Vadonatúj New Holland traktorcsalád a magyar gazdáknak
Az idei AGROmashEXPO-ra egy igazi unikumot, a New Holland T5.140-est hozta el a...
Létrehozta: Vendég, 2008-02-11 19:42:51
Válasz Gépesített paraszt #4734. hozzászólására
Köszönöm.Befog jönni mert itt sem úgy húzták őket,ahogy a nagykönyvben megvolt írva csak már nem ér az öreg mester aki valamikor csinálta őket.
Válasz mtz1221 #4729. hozzászólására
Üdv!
Bocsi,de eddig nem néztem a fórumot,azért nem válaszoltam.
Nos az Én elméletem szerint a következő a sorrend:
1-8 ig.
9-16 ig.
2-7 ig.
10-15 ig.
Próbáld meg hátha bejön.
Válasz Sanyee #4732. hozzászólására
A két köppeny belső oldalának távolsága :2 sor kuki 76,2cm*2+2*7-8cm, és ennél már nem igen lehet beljebb venni, a fülke és a gumi közt 1-2 cm van ebben az esetben.
Viszont ezzel szántani nem kell menni
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a 4630-asok hátsó nyomtávja állítható-e?
Ha igen akkor a legkissebbre összerakható nyomtávja mennyi lenne hátsó szimpla kerekeknél nézve (kerék középtől másik kerék közepéig mérve)?
A képen ha nem nézzük a dupla kerekeket egész jól össze vannak húzva.
http://www.tractordata.com/photos/F000/82/82-td4-b03.jpg
Ja még annyit hogy az első meg a hatodik akkor nyilván sikoltatni kellene a hengerfejet mert az el szokott menni.
Mindig bentről kifelé vagy fordítva de így én még nem láttam. Ja meg új csavarral.
Válasz Gépesített paraszt #4696. hozzászólására
Ha erre járna lenne egy kérdésem.Évek óta szórakozok egy perkins fejpakolásával,2 évente kifújja az első vagy a 6 hengernél.Pár éve olvastam egy párhuzamos sorrendet magától. ""Ne így húzd le,mert jó esélyed lesz hogy elmegy a hengerfejtömítésed idő elött.
Soronként kell menni úgy,hogy az egyik belsőn haladsz egy irányba,mellette vissza,aztán a távolabbi szélén újra az előző irányba,és a másik szélén vissza."" Ha jól értelmezem akkor 1.-től a 8.-ig 9,-től a 16.-ig 7.-től a 2-ig és végül 15.-től a 10.-ig ?? Köszönöm.
Válasz Mf-es? #4727. hozzászólására
Bocsánat! Nem jártam erre azóta!
Válasz Vadmalac #4721. hozzászólására
Itt 180-as fiattal jártak így.Agrotec,mindenki feladta.Nekiáltak szétszedni a vezértömböt,egy 8-as körüli vakdugó tekeredett ki belőle.Ott átengedte az olajat.
Válasz JD 4630 #4724. hozzászólására
Majd megnézem. Köszönöm!
Válasz Vadmalac #4723. hozzászólására
Ülestámlába ami könyv van arra gondolok, abban van.
Válasz Vadmalac #4723. hozzászólására
Gépkönyvbe van leírva valahol, de a tied nincs az enyémbe, ha jol dereng mert 47554955 van egy könyvben, valamit az elakadásjelzővel kell csinálni egyébbként, de nálam még nem volt rá szükség, álló helyben néha jatszik fel le, de munka közben szépen elvan, ezért nem vacakolok vele.
Válasz JD 4630 #4722. hozzászólására
Lehet olyat?
Hogyan kell?
Válasz Vadmalac #4721. hozzászólására
Kalibráltad már?
Válasz Sanyee #4719. hozzászólására
Nincs irányváltó 1972-73- as gépbe.
Nem fárasztó egy nap kb ha 10 szer kell használni, bigbag darúzásnál viszont egy kamion után már rendesen van izomláz.
Válasz JD 4630 #4718. hozzászólására
Ok. Köszi!
Mármint a lábbal való kuplungozás mennyire fárasztó egy ilyen régi Jd-nél?
Irányváltó kar van ezeken vagy csak a váltókarral lehet hátramenetet kapcsolni?
Válasz Sanyee #4717. hozzászólására
Kuplung kb. 150 kg
Hidro hajtás, sokat nem ér, ha van egyáltalán ami még működik, csak szakaszosan rövid odeig használható.
