Szerda

Kevés gomolyfelhő mellett sok napsütésre van kilátás. Csapadék nem valószínű. A szél sokfelé megélénkül, főként a Tiszántúlon és Borsod megyében erős széllökések is lehetnek. A maximum-hőmérséklet 25 és 30 fok között valószínű.

Csütörtök

Egy hidegörvény határozza meg időjárásunkat. Sok napsütés mellett felhősödés előfordulhat. Az ország északkeleti felén vastagabb felhők is lehetnek, itt zápor, zivatar előfordulhat. Az élénk szél helyenként megerősödik. A minimum-hőmérséklet általában 12 és 18 fok között várható, a maximum-hőmérséklet 24 és 30 fok között valószínű.

Péntek

Gomolyfelhő-átvonulások mellett sok napsütésre van kilátás, de a nyugati, délnyugati megyékben vastagabb lehet a felhőzet. Helyenként előfordulhat zápor, zivatar. A szél élénk lesz. A minimum-hőmérséklet 10 és 17 fok között valószínű, a maximum-hőmérséklet pedig 24 és 31 fok között alakul. Nyugaton lesz a hűvösebb, délkeleten a melegebb.

Aktuális időjárás-előrejelzésünket 24 órás, 5 és 30 napos, valamint település szerinti bontásban, a permetezésre vonatkozó információkkal együtt megtalálja az Agroinform.hu Időjárás rovatában.

Indexkép: Leczkési Erik