Így igaz, mert még mindig lesz aki nem fog nyerni abból az cirka 1750 körüli főből, ugye jól tudom????? Ha sikerül még pénzt átcsoportosítani máshonnan az MVH-nak akkor több lesz a nyertes!!
Amúgy mint minden határozatot ezt is meg lehet fellebbezni....én mindenképp fellebbezek,persze tudom,hogy annyit ér mint halottnak a csók,de veszteni valóm az nincs
Ja még most olvasom,hogy "pályázatíró írta" több embernek is.Persze sokan mondták nekem ennyi pontom van annyi pontom van ,mert megmondta!!És most mi van?Vitte a pénzt,köszöni szépen jól van!
És az életkor és a pontszám függvénye az hogy alakul?Mármint hogy minél közelebbi életkorú a 40 évhez annál több vagy pedig minél fiatalabb annál több pont?
Az 57/2012. (VI. 21.) VM rendelet 3. § tartalmazza a támogatás igénybevételének feltételeit, többek között:
3. § (6) Nem adható támogatás annak az ügyfélnek, akinek a 3. mellékletben foglalt
a) táblázat „A” Szakmai szempontok és „B” Horizontális szempontok rész értékelési szempontjai alapján kapott pontjai nem érik el a 77 pontot,
b) táblázat „C” Pénzügyi terv rész értékelési szempontjai alapján kapott pontjai nem érik el a 4 pontot,
c) táblázat „D” Üzleti terv rész értékelési szempontjai alapján kapott pontjai nem érik el a 20 pontot.
Tehát a mostani elutasítások alapja nem az összpontszám, hanem az egyes részekre előírt minimum pontszám el nem érése, azaz a támogatási jogosultság hiánya.
Hasutas....a pénzügyi tervem nem érte el a 4 pontot a lényeg ez volt...amúgy 134 pontom lett,ha valami más érdekel még kérdezz nyugodtan,de a lényeg ez
Nekem nulla pontom van, neked több mint nekem, de a tiéd kevés a nyeréshez!! Ne dühöngjél mááááááááá!!!Kevés sajna a pontod az a 135!!! Én annak örülnék ha mindenki nyert volna, mind a 3000-nél több pályázó!!
Azért kedves ARES mert még senki nem tudja vagy nem mondta ki mennyi az a bizonyos annyi!!!!!
De ez csak egy kérdés volt!!!!!
Majd talán kapunk rá választ is!!!!
Olyanok nem fognak írni, mert most az a kör nyert akiknek
ez az összeg nem oszt nem szoroz. A farzsebből előtudja venni.
És valószínű nem ereszkednek le a pór néphez...
Nekem indoklásban azt írták, hogy nem lakom hátrányos helyzetű térségben, és tartósan nem tanyán. A tőlünk 300m-re fekfő Sárhát község 273 lakosú.
Történt ez azért mert bár Sárhát a Duna keleti oldalán van, és a lakcímem düllő.6 (tehát tanya). De közigazgatásilag mohácshoz tartozunk. Ezzel az elbukott 15 ponttal lett volna 136pontunk. Ja és bocs de a tész+2 pontot is elvesztettük. Lehet ragozni meg minden.
Nem nyertünk és kész.. Szerényebb beruházásokat eszközölünk és ennyi....
Apósom jobban elkenődött mint a feleségem aki a pályázatot beadta..
Igen így van, én írtam!!Sajnálok mindenkit aki nem nyert, de rengeteg a jelentkező, többszörös mint amekkora keret van rá!! De az aki meg 52 éveden adja be, az azért elgondolkodtató!!
Kicsit konkrétabban indokoljátok légyszi miért is utasítottak el titeket!!!
Sokat jelentene mert akkor én sem várnám félve a postást!!!
Holnap munkanap nem várom a postást,de sajnos jön...
Én onnan vagyok de nem jött semmi levél
Mi ez az első kör meg második meg harmadik? lesz ilyen hogy második kör?
Jó lenne ha már írna olyan is aki nyert!
13488 hozzászólás
Válasz #2532. hozzászólásra

