Még az előző rendszerben lévő FIG-en gondolkoztam, hogy elindulok de végül letettem róla.
Közben viszont rájöttem, hogy jobb lesz nekem magánba zöldségezni. Az infók az új pályázatról számomra nem teljesen tiszták. Most akkor rendelkezni kell már valamekkora üzem mérettel? Egy értelmes leírást nem találtam arról, hogy mi az a STÉ... Azt lehet tudni, hogy mikor írják ki és kb mikor bírálnak? Ha nincs EUME, akkor mi alapján lesznek kategóriák? A 90+10%-ról tényleg 75+25% lett a kifizetés? Valaki tud TÉNYLEG normális pályázatírót ajánlani aki nem rabolja ki az embert és rendesen végzi a munkáját?
Válasz mbela27 #7527. hozzászólásáraNyugalom barátom nem kell anyázni. Ha annyira nagy guru vagy tudhatnád hogy ez is csak formahiba amit valamiért később küldtek mint mondjuk az enyémet. Itt is a végzettséggel volt a baj.
Nagy okos tojâsok 108 pontja lelt a faszninak és most utasitotàk el na ez hogy lehet elvileg ha 103 a ponthatàr akor nyernie kelt volna na hogy van ez most
A következő információk nem hivatalosak, így ne vegyétek minden szavát készpénznek, de akitől tudom az elég közel ül a tűzhöz.
Ahogy ti is, úgy én is várom már nagyon hogy történjen valami, mert ez a várakozás már idegtépő. Ezért felhívtam az "ismerősöm".
A következő a szitu:
Ez év december 31-ig ki kell fizetni a még 2014-ből bennmaradt pénzeket az mvh-nak, mert ha nem akkor egy fityinget sem fizet az eu. Ezért van az is hogy mindenféle pályázatot írtak ki és többek között ezért van az is hogy egy azon éven belül elindították a fiatal gazdát.
No de a lényeg.
Elméletben akik eddig nem kaptak elutasító határozatot azok "örülhetnek". Az elutasítókat már júliusban - augusztus elején kiküldték. A kifizetési kérelem biztos hogy meg lesz hosszabbítva. Az ok ami miatt áll az egész.
Volt egy, ismétlem egy ember olyan hülye, aki pályázott a fiatal gazdára és a kertészetire is. Ezzel nincs is semmi baj. A gond az, hogy csatolt technikusi bizonyítványa az egyikben egy 2010-ben kiállított a másik pedig egy 2011-ben kiállított bizonyítvány két külön számmal, amit az ecseri piacon vásárolt. Jelenleg átvizsgálnak mindenkit emiatt. Fent a központban a feje tetején áll minden.A központban annyit mondtak, hogy ez év dec. 31-ig ki lesz fizetve annak aki nyert. Sajnos nincs mit tenni, csak türelmesen várni.
Válasz Viktor 12045 #7524. hozzászólásáraAzért bírom az ilyen hozzászólásokat is. Mindenki tiszta ideg, erre valaki belök egy mondatot, és eltűnik. Miért nem lehet normálisan leközölni egy infot? Vagy akkor inkább maradjon csendben...
Válasz harcos #7518. hozzászólásáraMeg hogy biztos info meg meg biztos mvh-às ez mind kamu szöveg senkinek sem fogjàk elmondani föleg telefonba menyenek màr a. ... sok ...
Válasz mbela27 #7517. hozzászólásáraSok ember azt sem tudja hogy miket irkàl majd ha meg jön a hatàrozat az lesz a biztos aban minden le lesz irva enyi türelem
Válasz Szabi169 #7507. hozzászólásáraPontosan tudom, kullemi bíráló vagyok. Azert nem kell itthonrol. Akinek itthon van jó, az vagy nem ad el,vagy nincs neki ebben a kategóriában állata. Akinek lenne, attól meg nekem nem kell. Már futottam pár kört :) árban ugyan annyi mint itthon, ami plusz az a fuvar. Meg nagyobb a meritesi lehetoseg, tobb az allat.
