Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak619 FtEUR410.17 FtUSD389.56 FtCHF441.31 FtGBP497.51 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
A faterja ülne a traktorba ,és a Gaby gyerek állítgathatná kedvére hátul ,no meg tartaná erősen hát ha nem lenne minden este kedve baromságokat írni .Kellően lefárasztaná legalább magát
Dehogy veszek 500eft ekét,azért már váltós ekét adnak!
De most gyülytök egy gyürüshengerre meg egy mélylazitóra!
Azt monta a havert hozz olcsón Németböl!
Amugy 24q tengerit adtam el már a lóvé csak 96e
Miért nézitek le a Szürke 82es gépet!
Szerintem azis elvisz egy IH 3/40 ekét és egy 6.5t pótkocsit megrakva tengerivel!
Amugy már 40q magot vittem vele,és ment mint a gözös!
De már csöves tengerit de azt nem tudom mennyi talán 40-50q!
De megbirkózna a 70-80 mázsával.csak a gumi és féder birja !
Nó koment!
Könnyü,hogy nektek jó gépetek van Nulla kilóméteres és elsö gazdás vagytok !
Mi csak a harmadik ebbe már közel 10000 üzeóra van és fel van ujitva sok sok dolog ennyi!
Pár éven belül lefestjük és jó gép lesz ha addig nem lesz egy jobb és el nem adjuk jó pénzért!
Válasz #4878. hozzászólásra Ne vicceljél! A szürkével beleáll a tarravágott tölgyesbe és leforgatja az erdésszel együtt! Jövőre krupliföld lesz akárki meglátja!
Jó,majd ha veszünk ekét,akkor neked szóllok,mégis melyiket vegyem meg ,amivel jó lehet szántani,és erös a váza!
Amugy a Töröjé se rossz,csak ö is spórol a anyaggal!
ezelött olyan volt,2010-2011ben,hogy még az ekeszárát se bitrad megemlni!
De jó az ,mert az enyém se szakadt szét,és mindenki a maga lovát dicséri,pedig mndta ,hogy eltörik!
20-250cm visz mélységben,és semmi baja a Vogel ekének,ha majd jó év lesz akkor lecserélem,és hivok egy hozzá értö ember Gjoni vagy KORI01 persze ha eljösztök pénzért nem is ingyen,és kiválaszzuk a használt eke ami jó a gépemhez!
Ha le van szarva minek írsz folyamatosan ide?Kussolnál inkább,itt egyedül Sanyi bácsi pártfogolt téged és még neki jártatod a pofádat??????Szánalmas kis f..sz
Majd akkor ha megnyerem az lottót és megveszem a Magyarország összes földjét,és jöhettek a Tszbe,dolgozni hát az ártat még megbeszélük,és azt csináljátok amit mondom!
Komoly
Azt veszel amit akarsz!
De az ötvenesnek,elég a 2 eke is ha megfogatod 40cm fejenként és szántasz vele 30cm mélyen!
nem gunyolódok,ott meg röhögsz!
Ez sok mindentöl függ!
Mert ahol elmegy a 3 eke ,nálad esetleg a 2!
Nálunk is 50venes szenved a 3 ekével,vagy csak 3massal 20cm szánt
Föld és föld közt is külömbség van!
Nálam is homolon lemegy 30cm de lehet kevesett is mondtam,de egy kötött vagy szijas földbe az már kell a lóerö,én se használom az elejét se a difit és megvan a 20-25cm szántás mélység!
Ja még az is hogy milyen a földed vizes száraz volt e tárcsázva mennyire van lejárva,sok mindentöl függ!
amennyi ember anyi szokás,mindenki másképp csinálja!
De az tudd ,hogy az öszi szántás jobb mint a tavaszi!
Írd be hogy képátméretezés.
Ott töltsd be a képet.
A méretet húzd fel 1024-re.
Majd méretezés.
Ha kész akkor kép letöltése.
Azt meg ragd be az adatlapodra, hogy lássuk a képedet.
Agyagba ha birja a hármast akkor vegyél,engem ne vizsgáztass mert jártam suliba,hiába nincs éretségim!
Tudod ez sok mindentöl függ, az ekeválasztás az csak egy 50es nincs eleje és csak 50lovas ha még nem cserétél bele motort 80ra!
8273 hozzászólás
Válasz #4887. hozzászólásra
A faterja ülne a traktorba ,és a Gaby gyerek állítgathatná kedvére hátul ,no meg tartaná erősen hát ha nem lenne minden este kedve baromságokat írni .Kellően lefárasztaná legalább magát
Válasz #4883. hozzászólásra
Nem gondolod hogy Sanyi bátyádtól bocsánatot kellene kérned?