SAPSI a bűvös nyerő szám a következő....
Legalább nyugodtabban várom a postást!!!
Válasz #2532. hozzászólásra

Így igaz, mert még mindig lesz aki nem fog nyerni abból az cirka 1750 körüli főből, ugye jól tudom????? Ha sikerül még pénzt átcsoportosítani máshonnan az MVH-nak akkor több lesz a nyertes!!
Válasz #2533. hozzászólásra

Ezzel teljesen egyetértek!!!!
Válasz #2530. hozzászólásra
Kedves Gergő87!
Nézd meg jobban mit is írnak benne!Nem tavaly télen adtad be a pályázatot.Úgye?
Amúgy mint minden határozatot ezt is meg lehet fellebbezni....én mindenképp fellebbezek,persze tudom,hogy annyit ér mint halottnak a csók,de veszteni valóm az nincs
Válasz #2529. hozzászólásra

Mimndenkit sajnálok aki nem nyert vagy nem fog nyerni, mert még akik meradtak abból sem fog mindenki nyerni!!
Válasz #2515. hozzászólásra
Egyetlen idei nyertes pályázó sem kapott még levelet.
Válasz #2512. hozzászólásra
igen fősulis végzettségem van,arra meg is kaptam a max pontot
Válasz #2527. hozzászólásra
Honnan veszed hogy 2009es?
Válasz #2523. hozzászólásra

Már most sírok
Válasz #2522. hozzászólásra
emva-ról
Válasz #2524. hozzászólásra
Ez-zel az a baj,hogy 2009-s
Válasz #2522. hozzászólásra

Szerintem bepróbálkozott csak!!!
Ja még most olvasom,hogy "pályázatíró írta" több embernek is.Persze sokan mondták nekem ennyi pontom van annyi pontom van ,mert megmondta!!És most mi van?Vitte a pénzt,köszöni szépen jól van!
Itt is azt írja hogy 134 pont minimum
EZ
Válasz #2518. hozzászólásra

Ennek a nagy röhögésnek, sírás lesz a vége!!
Ezt a 130 pontos nyertest honnan szedted??
Válasz #2518. hozzászólásra

Picit gondolkodjál!!!
És az életkor és a pontszám függvénye az hogy alakul?Mármint hogy minél közelebbi életkorú a 40 évhez annál több vagy pedig minél fiatalabb annál több pont?
Válasz #2517. hozzászólásra

Válasz #2516. hozzászólásra

Akkor mennyivel lehet nyerni?Én még mindig nem tudom
Ponthatárt még nem tud senki...
Válasz #2515. hozzászólásra

Annyival nem nyerhet senki, azt mondta az MVH elnöke!!
Válasz #2511. hozzászólásra
SAPSI!
Igaz az,hogy már nyertes pályázó is kapott levelet?130ponttal?
Válasz #2511. hozzászólásra

Kedves Sapsi, mond meg nekik a nyerő számot, ha lehet!!!
Mi a ponthatáááááááááááááááár?
Válasz #2510. hozzászólásra

És fősulis végzettséged van?
Válasz #2503. hozzászólásra
Az 57/2012. (VI. 21.) VM rendelet 3. § tartalmazza a támogatás igénybevételének feltételeit, többek között:
3. § (6) Nem adható támogatás annak az ügyfélnek, akinek a 3. mellékletben foglalt
a) táblázat „A” Szakmai szempontok és „B” Horizontális szempontok rész értékelési szempontjai alapján kapott pontjai nem érik el a 77 pontot,
b) táblázat „C” Pénzügyi terv rész értékelési szempontjai alapján kapott pontjai nem érik el a 4 pontot,
c) táblázat „D” Üzleti terv rész értékelési szempontjai alapján kapott pontjai nem érik el a 20 pontot.
Tehát a mostani elutasítások alapja nem az összpontszám, hanem az egyes részekre előírt minimum pontszám el nem érése, azaz a támogatási jogosultság hiánya.
Hasutas....a pénzügyi tervem nem érte el a 4 pontot a lényeg ez volt...amúgy 134 pontom lett,ha valami más érdekel még kérdezz nyugodtan,de a lényeg ez
Válasz #2508. hozzászólásra

