Válasz silveragrokft #7486. hozzászólásáraMit jelent ez "illetve a napokban elutasítottakra is megvan a válasz"? Èn is elutasított vagyok, ès ha jól tudom aug.28-án küldtèk tovább a miniszterelnöksègre másodfokra... Kèsői feladás miatt, van igazolás a postától, mèghozzá igazgatói. Jó lenne ha valaki mondana már erről valamit.
Válasz celiranyossan #7487. hozzászólásáraÜgyfélkapun fogja mindenki látni a leghamarabb, aug 31.-el járt le a legtöbb kifizetési kérelem beadásának határideje, de a legtöbbnél volt 10 napos módosítási lehetőség az meg ugye most járt le nemrég. Amint megvan az összeg közzéteszik, kifizetési időpont utolsó napja meg az lesz amit írtam ;)
Válasz silveragrokft #7486. hozzászólásáraIlletve, ha megegyezik a kifizetési kérelem a kertészetivel (okt. 15.) akkor megint fog menni a kapkodás, vállalkozói meg a kérelem a kifizetésre.Szerintem!
Válasz silveragrokft #7486. hozzászólásáraEzt már régóta mondják, hogy ennyi meg annyi idő!miért nem lehet konkrét dátumot mondani, hogy mikor kezdik a határozatok postázását?Mindenki sokkal nyugodtabb lenne!
Én sem kaptam semmit!Szerintem kollektívan kéne nyomást gyakorolni az MVH-ra, pl. naponta kétszer híni kéne őket telefonon, hogy mi a helyzet.:) Csak szegény ügyintézőket sajnálnám, mert gondolom nem rajtuk múlik, hogy nincs még semmi!
Sziasztok! Kapott még valaki ilyen levelet? Hogy feldolgozás alatt van a pályázata? Mert mi SEMMIT! nem kaptunk még....Csak 08.13 óta feldolgozás alatt vagyunk. Kiakasztóan hosszú ez a nyár...Másnak is?
Válasz sacika19 #7477. hozzászólására
Jó lenne tudni pedig, mi van az MVH-s oldaladon.....Vagy mi van a levélben....Talán így másnak is lenne viszonyítási alapja...És nem csak reménykedne és várna....Mert ez idegölő... Másnak is hosszú volt a nyár??
Amit a másik fórumon irtak nem kamu tegnap sokat el utasítotak akiket nem az várhatja a sikert hétfő vagy kedd még mais volt aki kapott
Sok sikert
én is várom még nem változott
Válasz danorsz #7465. hozzászólásáraSima elutasítottak lehetnek, nem pedig forráshiány miatt elutasítottak, mivel még nincs keretösszeg, se ponthatár, se IH közlemény...
Az emva.hu-s fórumon írták többen is hogy státuszváltozásuk volt az mvh.gov.hu-ra belépve.
Feldolgozás alatt-ról -> Elutasítva
Van valakinek bármi változás? Vagy ez is csak kamu?
Érdeklődnék, hogy a kezdetben vállalt birtokméretből és állatszámból számolt min. 10 EUME értéknél a hosszútávra bérelt szántók és gyümölcsösök is benne lehetnek, vagy csak saját tulajdonú föld?
Válasz celiranyossan #7456. hozzászólásáraMVH-t felesleges keresni, döntés a miniszterelnökségen születik. Ami biztos, hogy idén ki lesz minden nyertesnek fizetve a pályázati összeg
Válasz info122 #7453. hozzászólásáraA probléma már ott kezdődik.hogy ha rákattintok a regisztrációra semmit nem hoz be és nem tudok kitölteni semmilyen mezőt.
Tényleg nagy a csend. Pályázat íróm infója szerint meg akarta várni az mvh a kertészeti gépes pályázati pénzek lehívási határidő végét, és utána foglalkoznak jobban velünk. Elvileg ez a keretemelés mértéke miatt van. Magyarul: mennyi pénzt tudnak még hozzá tenni. Majd kimerül.