Válasz #4885. hozzászólásra
Ezt talán elbírná a szürke, terep 1 lassítóba!! nem is lehet drága
Válasz #4885. hozzászólásra
Jó lesz neked a Törő és küszködjél vele
Dehogy veszek 500eft ekét,azért már váltós ekét adnak!
De most gyülytök egy gyürüshengerre meg egy mélylazitóra!
Azt monta a havert hozz olcsón Németböl!
Amugy 24q tengerit adtam el már a lóvé csak 96e
Válasz #4883. hozzászólásra
Egyébként ő pont segíteni akart szerintem, de nem baj
Válasz #4882. hozzászólásra
Miért nézitek le a Szürke 82es gépet!
Szerintem azis elvisz egy IH 3/40 ekét és egy 6.5t pótkocsit megrakva tengerivel!
Amugy már 40q magot vittem vele,és ment mint a gözös!
De már csöves tengerit de azt nem tudom mennyi talán 40-50q!
De megbirkózna a 70-80 mázsával.csak a gumi és féder birja !
Nó koment!
Könnyü,hogy nektek jó gépetek van Nulla kilóméteres és elsö gazdás vagytok !
Mi csak a harmadik ebbe már közel 10000 üzeóra van és fel van ujitva sok sok dolog ennyi!
Pár éven belül lefestjük és jó gép lesz ha addig nem lesz egy jobb és el nem adjuk jó pénzért!
Válasz #4881. hozzászólásra
Szürke!!!
Gyorsba elpattintasz 80mázsa G1 tengerit és megveszed!
Eke a szürkéhez
Válasz #4878. hozzászólásra
20-25cm akartam irni !
Bocsessz!
Válasz #4879. hozzászólásra
Válasz #4878. hozzászólásra Ne vicceljél! A szürkével beleáll a tarravágott tölgyesbe és leforgatja az erdésszel együtt! Jövőre krupliföld lesz akárki meglátja!
Válasz #4877. hozzászólásra
250cm mélyen?????
Nekem 250 lóval rigol ekével se tudtunk 90 cm alá menni
Válasz #4874. hozzászólásra
Jó,majd ha veszünk ekét,akkor neked szóllok,mégis melyiket vegyem meg ,amivel jó lehet szántani,és erös a váza!
Amugy a Töröjé se rossz,csak ö is spórol a anyaggal!
ezelött olyan volt,2010-2011ben,hogy még az ekeszárát se bitrad megemlni!
De jó az ,mert az enyém se szakadt szét,és mindenki a maga lovát dicséri,pedig mndta ,hogy eltörik!
20-250cm visz mélységben,és semmi baja a Vogel ekének,ha majd jó év lesz akkor lecserélem,és hivok egy hozzá értö ember Gjoni vagy KORI01 persze ha eljösztök pénzért nem is ingyen,és kiválaszzuk a használt eke ami jó a gépemhez!
Válasz #4871. hozzászólásra
Ugy vinné mint a cukrot,egy kicsit lasabban de vinné!
Bekapcsolnám a elejét meg a difit és huzz unk bele!
Válasz #4865. hozzászólásra
Én nem adom a fődem, am szerintem kicsit kevés lesz az a lottó nyeremény
Válasz #4871. hozzászólásra
Jó az neki ilyen korcs ekét is csak ő tud nézegetni ,ugye hozzá nemértés végett !
Válasz #4844. hozzászólásra
A múltkor ajánlottan a kocsma topikot, oda írhatsz bármit, de a többibe csak szakmai hozzászólásokat várunk.
Én még nem tiltottam ki senkit, de légy szíves gondolkodj el, ha valamit nem tudsz, akkor szépen kérdezz, esetleg kérj segítséget.
Válasz #4832. hozzászólásra
Ez mi lajta függesztett váz IH fejekkel???????
Ezzel a szürke 80-as MTZ hámfára "szarik" !!
Ha le van szarva minek írsz folyamatosan ide?Kussolnál inkább,itt egyedül Sanyi bácsi pártfogolt téged és még neki jártatod a pofádat??????Szánalmas kis f..sz
Válasz #4865. hozzászólásra Minden héten nyerned kéne 20 éven át!! Én csak azzal a szürke nemesacéllal lennék hajlandó túrni a földet!
