Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak589 FtBenzin árak584 FtEUR402.09 FtUSD366.84 FtCHF426.62 FtGBP479.62 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Lehet h. 1 ügyes gyártónál nem megoldhatatlan az ilyen kivitelezése. :-)
1x láttam ahogy szánt a manus. Volt neki 1 segédje hátul (ez akár tolhatta is volna :-))) ) de nem tolta hanem ült az ekén! Ő volt a élősúly. :-)))
volt eggy 4fejes réselt rábewerk denemváltbe tavaj előttvettem akkor szépen ment de tavaj a vizes földbe ragatt sokat kinlódtam vele azt eladtam a tavasszal vettem eggy 5fejes vogelt 82 magas 1050fej osztású két évet ment nagyonjó állapotu
Elméleti az van, úgy gondolom bőven, gyakorlati az kevesebb de azért akad az is vlmennyi.
Ez meg 1előre elégnek bizonyult az éhen nem pusztuláshoz. :-)
Én itt olyat nem merek mondani, h. ez jó amaz meg szar! Ezt már megtanultam. :-)))
Meg kell kérdezni Joseyt ,h. az eke mint olyan melyik szuper. Ő ezt nagyon vágja, hisz ő az 1 számú ekeparaméter felelős itt a fórumon. :-))
De itt nem is az eke márkáján van a hangsúly.
Én 3/35 lajtát húzok utánna, csak azon gondolkodom, hogy volna-e könnyebben húzható eke, de sztem kötött talajon 1kutya mind. Neked mennyit fogyaszt vele kb?
de jó mondod, NDK pártállami elutasitás. Menj a szántás. elég 4 fesjessel, de 5-es homoktalajon lehet is. Differenczár elég is. Ahogy MTZ-50 szántás közben elég diferenczárás.....
Üdv!Új alkatrészeket az ELAN KFT telephelyén Baján a Szegedi út 86. alatt vásárolhatsz. Tel:+36-79/524-437, vagy +36-79/321-979.
Használt alkatrészeket Mohácson Benedek Istvánnál találsz, tel:+36-20/945-11-59. Most olvastam, hogy van nála komplett zt-323-as is. Esetleg Laczko Bertalannál Szécsényben a volt tsz telepen Nagy víztorony mellett.
4184 hozzászólás
Válasz #133. hozzászólásra
az enyémre nemkell súj igy is segre tette a 4755-öst
Válasz #128. hozzászólásra
Lehet h. 1 ügyes gyártónál nem megoldhatatlan az ilyen kivitelezése. :-)
1x láttam ahogy szánt a manus. Volt neki 1 segédje hátul (ez akár tolhatta is volna :-))) ) de nem tolta hanem ült az ekén! Ő volt a élősúly. :-)))
Válasz #131. hozzászólásra
A réselt beragadt?
Válasz #129. hozzászólásra
volt eggy 4fejes réselt rábewerk denemváltbe tavaj előttvettem akkor szépen ment de tavaj a vizes földbe ragatt sokat kinlódtam vele azt eladtam a tavasszal vettem eggy 5fejes vogelt 82 magas 1050fej osztású két évet ment nagyonjó állapotu
Válasz #126. hozzászólásra
Ja! Mind olyan a kereskedők szerint:)), Azt hiszik, hogy a "vevő" még sose szántott.
Válasz #127. hozzászólásra
Milyet vettél, és mi helyett? Neked mi a tapasztalatod eke ügyben? Már csak azért is, mert Te se homokot szántasz:)).
Válasz #126. hozzászólásra
pesze nehogy már az eke tolja atraktort
Válasz #125. hozzászólásra
passz nemtudom én most cseréltem ekét remélem jó lessz
Válasz #125. hozzászólásra
Érv hogyne lenne!
1 olyat kell választani amivel 20l -ből kipergeted a földjeidet! :-)))
Válasz #123. hozzászólásra
Hali! Nem tom, hogy akarok-e:) Csak gonolkozom, hogy van-e érv lecserélni egy nem rossz ekét, amihez minden van olcsón. Szerinted?
Válasz #122. hozzászólásra
Nem akarok egy csiliárdot kiadni egy szar ekére! A legprimitívebb eszköz a borona után, nehogymár!
Válasz #121. hozzászólásra
szevasztok Jani mijen ekét akarsz a lajta hejett?
Válasz #121. hozzászólásra
Öreg vasak. Semmi VN, vagy Lemken...
Válasz #120. hozzászólásra
Neked milyen ekéd van?
Válasz #119. hozzászólásra
Elméleti az van, úgy gondolom bőven, gyakorlati az kevesebb de azért akad az is vlmennyi.
