Valaki tapasztalatból tud e ajánlani dob centírózót, nem olyat aki megforgatja és ahol megáll az a nehezebb fele, hanem olyat akinek komoly gépe van és garanciát is vállal.
Válasz #578. hozzászólásra
Az én gépem az előző gazdájánál évi 750ha 100q fölötti kukit vágott évente (5szezont ment)semmi rázkódás vagy ilyenek nem volt amikor elhoztam.Lehet hogy valami komolyabb baja van!Vagy csak a dobot meg a szecskázót kell kicentíroztatni!
Az egyértelmű, hogy claas lesz, mert szerintem a többi csak barkácsgép. Ha gyártanák még a 204est akkor nem lenne miről beszélni. Szerintem annál egyszerűbb gép nincs. De hozzá teszem, hogy mai claasok is túl vannak bonyolítva. Mivel kicsit elfáradt, meg nőtt a terület muszáj váltani. Olyan 40 milkóig elmennék.
Igazából szerintem az is nagyon sok, szerintem annak a jó ár olyan 20-23 körül lenne az elfogadható 2000 óráig!!! Én 28,5-ért vehettem volna Lexi 530-ast 2000 órával 2008-as évjáratot. Első gazdist tuti garázsban tartott volt, és még vigyáztak is rá!!
Hú baxki, az sem vót kis péz!!! Ezért az összegért szabolcsi kistelepülésen egy utcát házakkal, míg romániában egy falut lehetne venni "tokkal vonóval" meg házakkal !!!!
Válasz #555. hozzászólásra
Szevasz igaz hogy nekem fergussonom van,de az ismerősöm nem rég vett 360-as megát,ő azt mondta hogy a tuki drágább lett volna aszem 4-5 milkával a lexi meg attól is drágább.Csak újban gondolkodsz,hány hektár aratásra vennéd?
Sziasztok. Kombájnvásárláson gondolkozom. Jelenleg claas mega 204-es van. Elsősorban mega 360as érdekelne, de nem találok olyat ami tetszett volna. Ezért kérdezném, hogy mit gondoltok a tucano 440esről? Valaki tudja az új árát? Vagy lexion?
A faluban egy csávónak a mercije állt igy meg, bekóbolták a gyárban hogy 350.000 fékezés után írja ki hogy fékhiba és ne lehessen megjavítani, mindenhol minden jó csak kimutattja a műszerfalom a fékhibát!!! Komplett egységet lehet csak cserélni 560.000 ft az ára!!!! Na ennyit a számítógépekről!!!
Válasz #550. hozzászólásra
Abba még nincs belekódolva hogy mikor romoljon el!!! Olvastam egyszer hogy ezekbe a számítógép vezérelt rendszerekbe be tudják kódolni azt hogy mikor és mi romoljon el.És akkor majd jönnek a lapi topival,50 ezerért már felnyitják, és kiolvassák mi a baj!!
Válasz #548. hozzászólásra
Nem is az a baj hogy 5-6 évet bír ki!! Az ára ne lenne 50-100 milla! Mikor termeli az azt ki?Vennénk 5-6 évente,de olyat még nem láttam amire már az első években is ne kellett volna költeni.
Ez mindennél így van a ha megnézed, ma egy tv 5-6 év után biztos elromlik, nekünk van már nyugati 22 éves tv-nk már a harmadik távirányítót nyomkodjuk szét, de a tvnek még semmi baja nem volt.
Mind papír én azt gondolom!!! Azért kap lét a mérnök a gyártulajdonosoktól, hogy találja ki azt az anyagvastagságot, hogy bírjon ki a gép 5-6 évet és kuka, ne legyen értelme javítani csak csere!!
Hát ez az ahogy emelkedik a támogatás úgy emelik az árát mindennek gépek, vetőmag, alkatrész műkaki stb.....!!! Semmivel sem marad több mint amikor nem volt támogatás, vagy nem voltunk eu tagok!!
7295 hozzászólás
Válasz #593. hozzászólásra

