Gázolaj árak 594 Ft Benzin árak 591 Ft EUR 392.31 Ft USD 334.34 Ft CHF 417.89 Ft GBP 452.08 Ft

Fórum

Biokontroll

Létrehozta: varázsló , 2020-06-20 01:37:46

Kedvencekhez Segítség

3 hozzászólás
Nincs profilkép
#3 rongyos
2023-07-12 07:39:10

Válasz varázsló #1. hozzászólásáraNem volt...de ennél szemetebb céget még én sem láttam...Egyoldalúan módosították a szerződést, megemelték a tanúsítási dijakat. Közöltem velük, hogy kiszálok egy pár területtel. Ezt nem vették figyelembe, kiküldték a csekkeket, amit megkifogásoltam. Nem fizettem be...felmondták a szerződést, s majd végrehajtónak adták. Már bánom, hogy nem pereltem be őket...nem azért a pár százas miatt, hanem mert pofátlanok.
Jahhh és arra az évre is küldték a csekket, minden területről mikor kint sem voltak!!!!! Csak a szaros szerződésükre hivatkoztak. Igen ám, de a szerződés csak ellentételezéssel működik. ha nincs tanusátás, nincs fizetés. De mivel nem mondtam ellent per formájában, mert legkisebb gondom is nagyobb volt szórakozni velük, igy később befizettem a végrehajtóünak.,
Mindenkit arra bátorítok, hogy ne hagyja magát. Ott cserélődnek a jogászok évente, mert a mocskoz ügyleteiket alig akarja valaki képviselni...

Nincs profilkép
#2 szabojuan20
2023-07-11 17:57:35

Sziasztok! Tavalyi evben fertotlenitett es gazositott raktarbo most marciusban vittek el a konvencionalis termenyt. Ez azota nem volt fertotletnitve. Bio termenyt szeretnenk bele tenni 2honapig szeretnenk tarolni. Mennyi az esely hogy egy vegyszer analizis kimutat barmit is? Vagy nem veszi fel a mag annyi ido alatt? Tisztulhatott mar annyit?

Nincs profilkép
#1 varázsló
2020-06-20 01:37:46

Sziasztok.
Biokontroll Hungaria nonprofittal szemben volt-e mar peres eljaras valakinek?
Velem szemben felmondta a szerzodest, dijfizetes miatt. Pedig minden dijat kifizettem, ezert megszankcionalt az mvh egy palyazat kifizetesebol.

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló

Mi történt az élelmiszerárakkal augusztusban?
Miért néznek keletre a napraforgók? – Az ELTE kutatói megfejtették a rejtélyt
Miért néznek keletre a napraforgók? – Az ELTE kutatói megfejtették a rejtélyt
Több tudományterület szakértői összefogva vizsgálták meg, miért fordulnak az...
Fortschritt E281 silózó
Fortschritt E281 silózó

780.000 Ft

Bellarosa burgonya
Bellarosa burgonya

145 Ft

Claas Corio 675 FC Conspeed
Claas Corio 675 FC Conspeed

17.900.000 Ft

Perard Interbenne 25
Perard Interbenne 25

17.000.000 Ft