Válasz Cs.Tomi #7506. hozzászólásáraKár hogy múlt héten beütött franciában a kéknyelv. Charolais-t magyarban is kapsz nagyon jót, kár franciára pazarolni a pénzedet (csak jó tanács)
Hajrá fiatal gazdák!!!
Függetlenül, hogy elhiszi valaki vagy nem, de várhatóan holnap maximum holnap után eredmény. Mivel holnap indul a AKG és ÖKO is így lehet hogy tolódik holnap utánra. Két körös eredmény hirdetés lesz épp úgy mint tavaly. A másik kör október 10 körül. Kérem, hogy a különböző kommentekkel és trágár megjegyzésekkel kíméljetek. Az előző elutasítások pedig érdekesek lesznek.
Válasz silveragrokft #7496. hozzászólásáraOk, nem lehet elmondani nincs is evvel semmni baj, de akkor miért kell belekezdeni? Így is elég idegtépő már ez a várakozás. Főleg, hogy az ember azt sem tudja mihez kezdjen. Mert ugye teljesen másképp alakul az élet ha nyerünk és ha nem.
Válasz hosearmando #7495. hozzászólásáraNem. Amint lehet úgyis közzé teszem illetve ti is látni fogjátok. Tudom, hogy rossz azt hallani, hogy türelem, viszont most csak ezt tudnám mondani :)
Válasz hasutas1 #7491. hozzászólásáraVoltak páran akiket múlthéten utasítottak el, minden esetre "elvileg" lesz egy plusz kizáró ok a pályázatból ami az eredeti rendeletben nem volt. Arra amit te írtal nem vonatkozik, de mivel még csak tervezet így nem szívesen írom le.
13488 hozzászólás
Jó hír,de nem kevés!
Végre valami hír!!! Már látni a fényt az alagút végén... akkor elvileg szeptember 30ig meg kellene h kapjuk a határozatot, ugye?
http://umvp.kormany.hu/download/3/bc/11000/IHk_2015_029_%28IX_21%29_IHkozlemeny.pdf

lh közlemény 100 pont!
Sziasztok!
Még az előző rendszerben lévő FIG-en gondolkoztam, hogy elindulok de végül letettem róla.
Közben viszont rájöttem, hogy jobb lesz nekem magánba zöldségezni. Az infók az új pályázatról számomra nem teljesen tiszták. Most akkor rendelkezni kell már valamekkora üzem mérettel? Egy értelmes leírást nem találtam arról, hogy mi az a STÉ... Azt lehet tudni, hogy mikor írják ki és kb mikor bírálnak? Ha nincs EUME, akkor mi alapján lesznek kategóriák? A 90+10%-ról tényleg 75+25% lett a kifizetés? Valaki tud TÉNYLEG normális pályázatírót ajánlani aki nem rabolja ki az embert és rendesen végzi a munkáját?
Előre is köszönöm: István
Én a helyükben hétvégére megcsinálnám a státusz változást! :)
Valaki? Valahol? Ismerős?Törpék ágy alól ,valamit,hallott esetleg?
Válasz Viktor 12045 #7533. hozzászólására? nem tudom, hol volt az anyázás?
Válasz mbela27 #7527. hozzászólásáraNyugalom barátom nem kell anyázni. Ha annyira nagy guru vagy tudhatnád hogy ez is csak formahiba amit valamiért később küldtek mint mondjuk az enyémet. Itt is a végzettséggel volt a baj.
Valami gond volt a bizonyítvánnyal. Ilyen egyszerű...
Nagy okos tojâsok 108 pontja lelt a faszninak és most utasitotàk el na ez hogy lehet elvileg ha 103 a ponthatàr akor nyernie kelt volna na hogy van ez most
Válasz farkassz10 #7529. hozzászólásáraAzért kezdtem a mondatom úgy hogy "elméletben"
Én is olvastam a korábbi hsz-t akinek ma jött meg az elutasító.
