Én annyiért nyomom legalább is. Claas markant60 al. 100-110cm hosszúak kb és persze tömör bálák nem fordulnak ki a zsinegből mint amiket néhányan csinálnak a környéken
Felénk a belvizes kaszálókról HA(!) eltűnik a víz csak az elrohadt fű fog vissza maradni !
Valszeg azért kell leépítenem az állattartásom, mert nem lesz elég szénám a piacaimat meg nem akarom feladni, mert állatott bármikor szerzek de piacot már kevésbe tudok ha egyszer elengedem !
Én ennyiért adom. Be tudom tárolni és tavasszal itt a környéken nagyon fogják keresni, kevés a szarvasmarha a környéken de apránként el fogják hordani még szerintem 750-800 ft ért is mert nagyon sok a belvizes kaszáló és a jó minőségű lucerna széna az idén:s
mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy elsőre azt hittem szalmára gondolsz, mert előtted arról volt szó, de így is sokallom... (mondjuk inkább azt keveslem, amit én kapok érte..)
Én is úgy hallottam hogy idén is lesz ár a lucernaszénának. Kevés a jó minőségű széna.
Én ha lehet Ft/mázsára adom el. Mert egy Hestonos bálát egy Claas Variantéval egy lapon sem lehet említeni.
Az én lucernabáláim 120*140esek és 4q -ak.
1161 hozzászólás
Válasz #206. hozzászólásra
És kiskockánál? Nem tűnik túl nyereségesnek.
Válasz #209. hozzászólásra
az jó! nekem a 150*120-as hálóba 1000-ért csinálják
mihez képest semmi itt 500 ft ért báláznak mindent körbe
Válasz #207. hozzászólásra

Itt 1500-ért sem kell a körbála
Sziasztok!
Nekem 900 ft-ért guritottak egy bálát és 2200+áfáért ment el.
Kombájn alól azonnal bálázva, és szállítva. Hektáronként 12 bála, átlagban.
Válasz #205. hozzászólásra

3 ft/kg !!!!?????????
Az 1 körbálánál 6-700 ft, az semmi.
Mi 3Ft/kg ért bálázunk. Legyen az kis kocka(K453), kör(class variant) vagy nagy kocka bála (Welger d6000)
Válasz #194. hozzászólásra
ingyen persze és a mi földeinken meg rajta hagyuk a szalmát igy marad egy kis tápanyag
de bírja szépen csak a madzagot kell bele tömködni
mi 50 forintért bálázzunk mindent newholland kis bálázóval 68 as
szalmát a héten hordtunk be 1500 bálát a szomszéd földről
persze mi is adtunk el egy 400 bála szalmát és 100 ft ért földről
szegény bálázó 2 hét alatt már 2500 bálánál jár
Válasz #199. hozzászólásra
Mit térdelnek?
Válasz #201. hozzászólásra
ja + kompenzáció!
Mi 90 Ft/kg ért adtuk el, mi bálázzuk de ők pakolják és viszik.
Mi 9500Ft/ha -ért adtuk el a szalmát! Ők bálázzák,viszik természetesen!
(Hajdú-Bihar)
jaja tegnap is bálztak ez egyik havernak .. 1 nem voltak egyformák a bálák!
2 mikor dobáltam lefel a pótosról nem győzték térdelgetni .. ....
Én annyiért nyomom legalább is. Claas markant60 al. 100-110cm hosszúak kb és persze tömör bálák nem fordulnak ki a zsinegből mint amiket néhányan csinálnak a környéken
Válasz #194. hozzászólásra

Nálunk V.namény térsége 80
Nekünk 1,7 Hektáron volt 170 kiskocka árpaszalma!!
Az egyik ismerősnek akinek tegnap bálázták a búzát szinte fele annyi lett mint nekünk az árpán !!
20-24 körbálát add átlagban a búzáink...
Újfehértón 1db kiskockabála bebálázása 100FT!!!
sziasztok,érdeklődnék hogy 120 as zab szalma körbáláért mennyit kérhetek darabjáért.