Válasz kori01 #4714. hozzászólására
Adagolósnál padon
Hol érdemes a kaját lentebb venni?
Sziasztok! Egy kérdés, mannol motorolajokról kinek mi a véleménye? Használ valaki ilyet a gépezetébe?
Válasz Horváth Róbert_55088 #4711. hozzászólására
Katalógus van hozzá
30- asokhoz, 40- esekhez van alkatrészkatalógus és angol javítási ingyen a neten, de 3x50- hez nem találtam semmit.
Válasz kori01 #4709. hozzászólására
Sajnos vannak olyan részek ahova kevés az alkatrész katalógus.
Pl diagnosztikai értékek nincsenek benne a hidraulikához vagy kapcsolási rajzok mag rengeteg minden más sem.
Ha hosszútávra tervez valaki igenis érdemes rá beruházni, sokszor osan megtérül.
Válasz JD 4630 #4708. hozzászólására
Aki ebből nem tud javítani meg is érdemli.
Válasz kori01 #4706. hozzászólására
Ok de javítási útmutaró ninccs fent
Ezt használom m8nden benne van cikkszámmal
Válasz kori01 #4704. hozzászólására
Linkeld be
Sok minden van fent, de rengeteg a fizetős, vagy pl csak 6-7 oldal az elejéből mintának.
Hidd el 1-2 estét végigbogarásztam én is mielőtt cdn megvettem a motyót.
Válasz shazi #4703. hozzászólására
Fent van a neten hozzá minden.
Válasz shazi #4701. hozzászólására
Kite cdn van angol nyelvű kezelési, javítási mindenhez csak várni kellett rá 2-3 hetet mikor legutóbb rendeltem.
Ja és kb 20 + fa körül volt nyomtatva 60+ fa fölött.
Válasz joci198104 #4697. hozzászólására
Mester... Bökj rá a nevére... Csak nem a szomszédjuliskanéni telefonszámán hirdet....
Válasz Gépesített paraszt #4694. hozzászólására
Szeretnék telefonszámot kérni!
Válasz 4755 #4692. hozzászólására
Lehet hogy a munkadíjban van a kulcsszó???
Másképp nem lehet több,mint amennyi.
Válasz Mf-es? #4693. hozzászólására
Mondj rá egy példát.
Válasz joci198104 #4691. hozzászólására
Igen kolléga!Újítjuk fel a laharcolt gépeket,és kínáljuk kisebb-nagyobb sikerrel.
Csak sajnos idő,és emberhiány miatt rohadt lassan haladunk.
Válasz 4755 #4692. hozzászólására
Én se vitának szántam.Csak van mikor az eredeti alkatrész helyett,utángyártott jön,eredeti áron.
Saját magát az ember nem csapja be.De...?Mindenki fantáziálhat.
Válasz Gépesített paraszt #4688. hozzászólására
Nekem is ez a véleményem de én nem vitatkozok senkivel
Válasz Gépesített paraszt #4688. hozzászólására
Gépesített paraszt! Te, ti foglalkoztok használt John deeere eladásal is? Csak mert tetszenek a fotók amiket láttam a feltámasztott gepekről...
Válasz Gépesített paraszt #4689. hozzászólására
Pont bontásra keresek énis gépet
Válasz JD 4630 #4686. hozzászólására
Nehéz eset olcsóbban a menthető gép,de persze bejöhet bármikor valami.
Nekem már kezd telelenni a hócipőm a megbontott gépek feltámasztásával,most is pont egy olyannal szopok,ezidő alatt összeraktam volna két másikat,és még mindig nem látom a végét.
Úgyhogy részemről a hiányos és megbontott gépek mennek a bontósorra ezután azthiszem.
Válasz Mf-es? #4687. hozzászólására
Csak azért,mert mi is ujítottunk már jópár motort ugyanazokból az alkatrészekből,amit neked is eladtam,és munkadíjastól nem haladta meg sosem az 1,5 milliót.
Az idei AGROmashEXPO-ra egy igazi unikumot, a New Holland T5.140-est hozta el a...
Te is látod, fejletlen a búzád, ha nem teszel semmit, még rosszabb lesz!...
Támogatás nyerhető el termelőeszközök, gépek, új technológiai rendszerek...
Lassan lehet menni újra. Egy kis visszatekintés, nem csak 4650... Egyik barátom ügyes vidije

https://www.youtube.com/watch?v=ekO4Jy4gUY8