Válasz dr.T #4357. hozzászólásáraNézőpont kérdése!
de ez irányár, szóval alkuképes, de 300ért meg nem adom oda, pláne hogy mindent oda adok vele, akkor inkább megmarad! Tegnap pont voltak megnézni és a fickó 300 ígért, mondtam hogy akkor megmarad!
Sziasztok! van egy eladó kukorica adapterem eladó+ átszerelő készlet! Használható állapotban, 2 éve ment utoljára 600000ft irány ár vagy elcserélném LINK
Válasz csoppika #4339. hozzászólásáraNagyobb gépre volt szükség , meg olyan kellett amin van szecskázó ( 12-esnél nem akartam kínlódni a felrakásával ) , meg ami bírja a zúzós aszalt .
Válasz dr.T #4332. hozzászólásáraszia , 517-est vettem , pár alkatrész azért kell hozzá , de talán menthető , sajnos ez is pont mint pár éve az 512-es rossz gazdánál volt , aki inkább csak hajtotta , de karban nem tartotta , de sebaj , a 12-es is fel lett újítva , ez is fel lesz .
Ha valakit netán érdekel akkor van egy pár eladó megmaradt alkatrészem . Pontosabban : teljesen új dobléc garnitúra (65.000ft) , felújított vezérlőtömb (55.000ft) ,kukorica rosták (alsó-felső , 30.000ft) , hátsó híd kerekek nélkül(45.000ft)+ van még eladó szalmaszecskázóm is , kis alakítással 512-esre szerelhető (130.000ft )
Válasz lorant90 #4314. hozzászólásáraNem tudom mennyire segít ez neked de egy próbát megér. A goggle barátunktól és fordítójától egy német oldalon a következőt találtam:
sima gabona adapterrel arattak
dobfordulat 400-600 ford/perc
zsalus rosta 10-12mm vagy 16mm
lyuk rosta 12,5 vagy 16mm
rosta toldattal nyomják
a kosárnál belépőnél 19-21mm kilépnőnél 11-14mm
Itt gondolom kell a doblassító viszont arról nem találtam információt hogy milyen kosárral nyomják.
remélem tudtam segíteni.
Válasz lorant90 #4314. hozzászólásáraPassz. Idáig kukorica kosárral vágtuk... Doblassítóval. Mivel volt kukorica aratnivaló is.
Idén ha lesz még mit , akkor gabona cuccal lesz. Elvégre a kis JD360-as is tudott borsót szedni a sima gabona cuccával...meg a csere dobfogaskerekével...
Válasz medikus #4311. hozzászólásáraNem a kaszahajtást akarom átalakítani,nekem a laposszíjjal semmi bajom,viszont a heveder a kaszáról asokszor elrepült már,ha meg megszorítom melegszik,most akarok venni egy új kaszasort ,mert maradt még egy jkis szója vágni,de kasza többi részét eddig nem találtam bontotban!
4910 hozzászólás
Válasz K-István #4359. hozzászólásáraÜdvözlöm ! Lovas Norbert: 06 70 209 2366
Válasz lovasnorbi #4331. hozzászólásáraÜdvözlöm!Engem érdekelne a szalmaszecskázó!Ha tud adni egy telefonszámot akkor felhívnám.Köszönöm Előre is!
Válasz dr.T #4357. hozzászólásáraNézőpont kérdése!
de ez irányár, szóval alkuképes, de 300ért meg nem adom oda, pláne hogy mindent oda adok vele, akkor inkább megmarad! Tegnap pont voltak megnézni és a fickó 300 ígért, mondtam hogy akkor megmarad!
Válasz ÖSzabi #4356. hozzászólásáraNem lőtted túl az árat?azert ez sok
Sziasztok! van egy eladó kukorica adapterem eladó+ átszerelő készlet! Használható állapotban, 2 éve ment utoljára 600000ft irány ár vagy elcserélném LINK
Válasz lovasnorbi #4353. hozzászólásáraTálcáim vannak...
Válasz lovasnorbi #4353. hozzászólásáraAkkor már mindegy
Válasz csoppika #4351. hozzászólásáraelvileg , de én 512-esen használtam , arra való . nekem a 517-esehez van másik garnitúrám . a rostákat elvitték .
Válasz lovasnorbi #4350. hozzászólásáraHolnap kb hívlak...
Válasz lovasnorbi #4350. hozzászólásáraEgyforma az 516-ossal?
Ha netán valakit érdekel akkor van egy eladó napraforgó tálca garnitúrám . 80.000 ft
Válasz lovasnorbi #4346. hozzászólásáraFelírtam innen...
Válasz lovasnorbi #4347. hozzászólásáraIgen,majd figyelünk!
Válasz medikus #4343. hozzászólásáramajd kiderül
Válasz csoppika #4345. hozzászólásárarendben , teló szám megvan ?
Válasz lovasnorbi #4337. hozzászólásáraHali Valamelyik nap felhívlak, kellene az a 2 rosta... ha meglesz...
Válasz lovasnorbi #4342. hozzászólásáraOk,csak igy tovabb,varni fogom
Válasz lovasnorbi #4342. hozzászólásáraMajd vissza cseréled!!!!!!!!!!!!!!
Válasz dr.T #4340. hozzászólásáramég messze a vége , majd valamikor csinálok egy pár képet aztán felteszem őket .
