Válasz F-a-r-m-e-r, Matyi50 #3321. hozzászólásáraAmikor én voltam, csak kártyával lehetett fizetni. Kávét szerettek volna venni előttünk, de a hölgy nem adott el nekik, mert nem volt kártyája az illetőnek. Ment a haverja-kollégája után, az fizette ki a kávét kártyával. /Szarok bele az ilyen hozzáálláshoz/. De szerintem is ez a kártyamánia törvényellenes, mivel Magyarország területén amíg a Forint kézpénzfizetés el van ismerve fizetőeszköznek, kötelessek elfogadni.
Válasz Sk Laci #3319. hozzászólásáraNa ezaz... látod maffia módszerrel csinálták,lehet megbüntették most őket,aztán csinálhatják tovább.
De maguk alatt vágták a fát,mert a büfések is leléptek sokan,mert a kutya nem vett tőlük semmit.
Válasz Matyi50 #3318. hozzászólásáraEz mostan mit jelent? 2020-ban fizethetek Forintpénzel, vagy megint csak ezt a nyavalyás kártyát nyoják továbra is?
Válasz Dns8 #3316. hozzászólásáraKENJÉK A "HAJUKRA" A MOTORVEZÉRLŐS VEGYÍTVE FOLYÉKONY NITROGÉNNEL ÜZEMELŐ GÉPEIKET!! HA ŰRBÁZISON SZERETNÉK LENNI, SZÓLOK PUTYINNAK VIGYENEK EL EGY KÖRRE!!!!
Válasz Pogba #3305. hozzászólásáraDorkert látam, DF, meg valamilyen zöld pót volt a standon, a vetőgépet nem látam, vagy csak figyelmetlen voltam. Az igazat megmondva, csak a folyosóról kukantotam be, vetőgétet nem látam, csak traktorokat, meg pótot, ezért mentem továb. Na mindegy, szivesen megnéztem volna közelebről is.
Nekik nem teleszkópos váz lesz és nem is 1000 literes a tartály.
Amugy a kiálitáson milyen tartályal volt nem is tudom, őszintén az teljesen elkerülte a figyelmemet. Inkább a pro kerékről volt szó, illetve hogy tárcsás mütrágyaszóró legyen. Ami ott volt az csoroszlyás volt.
Válasz Sk Laci #3301. hozzászólásáraLaci 11500 a kissebb osztott műanyag tartállyal (a nagyot nem kérdeztem) tel. vázzal és csúszós műtrágycsoroszjákkal a tárcsás +1000 valamennyi euró. Nekem bőven 1000 ha felett van benne de csak egy sorozat vetőtárcsát kellet cserélni meg venti szíjat és 1 tömörítőkerék gumit(ezt inkább azért mert valami kivágta), csapágy baj még nem volt....
Válasz Diesel Tibor #3274. hozzászólásáraAz 1 dolog.
De a gyereknek magyarázd el ne nyilvánosan csócsálja a menyecskét ha gerjed legközelebb hanem majd éjjel otthon...
Válasz Sk Laci #3281. hozzászólásáraMár a Tiger MT is egy xar, borzasztóan nagy felesleges tömeggel, ritka, nehéz húzású lazítókésekkel, ormótlan nagy tárcsalapokkal... ez még attól is rosszabb, mert a vastag robosztus szerkezetet lecserélték egy esetlen valamire...
Tudnak ők pedig gépet csinálni, nem tudom ezzel miért nyúltak ennyire mellé...
Válasz Diesel Tibor #3278. hozzászólásáraRégeben néztem egy hirdetést, ha jól emlékszem akor 66 000 euró volt írva a 6 m-re. De hogy mi minden volt benne az árban, azt már nem tudom.
Látot valaki a kiállitáson Agrion kukoricavetőgépet? Forgalmazák még? Mert amit kérdeztem Kverneland, Kuhn vetőgépeket, hát elszaladtak rendesen az árakal. Úgy ahogyan még a Gaspardo MTE ami türhető árban volt.
Válasz Diesel Tibor #3270. hozzászólásáraPaszolna a Xerion után. De szuperab lenne a mögöte álló 6 m-es Falcon 25cm osztásu grúberkapákal amikor nem csak készited a magágyat és vetsz, hanem egyútal kijuttatod a mütrágyát a vetőmag alá.
4022 hozzászólás
Válasz F-a-r-m-e-r, Matyi50 #3321. hozzászólásáraAmikor én voltam, csak kártyával lehetett fizetni. Kávét szerettek volna venni előttünk, de a hölgy nem adott el nekik, mert nem volt kártyája az illetőnek. Ment a haverja-kollégája után, az fizette ki a kávét kártyával. /Szarok bele az ilyen hozzáálláshoz/. De szerintem is ez a kártyamánia törvényellenes, mivel Magyarország területén amíg a Forint kézpénzfizetés el van ismerve fizetőeszköznek, kötelessek elfogadni.
Válasz Sk Laci #3319. hozzászólásáraNa ezaz... látod maffia módszerrel csinálták,lehet megbüntették most őket,aztán csinálhatják tovább.
De maguk alatt vágták a fát,mert a büfések is leléptek sokan,mert a kutya nem vett tőlük semmit.
Válasz Sk Laci #3319. hozzászólásáraKp.val is tudtam fizetni mindenhol, èn nem kártyáztam.
Válasz Matyi50 #3318. hozzászólásáraEz mostan mit jelent? 2020-ban fizethetek Forintpénzel, vagy megint csak ezt a nyavalyás kártyát nyoják továbra is?
https://24.hu/fn/gazdasag/2019/11/20/a-gvh-200-millio-forintra-buntette-a-hellopayt-mert-alapertelmezett-volt-a-10-szazalekos-borravalo/?