Tényleg mindenki beleunt...én pl. nagyon
Egy másik órumon írták hogy telefonálgattak, 1-2hét múlva lesz eredmény......de ilyen hírekből már 2hónapja folyamatosan kapunk, szóval ha meg lesz az eredmény, csak akkor lesz eredmény
13488 hozzászólás
Válasz silveragrokft #7486. hozzászólásáraMit jelent ez "illetve a napokban elutasítottakra is megvan a válasz"? Èn is elutasított vagyok, ès ha jól tudom aug.28-án küldtèk tovább a miniszterelnöksègre másodfokra... Kèsői feladás miatt, van igazolás a postától, mèghozzá igazgatói. Jó lenne ha valaki mondana már erről valamit.
Válasz silveragrokft #7489. hozzászólásáraakkor holnap látni kéne nekünk fiatal gazdáknak az eredményt, hogy legyen egy hónapunk, nem?
Válasz celiranyossan #7487. hozzászólásáraÜgyfélkapun fogja mindenki látni a leghamarabb, aug 31.-el járt le a legtöbb kifizetési kérelem beadásának határideje, de a legtöbbnél volt 10 napos módosítási lehetőség az meg ugye most járt le nemrég. Amint megvan az összeg közzéteszik, kifizetési időpont utolsó napja meg az lesz amit írtam ;)
Válasz silveragrokft #7486. hozzászólásáraIlletve, ha megegyezik a kifizetési kérelem a kertészetivel (okt. 15.) akkor megint fog menni a kapkodás, vállalkozói meg a kérelem a kifizetésre.Szerintem!
Válasz silveragrokft #7486. hozzászólásáraEzt már régóta mondják, hogy ennyi meg annyi idő!miért nem lehet konkrét dátumot mondani, hogy mikor kezdik a határozatok postázását?Mindenki sokkal nyugodtabb lenne!
Kifizetési kérelem utolsó beadási határidő kertészetivel megegyezik majd, illetve a napokban elutasítottakra is megvan a válasz, már csak pár nap
Én sem kaptam semmit!Szerintem kollektívan kéne nyomást gyakorolni az MVH-ra, pl. naponta kétszer híni kéne őket telefonon, hogy mi a helyzet.:) Csak szegény ügyintézőket sajnálnám, mert gondolom nem rajtuk múlik, hogy nincs még semmi!
Sziasztok! Kapott még valaki ilyen levelet? Hogy feldolgozás alatt van a pályázata? Mert mi SEMMIT! nem kaptunk még....Csak 08.13 óta feldolgozás alatt vagyunk. Kiakasztóan hosszú ez a nyár...Másnak is?

Válasz hosearmando #7481. hozzászólásáraSziasztok! Csak egy tájékoztató level volt hogy feldolgozás alatt áll a pályázat.
valaki kapott már levelet?? nekem még mindig feldolgozás alatt van státusz váltás 08.13
Válasz sacika19 #7479. hozzászólásáraAz csak elutasító lehet szerintem,de ne legyen igazam.
Nálam még mindig változatlan, FELDOLGOZÁS ALATT!!! Végem van...
Válasz mbela27 #7478. hozzászólásáraTudom hogy mindenki ideges, amint megtudom mi áll a levélben jelzem nektek!
Válasz sacika19 #7477. hozzászólására
Jó lenne tudni pedig, mi van az MVH-s oldaladon.....Vagy mi van a levélben....Talán így másnak is lenne viszonyítási alapja...És nem csak reménykedne és várna....Mert ez idegölő... Másnak is hosszú volt a nyár??
Válasz mbela27 #7476. hozzászólásáraAz a baj hogy nem tudok belépni.......csak ügyfél regisztrációs számom van.
Válasz sacika19 #7475. hozzászólásáraVan valami változás az ügyfél kapudon?
Moderálási elveink miatt törölve: 2015-09-16 09:51:11
Sziasztok! Ma kaptam egy levelet, meg nem tudom hogy mi áll benne, du-án kapom kézhez..... Van valaki aki szinten kapott?
Nálam sem változott semmi, még mindig 2015.08.13. feldolgozás alatt...
Amit a másik fórumon irtak nem kamu tegnap sokat el utasítotak akiket nem az várhatja a sikert hétfő vagy kedd még mais volt aki kapott
Sok sikert
én is várom még nem változott
Nálam sincs változás,szerintem is kamu.
Nálam sincs változás,szerintem is kamu.