Válasz #4864. hozzászólásra
Komolyan mennyé szungyizni
Nem érteni magyarul,,,,,, az utolsó sort
Válasz #4862. hozzászólásra
Majd akkor ha megnyerem az lottót és megveszem a Magyarország összes földjét,és jöhettek a Tszbe,dolgozni hát az ártat még megbeszélük,és azt csináljátok amit mondom!
Komoly
Válasz #4861. hozzászólásra
Hónap lehet főrántom a kiskertet oszt mehet a veteményezés......
Válasz #4861. hozzászólásra
tehát nincs képben
Gabcsó mész a marssssra?
Válasz #4859. hozzászólásra
Jó csávó az igaz képekkel bajba van egy kicsit.
Válasz #4857. hozzászólásra
Nem iszom nem dohányzok ......mit gondolsz miből telne monitorra??
Válasz #4858. hozzászólásra
Persze a Gabcsi segitségével föltornáztatottat mi?
Válasz #4856. hozzászólásra
Nekem művész kezem van ,
Rongálod lefelé.
Válasz #4845. hozzászólásra
Ilyenkor ne dolgozz! Nincs borod? Vagy pipád?
Válasz #4855. hozzászólásra
Javitom fölfele heló
Tied megnyúlt az új?
Válasz #4854. hozzászólásra
M i a M enkő M etró??Most már tegyé be valami ekét mert tövig rombolod ezt a topikot.
Válasz #4851. hozzászólásra
M a jele .......a makkból kifolyólag
Válasz #4852. hozzászólásra
milió netes óra után a lábujjakkal egyetembe kéne má 20 ujjazni
Válasz #4850. hozzászólásra
Használja az összes úját.Hásze
Válasz #4849. hozzászólásra
Skandináviában nincs íííílyen utca??? -hogy néz ki egy ilyen bükkmakk etető???Már rég jártam a nagy városban.
( hogy a ......ba tud ilyen gyorsan irni???? vannak neki lementve szövegek oszt másol?????? )
Válasz #4845. hozzászólásra
persze még a régi kapcsolatokat is is leápolhatod
nem ismerem.... csak a bükkmakkmenü etetőket pesten
Válasz #4843. hozzászólásra
Azt veszel amit akarsz!
De az ötvenesnek,elég a 2 eke is ha megfogatod 40cm fejenként és szántasz vele 30cm mélyen!
nem gunyolódok,ott meg röhögsz!
Ez sok mindentöl függ!
Mert ahol elmegy a 3 eke ,nálad esetleg a 2!
Nálunk is 50venes szenved a 3 ekével,vagy csak 3massal 20cm szánt
Föld és föld közt is külömbség van!
Nálam is homolon lemegy 30cm de lehet kevesett is mondtam,de egy kötött vagy szijas földbe az már kell a lóerö,én se használom az elejét se a difit és megvan a 20-25cm szántás mélység!
Ja még az is hogy milyen a földed vizes száraz volt e tárcsázva mennyire van lejárva,sok mindentöl függ!
amennyi ember anyi szokás,mindenki másképp csinálja!
De az tudd ,hogy az öszi szántás jobb mint a tavaszi!
Úgy csináld ahogy leírtam. Csak viselkedj rendesen.
Válasz #4823. hozzászólásra
Írd be hogy képátméretezés.
Ott töltsd be a képet.
A méretet húzd fel 1024-re.
Majd méretezés.
Ha kész akkor kép letöltése.
Azt meg ragd be az adatlapodra, hogy lássuk a képedet.
Válasz #4841. hozzászólásra
Nem tudom ,hogy Pöstön a Rákóczi tér működik-e még.???? ekét nem leltem hirtelen csak ,hogy nehogy kimodizzanak ,mert megölöm a topikot.
Válasz #4842. hozzászólásra
Tudod mit levan szarva ez is a fórum és a modolátor is!
egy kurva képet nem lehet beletenni,köszt tiltjál ki de magadat is C.SANYI
HAJRÁ
Válasz #4840. hozzászólásra
Most miért vagy ilyen gúnyos? Csak segítséget akartam kérni
Válasz #4840. hozzászólásra
Nemsikerül a képet berakni?
Válasz #4839. hozzászólásra
Ha még 1x bekerül ide a bargyejovi eke képe Tibibá te fizetsz neki 16 db pucér pesti egyetemista luxusnőstényt .......
Válasz #4838. hozzászólásra
Agyagba ha birja a hármast akkor vegyél,engem ne vizsgáztass mert jártam suliba,hiába nincs éretségim!
Tudod ez sok mindentöl függ, az ekeválasztás az csak egy 50es nincs eleje és csak 50lovas ha még nem cserétél bele motort 80ra!