nekem ő csinálja
Juta-i
A hirdetésben van egy faszi aki vállal ilyet,haveroméknak ő csinálta,azt mondta nagyon fajin lett!
Valaki tapasztalatból tud e ajánlani dob centírózót, nem olyat aki megforgatja és ahol megáll az a nehezebb fele, hanem olyat akinek komoly gépe van és garanciát is vállal.
Válasz #582. hozzászólásra
A keresztesi Szabó Vince? Merre gazdálkodsz?
Válasz #582. hozzászólásra
Nem néztem, de úgy hallottam már elkelt.
Válasz #561. hozzászólásra

no-no nézd meg a román ingatlanárakat sokhelyen duplája mint itt
Országtol függetlenül ki lehet fogni jot és rosszat egyaránt. Ha az elöélete ismert a gépnek az sokat segithet a döntésben. A következö kérdés az ára
Válasz #586. hozzászólásra
A bálázót tavaly Gerhard-tól (Gellért)vettem az a tuti,nem a nepper...
Válasz #586. hozzászólásra
Szerintem nagy ivben felejtös...
Válasz #585. hozzászólásra

Tuti dörzsölt koma az a jobbla!!
Válasz #576. hozzászólásra
A jobbla a fél NDK-át hazapakolta,nem kell félteni...
Lehet hogy valami komolyabb baja van!
Vagy csak a dobot meg a szecskázót kell kicentíroztatni!
Az én gépem az előző gazdájánál évi 750ha 100q fölötti kukit vágott évente (5szezont ment)semmi rázkódás vagy ilyenek nem volt amikor elhoztam.
Válasz #581. hozzászólásra

Csak az elejét, azt a kicsit a megánál! Úgy mint a medionnál a három szegmest 2-2 tizes csavar fogja.
Válasz #577. hozzászólásra
A Szabó Vince 360-asát nézted már?
Válasz #580. hozzászólásra
A szegmenset nem kell kiszerelni meg be?

Hát a megánál nincs mit átszerelni mert ott a dob már gyárilag belemezelve, csak az első kosár szegmenset cserélik!!
Ez kb 37 nettó a 204-esednek lehetne utóda.
Válasz #575. hozzászólásra
Az egész rázkódott. Azt mondta balla, hogy végig kukoricázott át se volt szerelve, ez is hátrány.
http://www.traktorpool.co.hu/details/Betakar%C3%ADt%C3%B3g%C3%A9p/Claas-Tucano-320/1739358/
Lehet kint találni. Ehhez mit szóltok. Árban nem rossz csak az baj hogy kicsi.
Válasz #574. hozzászólásra

Rázkódott az egész vagy mi???? Dob, esetleg gyorsító vagy utóverő rázhatta????????
Válasz #572. hozzászólásra
Szerkezetileg. Nagyon reszketett mikor beindította a cséplőt.
Válasz #571. hozzászólásra

Szerintem meg kint sem fog!!
Válasz #568. hozzászólásra

Papírilag, vagy szerkezetileg????????????
Válasz #569. hozzászólásra

Ithon nem igen találsz pár száz órás gépet,ez nem magyar szokás hogy ilyen hamar eladják.
Válasz #569. hozzászólásra
Akkor marad a germán piac...
Engem ilyen pár száz üzemórás érdekelne jobban ami majdnem új.
Válasz #565. hozzászólásra
Ez nem rossz. De ballánál van egy 2008-as 1100 órával, amit már meg is néztünk. Csak valami nincs rendbe azzal géppel.
Válasz #564. hozzászólásra
Ballánál nézted már?Ennyiből már majdnem ujjat vehetnél!
A Claas az gabonában jó,de...
Akkor ezt nézd meg.
Válasz #560. hozzászólásra
Az egyértelmű, hogy claas lesz, mert szerintem a többi csak barkácsgép. Ha gyártanák még a 204est akkor nem lenne miről beszélni. Szerintem annál egyszerűbb gép nincs. De hozzá teszem, hogy mai claasok is túl vannak bonyolítva. Mivel kicsit elfáradt, meg nőtt a terület muszáj váltani. Olyan 40 milkóig elmennék.
Válasz #562. hozzászólásra