Válasz epi85 #7528. hozzászólásáraHa mar juliusban megkapták az elutasítót hogy lehet hogy még a mai nap is van akinek ma valtott elutasításra?
Üdv Mindenkinek!
Jelenleg átvizsgálnak mindenkit emiatt. Fent a központban a feje tetején áll minden.A központban annyit mondtak, hogy ez év dec. 31-ig ki lesz fizetve annak aki nyert. Sajnos nincs mit tenni, csak türelmesen várni.
A következő információk nem hivatalosak, így ne vegyétek minden szavát készpénznek, de akitől tudom az elég közel ül a tűzhöz.
Ahogy ti is, úgy én is várom már nagyon hogy történjen valami, mert ez a várakozás már idegtépő. Ezért felhívtam az "ismerősöm".
A következő a szitu:
Ez év december 31-ig ki kell fizetni a még 2014-ből bennmaradt pénzeket az mvh-nak, mert ha nem akkor egy fityinget sem fizet az eu. Ezért van az is hogy mindenféle pályázatot írtak ki és többek között ezért van az is hogy egy azon éven belül elindították a fiatal gazdát.
No de a lényeg.
Elméletben akik eddig nem kaptak elutasító határozatot azok "örülhetnek". Az elutasítókat már júliusban - augusztus elején kiküldték. A kifizetési kérelem biztos hogy meg lesz hosszabbítva. Az ok ami miatt áll az egész.
Volt egy, ismétlem egy ember olyan hülye, aki pályázott a fiatal gazdára és a kertészetire is. Ezzel nincs is semmi baj. A gond az, hogy csatolt technikusi bizonyítványa az egyikben egy 2010-ben kiállított a másik pedig egy 2011-ben kiállított bizonyítvány két külön számmal, amit az ecseri piacon vásárolt.
Válasz Viktor 12045 #7524. hozzászólásáraAzért bírom az ilyen hozzászólásokat is. Mindenki tiszta ideg, erre valaki belök egy mondatot, és eltűnik. Miért nem lehet normálisan leközölni egy infot? Vagy akkor inkább maradjon csendben...
Válasz Tinky #7525. hozzászólásáraAz emva fórumon írták,hogy még ma is volt elutasításra váltó státusz
Válasz Viktor 12045 #7524. hozzászólásáraMilyen indokkal utasították el? Forráshiány még nem lehet az indok, mert még ponthatár sincs...
Ismerős ma kapta meg az elutasító határozatot!!!
Válasz varázsló #7521. hozzászólásáraÉs ezt te honnan tudod? MVHs ismerős, esetleg telefonon vagy a törpe súgta az ágy alól?
A leendő új fiatal gazda pályázatról hallottatok már valami használható infót ? :)
várjatok csak kis türelem mondom 103 pont
Válasz harcos #7519. hozzászólásáraTegnap bementem személyesen, de csak annyit mondott a hölgy, hogy lassan eredmény kell hogy legyen... semmi egyebet
Válasz harcos #7518. hozzászólásáraMeg hogy biztos info meg meg biztos mvh-às ez mind kamu szöveg senkinek sem fogjàk elmondani föleg telefonba menyenek màr a. ... sok ...
Moderátor által módosítva: 2015-09-16 10:07:44
Válasz mbela27 #7517. hozzászólásáraSok ember azt sem tudja hogy miket irkàl majd ha meg jön a hatàrozat az lesz a biztos aban minden le lesz irva enyi türelem
Válasz harcos #7516. hozzászólásáraIgazad legyen....Amúgy ez a pánik keltés olyan rosszindulatú dolog...
Senki sem tudja még a ponthatàrt mire jo ez a talàlgatàs nem értem 103pont az biztos hogy nem
Nekünk sem változott még semmi.
Az ügyfélkapun még semmiváltozás. Honét veszed a ponthatárt?
