Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak589 FtBenzin árak584 FtEUR401.28 FtUSD365.76 FtCHF426.08 FtGBP480.08 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Biztasd meg a fiúkat!
Évről évre több gép van!! Komolyan!!!
Nálunk is nagyobb sláger a gép, mint az állatok, de itt mindenki kielégítheti a saját igényeit.
Ráadásul sokkal melegebb szokott lenni, mint Etyeken volt!
Válasz #275. hozzászólásra
Ott még sosem voltam AgroMash Expo, Etyekwood persze megvolt, de a fiúkat ilyesmire nem tudnám rávenni Még az OMÉK, ami érdekli őket, de csak azért mert ott gépek is vannak....
Válasz #263. hozzászólásra
Ha ilyen lesz, azzal én is ki fogok békülni
Sajnos nincs lehetőségünk arra, hogy mi tároljuk a spermát...majd talán egyszer...
Mifelenk sincs Charolais-e az inszeminatornak, es nem veletlenul: ingyen osztja a KB-t, epp csak a kiszallast kell fizetni. Igy persze mindenki azt keri. A becsapas ezutan jon: a bacsikaktol a max 100kg-os borjut veszik meg, annal nagyobb nem kell, lehet akarmilyen szep!
Ezert vagyok beragva, hogy ha Charolais-ra akarok "szakosodni", akkor vagy sajat kontenerem kell legyen, vagy bikakat kell tartsak...
Válasz #259. hozzászólásra
Köszi fiúk a biztatást!!! 9 hónap múlva nagyon szeretnék egy képet feltölteni a bociról!!!!
Ja, nem is mondtam, tegnap vettünk még egy bocit a tehénke alá, majd lefényképezem Nektek!!!
Válasz #256. hozzászólásra
Bízom benne én is, de ne kiabáljunk el semmit!!! Asszem valami olyasmit magyarázott, hogy elfogyott
De azért kíváncsi leszek (ha sikerült), h milyen lesz a végeredmény???
nálam egyszer a mangalica kan kitört a helyéről és bement a hízó bikához (5q körül volt) jó nagyot küzdöttek. aztán ott is a vasvilla nyele vetett véget a párviadalnak.
Még a zöme borjú is kiszaladt a villany pásztoron kívülre onnan kuksoltak .Nem volt hosszú derbi KB:20perc de már tegnap és tegnap előtt is volt egy egy ilyen esemény mindig az új bika győzött.A régi uralkodó nincs bele nyugodva .
Két nagy vödör hideg víz a fejre,ez általában bejön.Ha mégsem neked kell eldönteni ki az erősebb és a gyengébbiken végig vágni vagy elektromos bottal megrázatni.Viszont ez csak arra a napra megoldás másnap újra kezdik.
Azt tudni kell hogy a limuzin bika kb:90-95%-ban örökít amelyik nem ilyen azt le kell adni.A hús kihozatal az meg olyan,hogy ki vizsgálja.Írok egy példát ez friss történet.Beszéltem a krone forgalmazóval aki állítja,hogy a felmérések alapján piac vezetők bálázó gyártásban.Ugyan ezt állította a claas-is.
Csak az az egy tehén veri azt a tehenet??mert ha igen akkor nyugodtan vágjál belőle vagy 10-15cm-ert és a vágásnak az élét ráspolyozd meg és megoldódik a gond.
Kb 8q-sak mind a ketten csak figyeltem,hogy ne vigyék túlzásba a dolgokat, de nekik kell ezt eldönteni és inkább felügyelet mellett tegyék ezt mint nélküle.Viszont nagyon gyorsan helyet adtak a tehenek is ehhez az akcióhoz.
Talan csak rosszul fejeztem ki magam... nem ugy ertettem, hogy nem fog, hanem hogy a MTxLim borju fejlodesi mutatoi valamint vagasi sulya es huskihozatala elmarad pl a MTxKB v MTxCh stb mellett...
egyik tehenem veri a gyengébbet állandó jelleggel
le akartam fűrészelni a szarvát de a tapasztaltabb ismerősök azt mondták vagy mindnek vagy egyiknek sem mert akkor meg a szarvatlan lesz a célpont.
Sziasztok.Érdeklődni szeretnék tőletek hogy van nekem 2 darab fekete bikám olyan 400-450kg-osok.Most 1 évesek.Mennyiért adhatnaém oda kilóját kb.Feketéhez képest nagyon jó bikák.
