Válasz #1333. hozzászólásra
Szevasz Szabi!
Ha igazán jó bulit akarunk,akkor ott kell aludnom.
Szállással+fogyasztással egy 20-ast szánok.
Szerintem mindenki hoz némi italcsemegét,tehát a fogyasztás se lehet olyan veszélyes!
Azt meg nem gondolom,h Te álld az összes kőccséget,ha esetleg megszervezed a helyszínt,és adod a felajánlásodat azért is "örök" hála!
Akkor egyezzünk meg abba, hogy a gondolataidat ne arra használd, hogy xart kavarjál a levegőbe és ezáltal egy hül.e, bunk., köc.ög parasztnak állíts be engem, mert az előbbi hozzászólásodból számomra ez jön le.
Különben is ha tartanék egy saját bulit, megtiszteltetve érezném magam szerénységeddel és díszvendégként fogadnálak szerény hajlékomba, meg persze itt mindenkit. (Csak a gyengébbek kedvéért innét indult ki számomra a dolog :
#1075. hozzászólás, Szabi. küldte be 2010-01-29 19:55:12-kor )
Esetleg bárkinek hasonlóan jött le a "buli", mint mélyen tisztelet Sándor társunknak utólag kérek mindenkitől bocsánatot és mélyen szégyenlem magamat.
Nem ez volt a szándékom.
Akkor egyezzünk meg abba, hogy a gondolataidat ne arra használd, hogy xart kavarjál a levegőbe és ezáltal egy hül.e, bunk., köc.ög parasztnak állíts be engem, mert az előbbi hozzászólásodból számomra ez jön le.
Különben is ha tartanék egy saját bulit, megtiszteltetve érezném magam szerénységeddel és díszvendégként fogadnálak szerény hajlékomba, meg persze itt mindenkit. (Csak a gyengébbek kedvéért innét indult ki számomra a dolog :
Esetleg bárkinek hasonlóan jött le a "buli", mint mélyen tisztelet Sándor társunknak utólag kérek mindenkitől bocsánatot és mélyen szégyenlem magamat.
Nem ez volt a szándékom.
"Azt akartam tömören mondani ahhoz, hogy megtiszteljük a bulidat kiemelkedő személyiségünkkel és megismerj mindenkit neked kellene a buli költségeit bevállalni."
Sándor !!!
Nyomd már be azt a hozzászólást ahol arról van szó, hogy az én bulim !!!!
Teljesen hül.ének érzem magam a beírásaidtól.
Azt akartam tömören mondani ahhoz, hogy megtiszteljük a bulidat kiemelkedő személyiségünkel és megismerj mindenkit neked kellene a buli költségeit bevállalni. De azért vinnék tiszteletből pálesz meg vörös borocskát meg az asszonyoknak ha jönnek baileys!!!!
valószínű mivel nem ismerjük egymást igy nem tom találkoztunk e de mondom csak oda lestem mert 13:24 kor már ment a vonat csajok adtak is valamit de ennyi
hát pontos okot nem tok csak én érzem igy nem vagyok olyan aktiv mint egyesek de én nem is vagyok olyan tipus én csöndbe olvasok és ami érdekel ahoz hozzászolok meg van vitatott téma akkor abba de én ennyibe kimerültem hát most ennyi
hát ma én is ott voltam de csak 1 órára értem a standhoz csak egy fél üveg bort láttam kibontva nem volt pofám oda menni mert nem érzem magam a társaság tagjának de a kiállítás jó volt meg az Agroinformos stand is
1963 hozzászólás
Válasz #1362. hozzászólásra

Szevasz !
Quvára elment a kedvem..............ha végig olvasod rájössz.......

Szevasz Szabi!
Ha igazán jó bulit akarunk,akkor ott kell aludnom.
Szállással+fogyasztással egy 20-ast szánok.
Szerintem mindenki hoz némi italcsemegét,tehát a fogyasztás se lehet olyan veszélyes!
Azt meg nem gondolom,h Te álld az összes kőccséget,ha esetleg megszervezed a helyszínt,és adod a felajánlásodat azért is "örök" hála!
Válasz #1358. hozzászólásra
Nem ez volt a szándékom.
Válasz #1358. hozzászólásra
Nem ez volt a szándékom.
Válasz #1357. hozzászólásra

ne vedd komolyan
Válasz #1357. hozzászólásra

Én azt gondoltam te mint nagylelkű fiatal a bulit leszervezed, és a házigazda is te leszel.
Válasz #1354. hozzászólásra

"Azt akartam tömören mondani ahhoz, hogy megtiszteljük a bulidat kiemelkedő személyiségünkkel és megismerj mindenkit neked kellene a buli költségeit bevállalni."
Sándor !!!
Nyomd már be azt a hozzászólást ahol arról van szó, hogy az én bulim !!!!
Teljesen hül.ének érzem magam a beírásaidtól.
Válasz #1355. hozzászólásra

Egy feles Balentiens-t kiheversz egy fél nap alatt 

Attól függ milyen hosszúra sikeredik
Válasz #1354. hozzászólásra
az asszonyoknak nem kell semmi, mert ki fog akkor vezetni?
Válasz #1334. hozzászólásra