Nekem sincs még semmi, hál'istennek
Válasz danorsz #7465. hozzászólásáranekem nincs változás...
Válasz danorsz #7465. hozzászólásáraSzerintem ez kamu. Már régesrég kiszórták azokat, akik valami miatt nem feletek meg.
Válasz danorsz #7465. hozzászólásáraSima elutasítottak lehetnek, nem pedig forráshiány miatt elutasítottak, mivel még nincs keretösszeg, se ponthatár, se IH közlemény...
Az emva.hu-s fórumon írták többen is hogy státuszváltozásuk volt az mvh.gov.hu-ra belépve.
Feldolgozás alatt-ról -> Elutasítva
Van valakinek bármi változás? Vagy ez is csak kamu?
Válasz esze-lény #7463. hozzászólásáraGondolom akkor csak a földhasználati lapot nézik, azon kell a nevemnek lennie, így logikus is.
Válasz kalcsob #7462. hozzászólásárabérelt is beleszámít.
Üdv Mindenkinek.
Érdeklődnék, hogy a kezdetben vállalt birtokméretből és állatszámból számolt min. 10 EUME értéknél a hosszútávra bérelt szántók és gyümölcsösök is benne lehetnek, vagy csak saját tulajdonú föld?
Válasz kanyo #7460. hozzászólásáraMilyen parasztvakításra és kivételre gondolsz?
Parasztvakitas az egész! Hát nem jöttök rá! Nagyon kevés lessz a kivetel!
Sziasztok!
Tudni lehet már valamit az új Fiatal Gazda pályázat várható kiírásáról?
Valaki valamit a ponthatárról? :)
Válasz celiranyossan #7456. hozzászólásáraMVH-t felesleges keresni, döntés a miniszterelnökségen születik. Ami biztos, hogy idén ki lesz minden nyertesnek fizetve a pályázati összeg
Tudom, hogy már kezd "unalmassá" válni, de nem tud valaki valamit az eredmények várható érkezéséről?Kereste valaki mostanában az MVH-t ez ügyben?
Moderálási elveink miatt törölve: 2015-09-16 09:43:43
Válasz info122 #7453. hozzászólásáraA probléma már ott kezdődik.hogy ha rákattintok a regisztrációra semmit nem hoz be és nem tudok kitölteni semmilyen mezőt.
Válasz csontii #7452. hozzászólásáraKedves csontii!
A regisztrációkor minden mezőt ki kell tölteni, a névhez elegendő egy keresztnevet is beírni.
A regisztrációs űrlap alján 2 számot kér a rendszer összeadni annak érdekében, hogy az internetes robotokat ki tudjuk szűrni.
Üdvözlettel,
Pályázati Fórum
Válasz info122 #7451. hozzászólásáraNem enged regisztrálni a rendszer.
Moderálási elveink miatt törölve: 2015-09-16 09:41:48
Tényleg nagy a csend. Pályázat íróm infója szerint meg akarta várni az mvh a kertészeti gépes pályázati pénzek lehívási határidő végét, és utána foglalkoznak jobban velünk. Elvileg ez a keretemelés mértéke miatt van. Magyarul: mennyi pénzt tudnak még hozzá tenni. Majd kimerül.
Ma betelefonáltam az MVH-hoz. Már a regszámomat sem kérték el. Azt mondák,hogy ezen a héten ne is számítsak semmire.
Tényleg mindenki beleunt...én pl. nagyon

Egy másik órumon írták hogy telefonálgattak, 1-2hét múlva lesz eredmény......de ilyen hírekből már 2hónapja folyamatosan kapunk, szóval ha meg lesz az eredmény, csak akkor lesz eredmény
Szerintem mindenki beleunt a várakozásba.. Senki nem tud semmit???
Mi ez a nagy csend?
Válasz Bandikereszt #7444. hozzászólásáraTe hányféle néven szerepelsz itt?
Válasz galrenata0703 #7443. hozzászólásáraPláne az Iron Ladyk
Válasz Cs.Tomi #7442. hozzászólásáraNe keltsd a pánikot, mert a fórumozók megzavarodnak :D
szerintem ez nem lesz meg 1-2 héten belül...örülni fogok ha októberre lesz eredmény...