12631 hozzászólás
Válasz #279. hozzászólásra
Biztasd meg a fiúkat!
Évről évre több gép van!! Komolyan!!!
Nálunk is nagyobb sláger a gép, mint az állatok, de itt mindenki kielégítheti a saját igényeit.
Ráadásul sokkal melegebb szokott lenni, mint Etyeken volt!
Válasz #279. hozzászólásra
Itt is vannak gépek ,de nem kimondottan gép kiállítás.
Ott még sosem voltam AgroMash Expo, Etyekwood persze megvolt, de a fiúkat ilyesmire nem tudnám rávenni Még az OMÉK, ami érdekli őket, de csak azért mert ott gépek is vannak....
Válasz #271. hozzászólásra
Jászdózsán van egy sarolé tenyészet valamikor ÉN is onnan vettem törzs bikát ,nagyon meg voltam elégedve vele.
Oda mi is mindig elmegyünk.
Válasz #274. hozzászólásra
Nem kért külön bérleti díjat érte. De így tuti volt, hogy ő fog rakni nálunk.
Válasz #271. hozzászólásra
májusban megint állattenyésztési napok vásárhelyen ott majd lehet gusztálni a szebbnél szebb jószágokat.
charolaisból volt a legnagyobb választék.
Válasz #270. hozzászólásra
Ez a fajta "berleti" dolog is megfordult a fejemben, kivancsi vagyok ugy mennyit kostalna a dolog. Nyilvan jobban megeri, mint megvasarolni...
Ha ilyen lesz, azzal én is ki fogok békülni
Sajnos nincs lehetőségünk arra, hogy mi tároljuk a spermát...majd talán egyszer...
Válasz #269. hozzászólásra
ránézésre olyan 30-40 lityis
Válasz #267. hozzászólásra
Meglehetosen borsos ha jol ertettem, azzal mar vehetek bikat is... konkret arat nem tudok, de mindenkepp utana erdeklodom...
Válasz #264. hozzászólásra
Nem vettünk saját konténert, az inszeminátoré volt. Csak egyszerre több anyagot vettünk, így abban a konténerben csak a mienk volt.
Válasz #267. hozzászólásra
hány köbös???????????????
Válasz #262. hozzászólásra
milyen árban lehet egy konténer?
Válasz #265. hozzászólásra
En is erre gondoltam... egyszerubbnek is tunik, meg aztan biztosabb is, na meg nem kell az inszeminator utan sem szaladgalni, mikor "ido van"
Válasz #262. hozzászólásra
Egy bika elég lesz ,vegyél egy jóképűt.
Válasz #260. hozzászólásra
A sperma tarolasat hogyan oldottatok meg? Sajat kontenert vasaroltatok? Mert az eleg maceras dolog, ha jol ertettem! En meg nem hasznaltam soha...
Ilyen füles bocó lesz belőle.
Mifelenk sincs Charolais-e az inszeminatornak, es nem veletlenul: ingyen osztja a KB-t, epp csak a kiszallast kell fizetni. Igy persze mindenki azt keri. A becsapas ezutan jon: a bacsikaktol a max 100kg-os borjut veszik meg, annal nagyobb nem kell, lehet akarmilyen szep!
Ezert vagyok beragva, hogy ha Charolais-ra akarok "szakosodni", akkor vagy sajat kontenerem kell legyen, vagy bikakat kell tartsak...
Köszi fiúk a biztatást!!! 9 hónap múlva nagyon szeretnék egy képet feltölteni a bociról!!!!
Ja, nem is mondtam, tegnap vettünk még egy bocit a tehénke alá, majd lefényképezem Nektek!!!
Válasz #255. hozzászólásra
S ha Ti rendelitek/veszitek meg a spermát?
Az is megoldás. Akkor azt rakatod be, ami a sajátod.
Mi csináltuk már így is éveken keresztül.
Bízom benne én is, de ne kiabáljunk el semmit!!! Asszem valami olyasmit magyarázott, hogy elfogyott
De azért kíváncsi leszek (ha sikerült), h milyen lesz a végeredmény???
szerintem is szep lesz, nem kell aggodni
Válasz #232. hozzászólásra
Ilyet látva kiráz a hideg...jó értelemben!!!
gyönyörű bocó lesz ne félj.
milyen inszeminátor amelyiknél nincs charolais?
