Ha teheted 12sorost vegyél rá mert a 8-assal csak szaladgálsz vele és nemlesz megétetve rendesen, fogyasztásban is a 12sorossal nekem sokkal jobban kijött mint a 8sorossal, na jó nem annyira túl sokkal de 2 literrel biztos ami azért nem kevés hosszú távon.
Viszont ha nemlesz akkor 8soros kell neki, van ahol 6sorral dolgoznak vele, nyílván hülyeség mert csak szipákolja a gázolajat a gép de vannak még ilyen bolondok a világon hehe
Válasz cimbike. #6208. hozzászólásáraNem kell attól félni, ezek már sokadik generációs bejáratott dolgok, a kite emberei tudnak rajta van múltjuk, megvannak hozzá a gyári leírások alkatrészek cséplő elemek amikkel egyébként már fel is lesz szerelve európai mintára a gép. Csak belekell ülni beállítatni az alap ajánlást és az elején körbenézni, ha minden jó akkor tolod neki ha valami nem passzol akkor változtatsz a fordulaton rosta hézagon kosár hézagon...
Ezeknél megvannak az alap kosarak is, nekem annó semmi sem volt hozzá csupaszseggel kellett megoldani mindent a semmiből, ezért volt vele sok beállítani való, nem másért.
Válasz decsi #6221. hozzászólásáraIlyen negatív vélemény van róluk?
Néztem ott egy trakit csak nem egy véleményünk volt a vételárról!
Mondjuk már más is mondta hogy óvatosan mert nagy zsiványok!
Válasz cimbike. #6237. hozzászólására claas-t csak nézegettem, a fergát magántól vettem és olcsóbban és tized annyi órával, mint a claas-ok lettek volna
Válasz .Feco. #6230. hozzászólásáraHát a kitél lévő 800 órásnál ez jóval kevesebbet ment, az látszik mindenén. Persze elképzelhető, hogy több van benne, de mennyivel? A kitéshez viszonyítva is maximum a fele cséplő óra. Akkor legyen benne 400. De az sem sok. Amúgy van-e értelme 150 üzemórát visszatekerni!?
Válasz decsi #6221. hozzászólásáraHát, remélem h nem nyúltam mellé! De eléggé újszerű a masina, idén még dolgozott Angliában, ahogy a menüjébe belemélyedtem. 2014-es gyártás, 250 cséplő óra. Annyira csak nincs agyonütve! De a puding próbája az evés.
Válasz cimbike. #6220. hozzászólásáraEzért is várom már nagyon a kezdést,hogy mit is vettem!(Nagyon ár alatt van)Ott vettem ahol te is és már megszívták egy páran.Az egyik közös ismerüsünk szívja a vérem minden nap hogy hogy lehetek ilyen hülye hogy ott vásároltam
Válasz .Feco. #6218. hozzászólásáraNeked nem szimpatikus a T széria? Nekem is bonyolultnak tünik.
Nagyon jó árban vettem (28) 2010 évj. 2000üó ránézésre nagyon rendben van.Bár minden használt gép zsákbamacsak.
Válasz decsi #6209. hozzászólásáraNem nagyon van használt T, illetve árban megközelítette az S-t. Gondolom, ha ràérzünk, akkor már nem lesz vele gond. Egy havernak van egy T-je és egy S-je, de a T-t már elő sem veszi.
8348 hozzászólás
Őszi árpa aratás megejtve az újabb eső előtt.

7 tonna a termés,meg vunk, elégedve.
Repce elővetemény,3 q nitrogén,gyomirtózás,gombázás.
Az egyik környékbeli cég is kitolta már a kombikat az udvarra (2x rotoros NH és egy Lexi), de eleredt az eső, holnap se mennek még sehova
Válasz cimbike. #6243. hozzászólásáraA héten majd írok még ide valamit ha oda jutok
Válasz cimbike. #6243. hozzászólásáraGabona asztal mekkora?
Ha teheted 12sorost vegyél rá mert a 8-assal csak szaladgálsz vele és nemlesz megétetve rendesen, fogyasztásban is a 12sorossal nekem sokkal jobban kijött mint a 8sorossal, na jó nem annyira túl sokkal de 2 literrel biztos ami azért nem kevés hosszú távon.
Viszont ha nemlesz akkor 8soros kell neki, van ahol 6sorral dolgoznak vele, nyílván hülyeség mert csak szipákolja a gázolajat a gép de vannak még ilyen bolondok a világon hehe
Válasz cimbike. #6226. hozzászólásáraCimbi akkor ez S680?

A rosta a képen a te gépedé?
Mérd már meg legyél szíves, hogy milyen széles és milyen hosszú a felső rostája és hívj már fel!
Majd elmondom miért
Válasz cimbike. #6208. hozzászólásáraNem kell attól félni, ezek már sokadik generációs bejáratott dolgok, a kite emberei tudnak rajta van múltjuk, megvannak hozzá a gyári leírások alkatrészek cséplő elemek amikkel egyébként már fel is lesz szerelve európai mintára a gép. Csak belekell ülni beállítatni az alap ajánlást és az elején körbenézni, ha minden jó akkor tolod neki ha valami nem passzol akkor változtatsz a fordulaton rosta hézagon kosár hézagon...
Ezeknél megvannak az alap kosarak is, nekem annó semmi sem volt hozzá csupaszseggel kellett megoldani mindent a semmiből, ezért volt vele sok beállítani való, nem másért.
Válasz kukaccsosz #6246. hozzászólásáraMa lejött egy darab itt is,5.7t/ha lett.
Válasz kukaccsosz #6246. hozzászólásáraMa volt 5 t/ha is szar 12 ak-s területen, de volt 7,8 t/ ha jobb 22 ak-s területen.
Valakinek újabb termés eredmény?
Válasz F-A-R-M-E-R \ #6231. hozzászólásáraEttől lesz rosszabb meg jobb is.
Válasz Tobszi #6242. hozzászólásáraMennyit akartál alkudni a feléből??