Rabló banda!
Válasz Dns8 #3316. hozzászólásáraKENJÉK A "HAJUKRA" A MOTORVEZÉRLŐS VEGYÍTVE FOLYÉKONY NITROGÉNNEL ÜZEMELŐ GÉPEIKET!! HA ŰRBÁZISON SZERETNÉK LENNI, SZÓLOK PUTYINNAK VIGYENEK EL EGY KÖRRE!!!!

Nagy királyok a srácok!
Válasz Maszek Zs #3314. hozzászólásáraszép masina hozhatnák is okosba...
Még tegnapi kép,de ment már a pakolás

https://www.hellopay.hu/home/faq?lang=hu

:D Méghogy nem lehúzás.... sokan most számolják mennyibe is került az agromash :D
Meg hogy ingyenes a kártyás fizetés! Ló..t!
Akinek nincs érintéses kártyája,vagy nem akar közvetlenül azzal fizetni,hanem közbeiktat egy ilyen pay kártyát,az a fehován is készüljön ugyanerre.
A Dorkernér meg lehetett nyerni azt a pótkocsit!Valamint egy kiskamerát. Ki kellett tölteni 2lapot...Vajon ki nyerte a pótot?
Válasz Pogba #3310. hozzászólásáraAkor azárt nem látam, hiába sasoltam....
Válasz Sk Laci #3308. hozzászólásáraKülön kérte a deutz a pronar pótok szinét.
A vetőgép egész hátul volt, a pótkocsik hátánál.
Válasz csferri #3307. hozzászólásáraKöszi szépen
Válasz Pogba #3305. hozzászólásáraDorkert látam, DF, meg valamilyen zöld pót volt a standon, a vetőgépet nem látam, vagy csak figyelmetlen voltam. Az igazat megmondva, csak a folyosóról kukantotam be, vetőgétet nem látam, csak traktorokat, meg pótot, ezért mentem továb. Na mindegy, szivesen megnéztem volna közelebről is.
Válasz Sk Laci #3306. hozzászólásáraIdei, és még 2 hétig tart az akció ennyit mondtak.
Válasz csferri #3304. hozzászólásáraNagyon szépen köszönöm az infót. Még egy kérdés, az ár amit írtál, idei?
Válasz Sk Laci #3301. hozzászólásáraA dorkernél biztos ott volt, mert néztük.
Nekik nem teleszkópos váz lesz és nem is 1000 literes a tartály.
Amugy a kiálitáson milyen tartályal volt nem is tudom, őszintén az teljesen elkerülte a figyelmemet. Inkább a pro kerékről volt szó, illetve hogy tárcsás mütrágyaszóró legyen. Ami ott volt az csoroszlyás volt.
Válasz Sk Laci #3301. hozzászólásáraLaci 11500 a kissebb osztott műanyag tartállyal (a nagyot nem kérdeztem) tel. vázzal és csúszós műtrágycsoroszjákkal a tárcsás +1000 valamennyi euró. Nekem bőven 1000 ha felett van benne de csak egy sorozat vetőtárcsát kellet cserélni meg venti szíjat és 1 tömörítőkerék gumit(ezt inkább azért mert valami kivágta), csapágy baj még nem volt....
Válasz Bárány #33

