Tisztelt Partnerünk!

Új szolgáltatásként bevezettük az e-számlát, melynek köszönhetően a számlák a jövőben gyorsabban és biztosabban érnek célba a megfelelő személyhez. Ezen kívül fontosnak tartjuk környezetünk védelmét is, hiszen az e-számla bevezetésével jelentős mértékben csökken a papírfelhasználás. Partnereink többsége már az elektronikus számlát választotta, ezért Önnek is figyelmébe ajánljuk.

Az elektronikus számla lényege, hogy a papírra nyomtatás helyett csak elektronikus módon kerül kibocsátásra és továbbításra, valamint a befogadó és a kiállító is elektronikus formában tárolja, a NAV elektronikusan ellenőrzi. Az elektronikus úton kibocsátott számla (e-számla) ugyanazon adattartalommal rendelkezik, mint a papíron kibocsátott, formailag is azonos kinézetű. Az e-számla egyenértékű a papíralapú számlával, a hiteles elektronikus aláírás és időbélyegző révén a jogszabályi megőrzési elvárásoknak is maradéktalanul megfelel. A számlázó rendszerünkkel kiállított elektronikus számla mindössze egyetlen PDF formátumú fájl, amely csatoltan tartalmaz egy NAV séma szerinti XML-t, elektronikusan alá van írva és időbélyegzővel el van látva. Az e-számlák megnyitásához Adobe Acrobat Reader 8 vagy annál újabb verzióra van szükség, amely letölthető a http://www.adobe.com oldalról.

Kérjük, hogy hirdetésfeladáskor a jelölőnégyzet bepipálásával jelezze, ha megfelel Önnek, hogy a jövőben elektronikus számlát küldünk.