Válasz #231. hozzászólásra
Charolai-ja nem volt, MT-ja volt, azt rakathattunk volna...a Limusin x KB mit eredményez? Most kicsit elszomorodtam
Válasz #253. hozzászólásra
A víz ott is bejött volna, de a villa se egy utolsó megoldás.
Válasz #252. hozzászólásra
nem hátrált egyik sem aztán féltettem a bikát nehogy az agyarak felsértsék.
Válasz #251. hozzászólásra
Ilyet még nem is hallottam,hogy bika desznyóval
Válasz #247. hozzászólásra
nálam egyszer a mangalica kan kitört a helyéről és bement a hízó bikához (5q körül volt) jó nagyot küzdöttek. aztán ott is a vasvilla nyele vetett véget a párviadalnak.
Válasz #248. hozzászólásra
Nem csodálkozom rajta, hogy nem szeret a régi belenyugodni az új helyzetbe.
Válasz #245. hozzászólásra
Le a szarvát ,ÉN minden üszőnek az első ellés után lecsapom a hegyét már amelyiknek van szarva.
Válasz #244. hozzászólásra
Még a zöme borjú is kiszaladt a villany pásztoron kívülre onnan kuksoltak .Nem volt hosszú derbi KB:20perc de már tegnap és tegnap előtt is volt egy egy ilyen esemény mindig az új bika győzött.A régi uralkodó nincs bele nyugodva .
Válasz #243. hozzászólásra
Két nagy vödör hideg víz a fejre,ez általában bejön.Ha mégsem neked kell eldönteni ki az erősebb és a gyengébbiken végig vágni vagy elektromos bottal megrázatni.Viszont ez csak arra a napra megoldás másnap újra kezdik.
Válasz #240. hozzászólásra
Azt tudni kell hogy a limuzin bika kb:90-95%-ban örökít amelyik nem ilyen azt le kell adni.A hús kihozatal az meg olyan,hogy ki vizsgálja.Írok egy példát ez friss történet.Beszéltem a krone forgalmazóval aki állítja,hogy a felmérések alapján piac vezetők bálázó gyártásban.Ugyan ezt állította a claas-is.
Válasz #242. hozzászólásra
csak az bántja.
Válasz #241. hozzászólásra
Gyönyörű állatok!!!
Elhiszem, hogy a nőnemű egyedek távolról "szemlélték" inkább a hadműveletet.
Válasz #241. hozzászólásra
ha eldurvul akkor mi a módszer?
csajok meg élvezték az erőfitoktatást
Válasz #239. hozzászólásra
Csak az az egy tehén veri azt a tehenet??mert ha igen akkor nyugodtan vágjál belőle vagy 10-15cm-ert és a vágásnak az élét ráspolyozd meg és megoldódik a gond.
Válasz #238. hozzászólásra
Kb 8q-sak mind a ketten csak figyeltem,hogy ne vigyék túlzásba a dolgokat, de nekik kell ezt eldönteni és inkább felügyelet mellett tegyék ezt mint nélküle.Viszont nagyon gyorsan helyet adtak a tehenek is ehhez az akcióhoz.
Válasz #237. hozzászólásra
Talan csak rosszul fejeztem ki magam... nem ugy ertettem, hogy nem fog, hanem hogy a MTxLim borju fejlodesi mutatoi valamint vagasi sulya es huskihozatala elmarad pl a MTxKB v MTxCh stb mellett...
Válasz #237. hozzászólásra
egyik tehenem veri a gyengébbet állandó jelleggel
le akartam fűrészelni a szarvát de a tapasztaltabb ismerősök azt mondták vagy mindnek vagy egyiknek sem mert akkor meg a szarvatlan lesz a célpont.
Azért ez élőben sokkal félelmetesebb, mint itt a képen.
Válasz #234. hozzászólásra
Az új bikának szarva van, és bizony átvette a hárem fölött a rangsorban az elsőbbséget .
Ez egy nagy baromságHa rendben van a tehén bármelyik típustól fog.
Sziasztok.Érdeklődni szeretnék tőletek hogy van nekem 2 darab fekete bikám olyan 400-450kg-osok.Most 1 évesek.Mennyiért adhatnaém oda kilóját kb.Feketéhez képest nagyon jó bikák.
eldöntötték ki a főnk vagy csak az új bikának mutatta meg a keménylegény
de tapasztalataim szerint a limó "fog" a legjobban.
Egy kis reggeli torna.