Válasz csoppika #4339. hozzászólásáraNagyobb gépre volt szükség , meg olyan kellett amin van szecskázó ( 12-esnél nem akartam kínlódni a felrakásával ) , meg ami bírja a zúzós aszalt .
Válasz lovasnorbi #4336. hozzászólásáraNa es mikorra lessz kesz,dobhatnal fel róla képeket
Válasz lovasnorbi #4336. hozzászólásáraMiért volt a csere?
Válasz csoppika #4335. hozzászólásáraMax 12-es,de én a 9-est használom!
Válasz csoppika #4333. hozzászólásáraugyan az , én ezekkel csak szotyit vágtam , alsó rosta az 16-os .
Válasz dr.T #4332. hozzászólásáraszia , 517-est vettem , pár alkatrész azért kell hozzá , de talán menthető , sajnos ez is pont mint pár éve az 512-es rossz gazdánál volt , aki inkább csak hajtotta , de karban nem tartotta , de sebaj , a 12-es is fel lett újítva , ez is fel lesz .
Válasz medikus #4334. hozzászólásáraAlsóhoz milyen kell?
Válasz csoppika #4333. hozzászólásáraA felső biztos!!!!
Válasz lovasnorbi #4331. hozzászólásáraEgy hülye kérdés. A kukorica rosta az a méret, ami szotyihoz is való?
Válasz lovasnorbi #4331. hozzászólásáraHello norbi mar reg nem irtal ide,mi a helyzet a 16 hogy allsz vele?
Ha valakit netán érdekel akkor van egy pár eladó megmaradt alkatrészem . Pontosabban : teljesen új dobléc garnitúra (65.000ft) , felújított vezérlőtömb (55.000ft) ,kukorica rosták (alsó-felső , 30.000ft) , hátsó híd kerekek nélkül(45.000ft)+ van még eladó szalmaszecskázóm is , kis alakítással 512-esre szerelhető (130.000ft )
Mátészalkára a MÉH telepre ma vitted be egyet.
Láttam, gondolom szólok.
Sziasztok! Eladósorba került a kukorica adapterünk, átszerelő készlettel együtt!
Hirdetés
https://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/gep/szantofoldi-betakaritogep/kukorica-adapteratszerelo-keszlet/h_6810857
Válasz lorant90 #4314. hozzászólásáraUgyan az mint a borsónál!
Válasz Gepi #4323. hozzászólásáraKoszontem szepen
Válasz rsandor #4315. hozzászólásáraLehet,ha nem is teljesen ijen az anyag minőség,de éveket kibír!
Válasz csoppika #4324. hozzászólásáraDe szerintem a borsó beállítás ugyanaz lehet...
Válasz lorant90 #4322. hozzászólásáraHehe... 16-os vagy 20-as...nem tudja milyen van
Válasz lorant90 #4314. hozzászólásáraNem tudom mennyire segít ez neked de egy próbát megér. A goggle barátunktól és fordítójától egy német oldalon a következőt találtam:
sima gabona adapterrel arattak
dobfordulat 400-600 ford/perc
zsalus rosta 10-12mm vagy 16mm
lyuk rosta 12,5 vagy 16mm
rosta toldattal nyomják
a kosárnál belépőnél 19-21mm kilépnőnél 11-14mm
Itt gondolom kell a doblassító viszont arról nem találtam információt hogy milyen kosárral nyomják.
remélem tudtam segíteni.
Válasz csoppika #4321. hozzászólásáraEsetleg utana erdeklodnel ?? Aztan megirnad nekem ?
Válasz lorant90 #4320. hozzászólásáraPassz, haver volt a gépmester...
Válasz lorant90 #4319. hozzászólásáraGondolom alsoo kellene nagyobb lyuku de allithato az maradhat ??
Válasz csoppika #4318. hozzászólásáraAkk maradhat a gabona kosar +lassito ,es a rostak ???
Válasz lorant90 #4317. hozzászólására514, a doblassító kell.
Válasz csoppika #4316. hozzászólásáraMilyen geppel 12-14essel ??es akk a gabonacuccokhoz azery feltesItek doblassitot ??
Válasz lorant90 #4314. hozzászólásáraPassz. Idáig kukorica kosárral vágtuk... Doblassítóval. Mivel volt kukorica aratnivaló is.
, akkor gabona cuccal lesz. Elvégre a kis JD360-as is tudott borsót szedni a sima gabona cuccával...meg a csere dobfogaskerekével...
Idén ha lesz még mit
Válasz medikus #4313. hozzászólására Jó estét . Gondolom Bócsán lehet ilyet venni mennyi az ára /db??
Udv az uraknak . Szoja tokeletes betakaritashoz milyen atalakitast kivan a gepzet?
Válasz Bobi82 #4312. hozzászólásáraAkkor ilyen leszorítót vegyél!!!Állítható!

Válasz medikus #4311. hozzászólásáraNem a kaszahajtást akarom átalakítani,nekem a laposszíjjal semmi bajom,viszont a heveder a kaszáról asokszor elrepült már,ha meg megszorítom melegszik,most akarok venni egy új kaszasort ,mert maradt még egy jkis szója vágni,de kasza többi részét eddig nem találtam bontotban!
Válasz Bobi82 #4310. hozzászólásáraMire gondolsz? Szíjtárcsára?