található a virág nagybani piac területe is.
Ezenkívül a híres Matty éri evezős pálya is ami a versenyek idején igen sok érdeklődő találkozó helye, szállodai és éttermi lehetőségekkel.
Ez a terület valamikor TSZ birtok volt, így az ottani tulajdonosok osztatlan közös tulajdoni viszonyba vannak egymással.
Ennek a Kft-nek a tulajdonába: 2650m2-es terület tartozik, amelyen több raktár-műhely -garázs -irodaépületek vannak.
Mivel építőipari megbízásokkal foglalkoztak, így több építőipari gép - anyagok is találhatók a telepen amik külön megegyezés alapján az új tulajdonos birtokába kerülhetnek.
A telephatárán van a vezetékes gáz, amit be lehet vezetni . Jelenleg a műhelyek és az iroda helyiségek fűtése szilárd tüzeléssel működnek.
Villany a területen.
Többféle hasznosítási lehetőség rejlik a területben, mivel a szerb határ közelsége is potenciális lehetőséget biztosít!
Abban az esetben , ha valaki nagyüzemi állattartásban gondolkodik az is adott lehetőséget kínál, de annak is aki csak a kamionjainak akar biztos parkolót, vagy őrzött telephelyet szeretne biztosítani a vállalkozásának, közel a városhoz és az országhatárhoz, ez mind egy helyen biztosított.
Az elektromos kapun kívül az egész telep területe kamerákkal vannak felszerelve, ami még fokozza a biztonság érzetet !
Az egész terület egy kelleme zöld környezetben helyezkedik el, a porta végében egy tó is található, az épületek födémét úgy alakítottá ki hogy tovább építhető legyen, annak aki szeretne terjeszkedni.
A műhelyeknél megtalálhatók a szociális helyiségek is.
Az egész 2650m2-es terület a tulajdonos által be van kerítve.

Időpont egyeztetés után megtekinthetőKapcsolódó ajánlatok

A hirdető további hirdetései[bezárás x]