Ez meg 1előre elégnek bizonyult az éhen nem pusztuláshoz. :-)
Válasz #118. hozzászólásra
Leszarom, hogy, mit mond józsi! Én csak értékelhető gyakorlati tapasztalatra adok. Nem tom, neked van-e ilyen?!
Válasz #117. hozzászólásra
Én itt olyat nem merek mondani, h. ez jó amaz meg szar! Ezt már megtanultam. :-)))
Meg kell kérdezni Joseyt ,h. az eke mint olyan melyik szuper. Ő ezt nagyon vágja, hisz ő az 1 számú ekeparaméter felelős itt a fórumon. :-))
De itt nem is az eke márkáján van a hangsúly.
Válasz #116. hozzászólásra
Ja!
Válasz #115. hozzászólásra
Mi? Eke?
Válasz #114. hozzászólásra
Szted melyik a jó?
Válasz #113. hozzászólásra
Nem 1 kutya az !
Válasz #111. hozzászólásra
Én 3/35 lajtát húzok utánna, csak azon gondolkodom, hogy volna-e könnyebben húzható eke, de sztem kötött talajon 1kutya mind. Neked mennyit fogyaszt vele kb?
Válasz #109. hozzászólásra
Megadom szívesen ha nagyon kell! Csakhogy legyen már végre 1 tuti ekéd.
Tudod nekem odaadta még a múltkor. :-))))
Válasz #95. hozzászólásra
Rabe-werk 35-ös kötött talajra zt-303 után
Válasz #82. hozzászólásra
Sikerült?
Válasz #101. hozzászólásra
Ja! Nemtom a számát:((
Válasz #107. hozzászólásra
Mondjad most!!!!!!!
Hátha épp én is ott leszek! :-)))
Válasz #106. hozzászólásra
Majd elmondni! :DDD 11-én
Válasz #104. hozzászólásra
Hova?
Kifele vlhova?
Válasz #103. hozzászólásra
:DDDDDDDDDDDDD
Válasz #103. hozzászólásra
igen! Hajnal indulni!
Válasz #102. hozzászólásra
Mész nyaralni mi???
Azanyád de jól megy sorod! :-)))
Fórumtársaim? Holnaptól nem lesz itt, de Aug.11-tól itt leszek! ÜDV. mindenkinek!
Mi van Jani nincs ekéd????????
Josey árul mindenfélét vegyél tőle 1-et gyorsan! :-)))
Válasz #99. hozzászólásra
de jó mondod, NDK pártállami elutasitás. Menj a szántás. elég 4 fesjessel, de 5-es homoktalajon lehet is. Differenczár elég is. Ahogy MTZ-50 szántás közben elég diferenczárás.....
Válasz #96. hozzászólásra
Amúgy a 300,320 nem túl jó szántani.
B-201 5 fejessel MTZ-1025.3 nem tudtak elvinni. Megállt és kaparás! MTZ-105 lóerős van nulla semmit, de ZT 100 lovas bivalyerős!
Felénk elég a három is. De ahoz nincs már alkatrész. Ugye?
ZT-300 tól 323 a-ig. B-201 4 vagy 5 fejessel ahogy akarsz, mindegyik. 4 és 5 fejesessel akáris.
Válasz #94. hozzászólásra
Melyik a legjobb eke szerinted?
Válasz #93. hozzászólásra
igen, de nem vok otthon. Mert rossz szgépet. :S
Válasz #92. hozzászólásra
Te vagy az Alesi?
Válasz #90. hozzászólásra
Ismerem Laczko bercit, ez magyaroroszágon legnagyobb bontót mezőgazdasági gépeket.
Válasz #89. hozzászólásra
Egyházasrádócon volt eladó.Vas megye.felszámolás volt tobb mint 30 gép volt eladó.Rádóczi agrár KFT.
Válasz #73. hozzászólásra
Üdv!Új alkatrészeket az ELAN KFT telephelyén Baján a Szegedi út 86. alatt vásárolhatsz. Tel:+36-79/524-437, vagy +36-79/321-979.
Használt alkatrészeket Mohácson Benedek Istvánnál találsz, tel:+36-20/945-11-59. Most olvastam, hogy van nála komplett zt-323-as is. Esetleg Laczko Bertalannál Szécsényben a volt tsz telepen Nagy víztorony mellett.
Csak papíros érdekel műszaki nem kötelező . állapottó l függő az ára .
Válasz #87. hozzászólásra
A falumból nemrég vittek el a romák egyet szétbontásra 200 ezerért. Csak a motorja volt kicsit gyenge...
Válasz #86. hozzászólásra
Momentán nemtudok, de olcsón Én is vennék alkatrésznek. Mennyit szánsz rá?
Igen nem arany árában .
Válasz #84. hozzászólásra
Akarsz venni?