ez nem tetszés kérdése, ezüst érmet nyert el ez a gép egy párizsi (?) gépkiállításon, előtte soha egy gyártó sem gondolkozott el, hogy társítani lehetne a lazítót más müvelő elemmel
igen persze !!bár nem lettél volna köteles egybe adni !
persze akkor nem ért volna annyit de hidd meg a tárcsáját vadásszák aranyat adna érte 1 2 gazda!!
az elméletileg 30cm-ig müvelt talaj az kb még 20cm mélységig tömörödik össze, tehát ez a müvelési mélység 50 cm összesen, ezen túl nem nagyon van értelme lazítani.
de csongrád-bács megy határán homokon azt mondják a gazdák, hogy inkább lazítanak szárnyas 1 késessel 60-70cmt, mint 2 késessel 50cm-re.
én is azt lestem hogy alig megy 30 centire meg itt nálunk is van egy komának és az is azt mondta hogy ő max 40 centiig lazit mert annak van csak értelme az alá már nem megy de szerintem pedig van értelme lentebb is mert itt nem csak 40 centi a termő réteg hanem sokkal több dde a fene tudja majd az okosok megmondjákák
max 30 de az is lehet hogy 32 cm! Úgy tudom,hogy a jympák max 50-re mennek le, de ezen a kelvételen a kések nincsenek max leengedve meg a vázat se nagyon éri föld! láttam olyan vidit ahol a jympa tökig benne volt a talajba, az munka volt, de ez sztem csak kapirgálás. a kvernelandos videó viszolt nagyon ok, tökig benne a lazító a földbe
enek szivböl örülök!! Drukoltam neked..De azt tanuld meg hogy eben a világban kevés dolgot igérj meg csak azt is csak szóba..!!Mert az ijen tipusú emberek a szavadon fognak meg elkezdenek csiki csukizni és aba már akor akármit bele lehet magyarázni.. akor goo- west??
4999 hozzászólás
A haver amit eladott azon nem ilyen kések voltak! Az már lehet nem gyári volt
Válasz #1240. hozzászólásra

remélem igy jobban látszik, mint az eredeti lapon ahonnét ollóztam:
és igy dolgozgat
Válasz #1246. hozzászólásra

nekem nem
Válasz #1244. hozzászólásra

Na meg a jympa nagyon tetszik
Válasz #1244. hozzászólásra
ahh értem már !!
Válasz #1239. hozzászólásra

akkor még a 30 as volt na az már 5 késsel is fingot meg kanyarodni nem lehetett vele mert ágaskodott mint egy táltos
Az ih-t könnyebb huzni.(szerintem)És a földet is jobban átlaztja.Ez az én véleményem,de talaj függő is.

légyszives a hszó.ra kattintva válaszolni!!
köszönöm a többiek nevében is

anyi a különbség hogy nincs olyan hosszu a csöre!! de az IVE pont az 
a kés az IH van másolva
A párosítás az tetszik(tárcsa lazító).A lazító kés formája nem
Válasz #1237. hozzászólásra
hanyadikban birta a johni ?????kések száma??
Válasz #1234. hozzászólásra
az ki van zárva !akkor nem jó csinálnak velle valamit ! mi az 5 kést ugy huzuk mint a háborodott !!9-10 Km/óra
Válasz #1234. hozzászólásra

Pont az hogy nem bírtuk húzgálni
Válasz #1233. hozzászólásra

A francba ha tudom nem adom el
Válasz #1226. hozzászólásra
ez nem tetszés kérdése, ezüst érmet nyert el ez a gép egy párizsi (?) gépkiállításon, előtte soha egy gyártó sem gondolkozott el, hogy társítani lehetne a lazítót más müvelő elemmel
SAF merre húzgáltad a latart? A haver rábája csak fi... g vele az ih jobban szeretjük
Válasz #1232. hozzászólásra

igen persze !!bár nem lettél volna köteles egybe adni !
persze akkor nem ért volna annyit de hidd meg a tárcsáját vadásszák aranyat adna érte 1 2 gazda!!
Válasz #1231. hozzászólásra