Nekem nulla pontom van, neked több mint nekem, de a tiéd kevés a nyeréshez!! Ne dühöngjél mááááááááá!!!Kevés sajna a pontod az a 135!!! Én annak örülnék ha mindenki nyert volna, mind a 3000-nél több pályázó!!
Válasz #2505. hozzászólásra

Ha lehet akkor ne ÉN legyek a hibás ezért is mert fel teszek egy kérdést és te azzal jössz,hogy neked több van....köszi jól esett
Kedves Gabi!
Mondom ez csak egy kérdés,akik kaptak határozatot pontok alapján lettek elutasítva??
Válasz #2499. hozzászólásra
Hát sajnálom!Én senkit nem bántani akartam csak kérdezni!
Felsőfokú végzettséged meg volt?
Válasz #2503. hozzászólásra

Picivel több mint ami neked van!!! Nagyon picivel!!
Hogyne azok számítanának... Miért akkor mi számít?
Válasz #2502. hozzászólásra

Azért kedves ARES mert még senki nem tudja vagy nem mondta ki mennyi az a bizonyos annyi!!!!!
De ez csak egy kérdés volt!!!!!
Majd talán kapunk rá választ is!!!!
Válasz #2501. hozzászólásra

Aztán miért nem?????
Egy tévhit kezd megdőlni,NEM A PONTOK SZÁMÍTANAK???????
Mik voltak a konkrét indokok?
Válasz #2494. hozzászólásra
Kedves Gergő87
Olyanok nem fognak írni, mert most az a kör nyert akiknek
ez az összeg nem oszt nem szoroz. A farzsebből előtudja venni.
És valószínű nem ereszkednek le a pór néphez...
Nekem indoklásban azt írták, hogy nem lakom hátrányos helyzetű térségben, és tartósan nem tanyán. A tőlünk 300m-re fekfő Sárhát község 273 lakosú.
Történt ez azért mert bár Sárhát a Duna keleti oldalán van, és a lakcímem düllő.6 (tehát tanya). De közigazgatásilag mohácshoz tartozunk. Ezzel az elbukott 15 ponttal lett volna 136pontunk. Ja és bocs de a tész+2 pontot is elvesztettük. Lehet ragozni meg minden.
Nem nyertünk és kész.. Szerényebb beruházásokat eszközölünk és ennyi....
Apósom jobban elkenődött mint a feleségem aki a pályázatot beadta..
Válasz #2497. hozzászólásra

Sajnálok mindenkit aki nem nyert, de rengeteg a jelentkező, többszörös mint amekkora keret van rá!! De az aki meg 52 éveden adja be, az azért elgondolkodtató!!

Igen így van, én írtam!!
Állítólag a másik fórumon azt írják hogy most azok kapják meg akiket elutasítottak
Megy azért a találgatás ezerrel
Válasz #2492. hozzászólásra
Szandra!!
Legalább te írjál földim légyszi,légyszi,légyszi...
Kicsit konkrétabban indokoljátok légyszi miért is utasítottak el titeket!!!

Sokat jelentene mert akkor én sem várnám félve a postást!!!
Holnap munkanap nem várom a postást,de sajnos jön...
Én onnan vagyok de nem jött semmi levél

Mi ez az első kör meg második meg harmadik? lesz ilyen hogy második kör?
Jó lenne ha már írna olyan is aki nyert!
Csongrád megyéből kapott valaki bármiféle levelet??
Én somogyi vagyok...és kaptam...
Somogyból kapott vki elutasítót?????
Nekem pályázatíró írta....és 0 pontot kaptam az üzleti tervre...aki ma kap MVH-s levelet...az ki se bontsa....én is tudtam,hogy túl korai ez még...
Akkor ha jól sejtem ma senki nem várja a postást
!!!