Válasz varázsló #7512. hozzászólására?
Válasz celiranyossan #7511. hozzászólásáragratulálok minden 103 pontot elérő fiatal gazdának

Bízzunk a holnapban!!
Miért is jó ha idén letudom hívni a teljes összeget?(tudom le volt írva csak nem találom
)
Moderálási elveink miatt törölve: 2015-09-16 10:05:18
Válasz Szabi169 #7507. hozzászólásáraPontosan tudom, kullemi bíráló vagyok. Azert nem kell itthonrol. Akinek itthon van jó, az vagy nem ad el,vagy nincs neki ebben a kategóriában állata. Akinek lenne, attól meg nekem nem kell. Már futottam pár kört :) árban ugyan annyi mint itthon, ami plusz az a fuvar. Meg nagyobb a meritesi lehetoseg, tobb az allat.
Válasz Cs.Tomi #7506. hozzászólásáraKár hogy múlt héten beütött franciában a kéknyelv. Charolais-t magyarban is kapsz nagyon jót, kár franciára pazarolni a pénzedet (csak jó tanács)
Hajrá fiatal gazdák!!!
Nagyon várom már az eredményt Én is, főleg h már a repjegyet is lefoglaltam Franciaországba, novemberre... onnan szeretnék tenyészüszőket hozni....

Remélem, hogy így lesz! Hosszú volt az idő május óta.
Válasz Acsusz #7502. hozzászólásáraKöszönjük az információt. :) Végre valami konkrét.
Köszönjük, reméljük a legjobbakat :)
Függetlenül, hogy elhiszi valaki vagy nem, de várhatóan holnap maximum holnap után eredmény. Mivel holnap indul a AKG és ÖKO is így lehet hogy tolódik holnap utánra. Két körös eredmény hirdetés lesz épp úgy mint tavaly. A másik kör október 10 körül. Kérem, hogy a különböző kommentekkel és trágár megjegyzésekkel kíméljetek. Az előző elutasítások pedig érdekesek lesznek.
Válasz mcandoure #7500. hozzászólására
Igen, velük elég komoly baj van. Orvosi segítségre lenne szükségük
Válasz silveragrokft #7498. hozzászólásáraSilver?! A gazdaságátadást vállalókkal van valami gond??
Válasz silveragrokft #7496. hozzászólásáraOk, nem lehet elmondani nincs is evvel semmni baj, de akkor miért kell belekezdeni?
Így is elég idegtépő már ez a várakozás. Főleg, hogy az ember azt sem tudja mihez kezdjen. Mert ugye teljesen másképp alakul az élet ha nyerünk és ha nem.
Válasz danorsz #7497. hozzászólásáraÉrdemes 2012ig vissza olvasni itt, úgy az eredmény hirdetés idejére...
Mégis mit gondolsz, ki olvassa, nézi, értékeli, követi ezt a fórumot? azért fórum, hogy bárki-bármit írhasson, le legyünk már ennyire X-akták
Válasz hosearmando #7495. hozzászólásáraNem. Amint lehet úgyis közzé teszem illetve ti is látni fogjátok. Tudom, hogy rossz azt hallani, hogy türelem, viszont most csak ezt tudnám mondani :)
Válasz silveragrokft #7492. hozzászólásáraPl. köztartozás?
Válasz silveragrokft #7492. hozzászólásáraImádom a félbehagyott mondatokat.

Az ilyenre szoktam mondani, hogy kár volt belekezdeni.
Válasz silveragrokft #7492. hozzászólásáraHa már megrágtad, köpd ki

Válasz hasutas1 #7491. hozzászólásáraVoltak páran akiket múlthéten utasítottak el, minden esetre "elvileg" lesz egy plusz kizáró ok a pályázatból ami az eredeti rendeletben nem volt. Arra amit te írtal nem vonatkozik, de mivel még csak tervezet így nem szívesen írom le.