Azt akartam tömören mondani ahhoz, hogy megtiszteljük a bulidat kiemelkedő személyiségünkel és megismerj mindenkit neked kellene a buli költségeit bevállalni. De azért vinnék tiszteletből pálesz meg vörös borocskát meg az asszonyoknak ha jönnek baileys!!!!
Válasz #1329. hozzászólásra

Hát, vinnék páleszt, meg ha összejön hogy mi kell és valamit be tudok belőle vállalni viszek. De úgy magát a kérdést nem értem picit
Válasz #1335. hozzászólásra

IGEN !!de nekem kettö már elég lenne hehe!!
No még az lett volna szép ha egymás mellett ültök a vonaton.

oszt otthon jöttök rá...
Válasz #1349. hozzászólásra
ez meg Kőbány felső
Válasz #1348. hozzászólásra
Nekem Kőbánya -Kispestről indult a vonatom
Válasz #1343. hozzászólásra

a pavilonok mellett megy a vasut vonal el szoval 10 perc séta alatt a hóba ott voltam az állomáson és Szolnokra mentem illetve onnan jöttem reggel
Válasz #1345. hozzászólásra
Miért? -nem szégyellném.Én ugyan sajna az idén nem jutottam el.
Válasz #1345. hozzászólásra
te voltál?
Válasz #1344. hozzászólásra

Te viselnél ??
Uraim!Javaslom a fórumozók viseljenek valami kitűzőt jövőre,így nem megy el a másik mellett a tömegben...
Válasz #1342. hozzászólásra
Honan vonatoztál hogy 10 perc alatt odaértél az állomásra ?
Válasz #1340. hozzászólásra
de mondom csak oda lestem mert 13:24 kor már ment a vonat csajok adtak is valamit de ennyi 
valószínű mivel nem ismerjük egymást igy nem tom találkoztunk e
Válasz #1340. hozzászólásra
20 perce értem haza .
Válasz #1338. hozzászólásra
Ne basszá fel én is ott köröztem már 1 óra magasságában is .

Szerintem kicsit kéretitek,Paldó meghív a ranchjára és állja a ktsg-et
Válasz #1336. hozzászólásra

főleg tőled ez még jol is esett
majd igyekszek 
OHHHH
Válasz #1336. hozzászólásra
hol vannak a képek
hol voltál?
Válasz #1327. hozzászólásra

Ne beszélj már hülyeségeket.
Te vagy a Videómaster itten.
Gratula a mai csapatnak!!!
Nagyobb volt a vonzerőtök mint nekünk tegnap,mert hozzánk csak 2 hölgy csatlakozott,igaz Jd4650?
Válasz #1331. hozzászólásra
Mi van ??????
Válasz #1332. hozzászólásra
Tehát mindenki külön kasszán ?

amennyit megiszik!

Neked kéne fizetned hogy elmenjen mindenki a bulira, vagy tévedek??????????????
Válasz #1328. hozzászólásra
de én nem is vagyok olyan tipus én csöndbe olvasok és ami érdekel ahoz hozzászolok meg van vitatott téma akkor abba de én ennyibe kimerültem hát most ennyi 

hát pontos okot nem tok csak én érzem igy nem vagyok olyan aktiv mint egyesek
Akkor :
A TALÁLKOZÓRA AKI ELJÖN, MENNYIT SZÁNNA AZ ÖSSZE NEM DOBOTT ANYAGOKON TÚL ??????
Válasz #1327. hozzászólásra
Oszt miért nem érzed magad úgy !!!????????
hát ma én is ott voltam de csak 1 órára értem a standhoz csak egy fél üveg bort láttam kibontva
nem volt pofám oda menni mert nem érzem magam a társaság tagjának de a kiállítás jó volt
meg az Agroinformos stand is
Válasz #1323. hozzászólásra

Új vagyok a fórumon,én fényképeztelek benneteket.
látom tegnap, és ma is jött össze csapat
pálesz elfogyott?
Válasz #1322. hozzászólásra
arrafelé biztos több hó esett....nagy hegyek......
Válasz #1306. hozzászólásra
Igen.Legszélső zetorosgyerök a sógorom.
Válasz #1320. hozzászólásra

Nem úgy mint egyesek............ugye koma !!!
Válasz #1320. hozzászólásra
miért bújnék el.......
Válasz #1318. hozzászólásra

vazze gondoltam!!
ja és elismerésem hogy válaltad magad nem bujtál el !!TE nem vagy hang ember !!
Válasz #1317. hozzászólásra

amúgy fogalmam sincs h te hogy nézel ki.
Válasz #1317. hozzászólásra

én vagyok a sapkás rajta.
Válasz #1316. hozzászólásra
faca lett 
köszi a közös képet IMI vel
Válasz #1315. hozzászólásra
biztos, nemtom.
Válasz #1314. hozzászólásra

hp maradt még ??
Válasz #1310. hozzászólásra

ja. Reméltem h kiírják a filmeket róla és visszahozzák.