Vele járt
Válasz #1230. hozzászólásra
mármint ugy érted azt olyan bonusznak itélted meg ennyiért ??
Válasz #1228. hozzászólásra
Viszont egyben volt nagyon plusz volt hozzá a hátsó tárcsasor
Válasz #1226. hozzászólásra
ismered!!
Válasz #1225. hozzászólásra
jó árban adtad el akkor !!!!
Válasz #1224. hozzászólásra
Én is sajnáltam de nagy volt a johnynak
Nekem nem teccik a latar nem sajnálnám
Válasz #1223. hozzászólásra
950 ezerért ment el ha jól emlékszem de már rég volt
Válasz #1221. hozzászólásra

Pl. vettél volna aha.
Vagy akármi......
Húdetok ilyet sajnáni........
Válasz #1221. hozzászólásra

mennyiért vették meg és hova került
Válasz #1220. hozzászólásra
köszi!!
Válasz #1145. hozzászólásra

azért nem veszek egy 250le gépet 
üdv paldo. Igen az enyém volt. És mi az isten...al húztam volna
Válasz #1219. hozzászólásra
én 2007.10.28-án töltöttem le a képet az expresszről
Válasz #1218. hozzászólásra
hallód Josy !!
Saf az expreszen hirdette a latart de mikor ?????
Válasz #1217. hozzászólásra

áh dehogy... csak photoshop
Válasz #1213. hozzászólásra
Ez má komolyabb portéka.
Válasz #1215. hozzászólásra
az elméletileg 30cm-ig müvelt talaj az kb még 20cm mélységig tömörödik össze, tehát ez a müvelési mélység 50 cm összesen, ezen túl nem nagyon van értelme lazítani.
de csongrád-bács megy határán homokon azt mondják a gazdák, hogy inkább lazítanak szárnyas 1 késessel 60-70cmt, mint 2 késessel 50cm-re.
Válasz #1214. hozzászólásra
a tömörödés alá kell lazítani. Lehet h nem i kell, de valszeg igen. És ha arafeleé 35 cm-ig szoktak szántani, akkor nem árt a 40-45 cm-es lazítás.
Válasz #1211. hozzászólásra

majd az okosok megmondjákák
én is azt lestem hogy alig megy 30 centire meg itt nálunk is van egy komának és az is azt mondta hogy ő max 40 centiig lazit mert annak van csak értelme az alá már nem megy de szerintem pedig van értelme lentebb is mert itt nem csak 40 centi a termő réteg hanem sokkal több dde a fene tudja
hamár Jympa, akkor legyen 2 sorvázas:

SJ 7-2F, 330cm müvelési szélesség, 140-220LE (?) igény
Válasz #1210. hozzászólásra
a kisebbek 45-60 cm, a nagyobbak 65-70-80 cm-re
max 30 de az is lehet hogy 32 cm!
Úgy tudom,hogy a jympák max 50-re mennek le, de ezen a kelvételen a kések nincsenek max leengedve meg a vázat se nagyon éri föld! láttam olyan vidit ahol a jympa tökig benne volt a talajba, az munka volt, de ez sztem csak kapirgálás. a kvernelandos videó viszolt nagyon ok, tökig benne a lazító a földbe
Válasz #1208. hozzászólásra
és ez milyen mélyen mehet ?
Válasz #1207. hozzászólásra
én is egy 2006 előtti Cr-V-re tippelek
sárgajympa
Válasz #1206. hozzászólásra

honda
Válasz #1150. hozzászólásra
mi az a szürke Suv a képen
Válasz #1204. hozzászólásra
Kell egy nagyobb gép a 82-estől!
Lépek dvd-zni,majd este fele leszek!Csövi
Válasz #1203. hozzászólásra

húú akor zajlik nálad az élet!! végül is azt mondják felénk hogy csak elöre fele lehet menekülni!!
Válasz #1202. hozzászólásra

Köszi,Értem!Tegnap hivtam őket,s változott jövöhét vasárnap megyünk kifele!De még változhat ismét!
Kedden megyek megnézni 4755 Crystal-ját!
Válasz #1201. hozzászólásra
enek szivböl örülök!! Drukoltam neked..De azt tanuld meg hogy eben a világban kevés dolgot igérj meg csak azt is csak szóba..!!Mert az ijen tipusú emberek a szavadon fognak meg elkezdenek csiki csukizni és aba már akor akármit bele lehet magyarázni.. akor goo- west??
Válasz #1200. hozzászólásra

Szia!Meglett a bóóót,el is vitték,ki is fizették normálisan!
Válasz #1199. hozzászólásra
szia roland hogy ál a biznisz??