00 hozzászólására
Válasz Sk Laci #3301. hozzászólásáraAnnyièrt nem lehet kapni az biztos...15-16000 júró inkább
Válasz Pogba #3295. hozzászólására6 soros teleszkopos vázal, 1000 L-es mütrágyaszóróval? Biztosan Agrion volt?
Válasz VMisi #3299. hozzászólásáraEnnyi idő után már jól fog esni a szappan, meg a borotva!
Válasz Diesel Tibor #3289. hozzászólásáraKöszi!
Válasz *** HM *** #3297. hozzászólásáraLehet ,hogy ez a sorrend,,, ,aztán majd az idő megmondja.
Válasz Diesel Tibor #3296. hozzászólására
Tehát a hálótársa is...
Azután a h.gótársa...
Oszt a házastársa....lesz.
Válasz *** HM *** #3293. hozzászólásáraEz kimaradt (lakótársa)
Válasz *** HM *** #3294. hozzászólásáraHogy mikorra kapható azt nem tudom.
11-12 ezer euró körül mozog pro kerékkel.
Válasz Pogba #3292. hozzászólásáraMilyen ár van rá most?
Mikorra kapható?
Válasz Diesel Tibor #3291. hozzászólásáraKit csócsált... traktoros váltótársa munkatársa a csajé?

Válasz Sk Laci #3276. hozzászólásáraDorkernél voolt egy, tüzetesebben is átnéztük mivel a haver ilyet akar venni.
Válasz *** HM *** #3290. hozzászólásáraÉn itt írtam már ,hogy szeret házi nyúlra vadászni
,,,,
máskülönben meg ne irigykedj
Válasz Diesel Tibor #3274. hozzászólásáraAz 1 dolog.

De a gyereknek magyarázd el ne nyilvánosan csócsálja a menyecskét ha gerjed legközelebb hanem majd éjjel otthon...
Válasz VMisi #3287. hozzászólásáraigen.
Válasz Diesel Tibor #3272. hozzászólására
Válasz Diesel Tibor #3285. hozzászólásáraOdaadtad Mannak "cuccost"?
Válasz feri6 #3282. hozzászólásáraKöszönöm
Válasz .Feco. #3284. hozzászólásáraMég csak nézelődési szinten járok ebben a gépbeszerzésben 1-2 év,és addig kipróbálok 1-2 db -t.
Válasz Diesel Tibor #3279. hozzászólásáranem, nem sikeredett mutatósra (sem)!
felejtsd el, vegyél topdown-t, Opus-t, vagy TigerAS-t! Ne legyél a magad ellensége!
Válasz Sk Laci #3281. hozzászólásáraMár a Tiger MT is egy xar, borzasztóan nagy felesleges tömeggel, ritka, nehéz húzású lazítókésekkel, ormótlan nagy tárcsalapokkal... ez még attól is rosszabb, mert a vastag robosztus szerkezetet lecserélték egy esetlen valamire...
Tudnak ők pedig gépet csinálni, nem tudom ezzel miért nyúltak ennyire mellé...
Válasz Sk Laci #3276. hozzászólásáraDorker forgalmazza.
Válasz .Feco. #3277. hozzászólásáraMiért? Mi nem jön be neked a Tritonon?
Válasz Diesel Tibor #3278. hozzászólásáraRégeben néztem egy hirdetést, ha jól emlékszem akor 66 000 euró volt írva a 6 m-re. De hogy mi minden volt benne az árban, azt már nem tudom.
Válasz .Feco. #3277. hozzászólásáraNa hallod ez tényleg az,
amúgy nagyon mutatósra sikeredett.
Válasz Sk Laci #3275. hozzászólásáraAz igaz,,,,, de annak az árát már meg sem mertem kérdezni,erre is 49000eu mondtak
Válasz Diesel Tibor #3270. hozzászólásáraHát úgy látszik az alapból is moslék xar TigerMT-t sikerült lemásolniuk úgy, hogy még attól is rosszabb legyen...

Látot valaki a kiállitáson Agrion kukoricavetőgépet? Forgalmazák még? Mert amit kérdeztem Kverneland, Kuhn vetőgépeket, hát elszaladtak rendesen az árakal. Úgy ahogyan még a Gaspardo MTE ami türhető árban volt.
Válasz Diesel Tibor #3270. hozzászólásáraPaszolna a Xerion után. De szuperab lenne a mögöte álló 6 m-es Falcon 25cm osztásu grúberkapákal amikor nem csak készited a magágyat és vetsz, hanem egyútal kijuttatod a mütrágyát a vetőmag alá.
Válasz *** HM *** #3273. hozzászólásáraLátttalak !!!!!!bújkáltál előlünk.
Válasz Diesel Tibor #3272. hozzászólásáraNa mivolt Tibibácsi mit láttatok még a családdal?