Igazából szerintem az is nagyon sok, szerintem annak a jó ár olyan 20-23 körül lenne az elfogadható 2000 óráig!!! Én 28,5-ért vehettem volna Lexi 530-ast 2000 órával 2008-as évjáratot. Első gazdist tuti garázsban tartott volt, és még vigyáztak is rá!!
Válasz #561. hozzászólásra
Néztem gyorsan 350-360-as Megákat,25m alatt nem találtam!
Válasz #560. hozzászólásra

Hú baxki, az sem vót kis péz!!! Ezért az összegért szabolcsi kistelepülésen egy utcát házakkal, míg romániában egy falut lehetne venni "tokkal vonóval" meg házakkal !!!!
Válasz #558. hozzászólásra
Az ismerősöm újonnan vette 3-éve azt hiszem 44-ért a 360-ast.Mennyire ragazkodsz a classhoz és hány milkába gondolkodsz?
Válasz #556. hozzászólásra

Mind a kettőért rohadt sok, vagy ép "sokkkkkkkk" !!!
Válasz #557. hozzászólásra
Nem, ez úgy van, hogy használtba gondolkodok, csak kérdeztem az új árát. kb. 5-600 ha-ra kellene.
Az ismerősöd hány évest vett? mennyi üzemórával
Szevasz igaz hogy nekem fergussonom van,de az ismerősöm nem rég vett 360-as megát,ő azt mondta hogy a tuki drágább lett volna aszem 4-5 milkával a lexi meg attól is drágább.Csak újban gondolkodsz,hány hektár aratásra vennéd?
200e juró a tucanó,230 a lexi
Sziasztok. Kombájnvásárláson gondolkozom. Jelenleg claas mega 204-es van. Elsősorban mega 360as érdekelne, de nem találok olyat ami tetszett volna. Ezért kérdezném, hogy mit gondoltok a tucano 440esről? Valaki tudja az új árát? Vagy lexion?
Válasz #553. hozzászólásra

A faluban egy csávónak a mercije állt igy meg, bekóbolták a gyárban hogy 350.000 fékezés után írja ki hogy fékhiba és ne lehessen megjavítani, mindenhol minden jó csak kimutattja a műszerfalom a fékhibát!!! Komplett egységet lehet csak cserélni 560.000 ft az ára!!!! Na ennyit a számítógépekről!!!
Válasz #550. hozzászólásra
Abba még nincs belekódolva hogy mikor romoljon el!!! Olvastam egyszer hogy ezekbe a számítógép vezérelt rendszerekbe be tudják kódolni azt hogy mikor és mi romoljon el.És akkor majd jönnek a lapi topival,50 ezerért már felnyitják, és kiolvassák mi a baj!!
Válasz #551. hozzászólásra

Pont ez a gond, a fosért kérnek 50-100 millát!!!
Nem is az a baj hogy 5-6 évet bír ki!! Az ára ne lenne 50-100 milla! Mikor termeli az azt ki?Vennénk 5-6 évente,de olyat még nem láttam amire már az első években is ne kellett volna költeni.
Ez mindennél így van a ha megnézed, ma egy tv 5-6 év után biztos elromlik, nekünk van már nyugati 22 éves tv-nk már a harmadik távirányítót nyomkodjuk szét, de a tvnek még semmi baja nem volt.
Válasz #547. hozzászólásra

Mind papír én azt gondolom!!! Azért kap lét a mérnök a gyártulajdonosoktól, hogy találja ki azt az anyagvastagságot, hogy bírjon ki a gép 5-6 évet és kuka, ne legyen értelme javítani csak csere!!
Válasz #545. hozzászólásra

És ha igy halladunk akkor tényleg igaz lesz ez a PAPIR-KOMBÁJNOS duma...

Talán azért hogy még drágábban megvehesd az egyre SZ rabb gépeit..
Válasz #545. hozzászólásra

Hát ez az ahogy emelkedik a támogatás úgy emelik az árát mindennek gépek, vetőmag, alkatrész műkaki stb.....!!! Semmivel sem marad több mint amikor nem volt támogatás, vagy nem voltunk eu tagok!!