Helló! Akit érdekel hálós szalmabála (kör 120X160) az írjon . Van egy jó pár guriga. Sz-Sz-B megye
ez biztos is ugy van ahogy mondod.
megnehogy ugy járunk h ami még nincs bebálázva azt szétverje az esö mert elseviszik akkor még nekünk kell szétzuzni
Válasz #189. hozzászólásra

Meg az én bajom is amíg nem viszik el a szalmát a földről mert addig nekem van útba mivel nem tudom feldolgozni a tarlót
nállunk is ahogy irtam ugy 6ezer h ahogy a kombájn othagyta.. a többi az ö bajuk(nádudvar,hajdu-bihar)
Miénket elvileg 4000ft\ha ért vették meg úgy hogy ők bálázzák fel és szállítják el.(csongrád megye)
Tolna megye/Attala 5000 Ft/ha a szalma ára....
nállunk 6ezret adnak a ,,nagyokˇˇ egy hektár szalmáért.
de van olyan is akinek van rászerözédése a nagiszal azoknak meg már 300/q
300kilós szalmabálát mennyiért lehet eladni?
sziasztok
Mándokon 6 ha tritikálé szalma eladó.jövőhéten aratom.
06709458401
Nyírmeggyesen Lucerna széna eladó ár megeggyezés szerint!!!
Válasz #181. hozzászólásra
megyei lapban hirdetnek 9500ért lucernát. nem tudom ki fizet érte ennyit
Válasz #179. hozzászólásra
akinek ennyiért kell megvenni annak hamar elmegy a kedve az álattartástól
Válasz #179. hozzászólásra
Felénk a belvizes kaszálókról HA(!) eltűnik a víz csak az elrohadt fű fog vissza maradni !
Valszeg azért kell leépítenem az állattartásom, mert nem lesz elég szénám a piacaimat meg nem akarom feladni, mert állatott bármikor szerzek de piacot már kevésbe tudok ha egyszer elengedem !
Válasz #178. hozzászólásra
Én ennyiért adom. Be tudom tárolni és tavasszal itt a környéken nagyon fogják keresni, kevés a szarvasmarha a környéken de apránként el fogják hordani még szerintem 750-800 ft ért is mert nagyon sok a belvizes kaszáló és a jó minőségű lucerna széna az idén:s
Válasz #176. hozzászólásra
mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy elsőre azt hittem szalmára gondolsz, mert előtted arról volt szó, de így is sokallom... (mondjuk inkább azt keveslem, amit én kapok érte..)
Válasz #176. hozzászólásra
felénk széna, lucerna 1200/q... szalma 2000-2500/db
Válasz #175. hozzászólásra
ennyiért megy a lucerna,
te hol laksz?
Válasz #174. hozzászólásra
ez az ár biztos? ennyiért én adok neked szalmát 200 ha-ról....
Válasz #165. hozzászólásra
De a kör bála is megoldható 2500/q
Válasz #165. hozzászólásra
szerintem elfogadható ár
Nyírmeggyesen Mátészalka mellett 650 Ft ért kapsz kisbálás lucernát!
Válasz #170. hozzászólásra
A rendsodró, mondjuk nem nagy költség, de minek kaszálják? Elverte a kalászt a jég?
Válasz #170. hozzászólásra
Hát hogyne, ilyen katasztrófa után kell a takarmány! a 81-es majorban voltál ott lakik az unokatesóm?
Mezőhegyesen aranyat adnak a szalmáért.
Ilyet nem láttam még hogy kaszálják a szalmát, rendsodró és bálázzák. Képzelitek így mennyire jön ki nekik.
Ja,a lényeg Bács-kiskun megyében kecel kés környékén dolgozunk.
Sziasztok! Tarlorol van elado szalmám folyamatosan,famarol bálázoval csinálom rendelésre is. Ár megegyezés szerint!
na szalma terén itt maradtak a tavalyi árak.
2500 telepre szállítva.
Merre mennyiért megy a kiskocka bálás széna és lucerna?!?
Szabolcs megye Záhony közelében. Rétiszéna is lesz ha az idő nem szól közbe meg szalma is rendelésre.
azért az 1000Ft brutál.
Válasz #162. hozzászólásra
és merre vagy helyileg?
Valaki írja h 1000Ft egy kisbála luci

itt meg adták tavaly is 350 meg 400 ért.
Én is úgy hallottam hogy idén is lesz ár a lucernaszénának. Kevés a jó minőségű széna.
Én ha lehet Ft/mázsára adom el. Mert egy Hestonos bálát egy Claas Variantéval egy lapon sem lehet említeni.
Az én lucernabáláim 120*140esek és 4q -ak.