Válasz 4964 #6241. hozzászólásáraCsak lesz. Egyelőre napra kell idén, abból 12-est szeretnék. Kukorica még kérdéses.
Válasz decsi #6221. hozzászólásáraIlyen negatív vélemény van róluk?
Néztem ott egy trakit csak nem egy véleményünk volt a vételárról!
Mondjuk már más is mondta hogy óvatosan mert nagy zsiványok!
Válasz cimbike. #6235. hozzászólásáraMilyen napraforgó és kukorica asztal van vagy lesz az s-hez?
Válasz dr.T #6239. hozzászólásáranincs benne 500
Válasz Mézga #6238. hozzászólásáraMar nalad is van ? Mennyi ora van benne?
Válasz cimbike. #6237. hozzászólására claas-t csak nézegettem, a fergát magántól vettem és olcsóbban és tized annyi órával, mint a claas-ok lettek volna
Válasz Mézga #6236. hozzászólásáraHonnan?
Válasz dr.T #6234. hozzászólásáramega 360
Válasz .Feco. #6230. hozzászólásáraHát a kitél lévő 800 órásnál ez jóval kevesebbet ment, az látszik mindenén. Persze elképzelhető, hogy több van benne, de mennyivel? A kitéshez viszonyítva is maximum a fele cséplő óra. Akkor legyen benne 400. De az sem sok. Amúgy van-e értelme 150 üzemórát visszatekerni!?
Válasz Mézga #6233. hozzászólásáraMelyiket ?
Válasz cimbike. #6216. hozzászólásáraclaas-t akartam
erre rengeteg árpa,búza fekszik mire betakarítható úgy-ahogy fele is odaveszhet.
Válasz Drisa #6229. hozzászólásáraEz volt a gyengébbje, vagy hogy látod?
Válasz cimbike. #6223. hozzászólásáraNe legyen igazam, de szerintem 2014-es gépben nem lehet 250 óra ugy, hogy meg januárban is megy...
A kért átlag... 17-18 Ak-s területről 7 t/ha
Válasz F-A-R-M-E-R \ #6227. hozzászólásáraNem. Az nem voltilyen megkímélt és drágább is volt.
Válasz cimbike. #6226. hozzászólásáraTied a hevederes??
Válasz decsi #6221. hozzászólására

Válasz kukaccsosz #6222. hozzászólásáraA.P.
Válasz kukaccsosz #6222. hozzászólásáraA parknál.
Válasz decsi #6221. hozzászólásáraHát, remélem h nem nyúltam mellé! De eléggé újszerű a masina, idén még dolgozott Angliában, ahogy a menüjébe belemélyedtem. 2014-es gyártás, 250 cséplő óra. Annyira csak nincs agyonütve! De a puding próbája az evés.
Válasz decsi #6221. hozzászólásáraHol is?
Válasz cimbike. #6220. hozzászólásáraEzért is várom már nagyon a kezdést,hogy mit is vettem!(Nagyon ár alatt van)Ott vettem ahol te is és már megszívták egy páran.Az egyik közös ismerüsünk szívja a vérem minden nap hogy hogy lehetek ilyen hülye hogy ott vásároltam
Válasz decsi #6219. hozzászólásáraAz tényleg jó ár!!! Nekem ugyanezt 47ert kínálták.
Válasz .Feco. #6218. hozzászólásáraNeked nem szimpatikus a T széria? Nekem is bonyolultnak tünik.
Nagyon jó árban vettem (28) 2010 évj. 2000üó ránézésre nagyon rendben van.Bár minden használt gép zsákbamacsak.
Válasz .Feco. #6217. hozzászólásárabocs, S-t akartam írni...
Válasz decsi #6209. hozzászólásáramondjuk en szívesebben vettem volna T-t a helyedben...
Válasz Mézga #6215. hozzászólásáraSejtettem h mf lesz.
Válasz cimbike. #6214. hozzászólásáraegy újszerű mf 7272-t
Válasz Mézga #6210. hozzászólásáraÉs te mit veszel?
Válasz dr.T #6212. hozzászólásáraKöszi! Remélem nem bánom meg!
Válasz cimbike. #6208. hozzászólásáraGratula
Válasz decsi #6209. hozzászólásáraNem nagyon van használt T, illetve árban megközelítette az S-t. Gondolom, ha ràérzünk, akkor már nem lesz vele gond. Egy havernak van egy T-je és egy S-je, de a T-t már elő sem veszi.
Válasz cimbike. #6206. hozzászólásáranálam még a bank baszakszik, szerintem egyből a foldre megy, mikor megjon
Válasz cimbike. #6208. hozzászólásáraEzért vállasztottam a T szeriát.Féltem én is a beállitástol.
Válasz dr.T #6207. hozzászólásáraS680. Azért kicsit tartok a beállításától.
Válasz cimbike. #6206. hozzászólásáraMilyen lessz a szerencses?
Mi még csak hétfőn hozzuk el az új kombajnt, remélem h nem kési le az àrpàt.
Válasz decsi #6204. hozzászólásáraAnnyival én is kiegyeznék, de nálunk még min. 1 hét, de akkor már nem ázhat meg.....