Fórum
- Búza termény felvásárlási árak új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- AÖP-Agrár Ökológiai Program új
- Kalászosok műtrágyázása új
- Földvétel, elővásárlási jogok új
- Napraforgó-termesztés új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Füge termesztés új
Cikkajánló
_fill_540x300_0.jpg)
Ezer vízügyi szakember segíti a gazdákat az aszály elleni védekezésben
A tartós vízhiány közepette komoly erőforrásokat mozgósít az agrártárca a..._fill_540x300_0.jpg)
382 hozzászólás
Válasz #129. hozzászólásra
Mert csak a kite forgalmazza,és utólag derülnek ezek a dolgok ki.
Válasz #128. hozzászólásra
?
Erre kíváncsi lennék egy kicsit bővebben, ez engem érint.
Válasz #128. hozzászólásra
Azért vettem én is máshol gépet.
Válasz #127. hozzászólásra
Akkor miért nem vetted meg máshol?
Válasz #127. hozzászólásra
Ráadásul a gépértékesítéseikben sincs minden rendben,mást kapsz mint amit megrendeltél.
Válasz #126. hozzászólásra
Nagyon korrektül betartották tavaly a szerzödéses kötelezettségeiket is! Annyit hazudoztak össze vissza napraforgóügybe,teljesen szélhámosok már.
Hát remélem hogy nem lesz gond.Nekem is van kapcsolatom a Kitével.Nem kis üzleteket bonyolítunk le.Mondjuk gépet nem ott vettem.De a többi szerintem teljesen korekt!Habár panaszok vannak.Mondjuk hol nincsenek!!!
Válasz #124. hozzászólásra
Amíg nincs hitele, addig elég sokáig elvegetál. És az nincs (csak annyi, amit a forgóeszköz is fedez)
De csúnya szóval élve műtrágyát/növszert mindig venni kell, és a kite azért nem túl rossz termeltetési szerződéseket kínál...
De térjünk vissza gépekhez. Nem szándékom a kitét "fényezni". Hülyén mutat :o)
Válasz #123. hozzászólásra
De ha a bevételek ennyire drasztikusan csökkennek akkor nagyon sebezhető a cég.És nem tudná elkerülni a bezárást.
Válasz #121. hozzászólásra
aki akar.
De igazából nem döglik az meg olyan könnyen. Már próbálták megdögleszteni egy párszor, de eddig sohase sikerült.
A két legfájdalmasabb: kb. 15 éve egy külföldi bank próbálta adósságspirálba kényszeríteni és "kivásárolni"; a másik meg a tavalyi, amikor az egyik nyugati olajos feldolgozó próbálta bebuktatni, és így kiiktatni a piacról.
Válasz #120. hozzászólásra
De még lehetsz!!!
Korzó,ha a KITE becsődöl akkor ki lehet a jogutód???
Válasz #116. hozzászólásra
Nem rendelek.
Én nem vok. ám "nagygazda".
Válasz #118. hozzászólásra
Meg a GITáR.
Ezt is a KITE árulja???
Válasz #116. hozzászólásra
Hát, Nigel még legutoljára is azt mondta, hogy hoznunk kéne egyet az újból...
Rendelj egy újat és megtudod.De a JCB nem csak az építőipari gépgyártást csökkentette.És a bemutatott széria tavaj május elejei dolog!!!Tehát lassan egy éves.És akkor még nem szólt bele a válság a termelésbe.
Válasz #114. hozzászólásra
(biztos abból, hogy a JCB elbocsátott egy csomó embert. De az pont az építőipari részleget érinti inkább. Ott hatalmas a visszaesés)
Válasz #111. hozzászólásra
Ezt meg honnét veszed?
Válasz #111. hozzászólásra
Ehhez képest most mutattak be egy teljesen új Fastrac szériát :o)
Válasz #103. hozzászólásra
Ez az üss!
(na és kié a gitr fele? ;)
JCB mint rakodógép nagyon jó!Akkor kezdődnek a gondok ha kell valami alkatrész.Nagyon gyenge a lehajtó része.Ha elszáll akkor beugrik hamar egy milliós javítási tétel.De ez csak úgy alaphangon!!Nem véletlenül nincs elterjedve.A traktor sem a JCB eladási álmai közé tartozik.Ez az eszköz sajnos kint is megbukott.Még az idén gyártanak belőle pár darabot,de a további fejlesztési munkákat már le is állították.!!
Válasz #109. hozzászólásra
2008: 3 db új, szürkeimport, használt importot nem ismerem
Válasz #108. hozzászólásra
Olyat tudsz, h. mennyi JCB fut az országban?
Vagy eladás visszamenőleg?
Válasz #107. hozzászólásra
nem, csak ott dolgozok...
Válasz #106. hozzászólásra
( még szép, hisz a csatlósuk vagy nem? )
Válasz #105. hozzászólásra
ha gitr-es mondta volna, h ők árulják, akkor is benyögtem volna a kitét
Válasz #104. hozzászólásra
Ez biza.
Van ám más is.
Válasz #103. hozzászólásra
ez az igazság
Válasz #102. hozzászólásra
(Ez az mond meg neki.)
Válasz #101. hozzászólásra
meg a gitr zrt
Válasz #100. hozzászólásra
Közel nem olyan HighTech az, mint egy Fendt pl.
Alapjában véve - jó angol szokáshoz illően - nem túl bonyolult szerkezet. Csak hát más célokra lett kifejlesztve. Nagyon sok mindenre jó, nagyon sok kompromisszummal.
A legnagyobb baja az ára.
(ha valakinek nem lenne tiszta elsőre, azt is mi áruljuk ;)
50 es váltó már sok traktorba van, ha alkatrész v szerviz kell akkor az nemmindegy hogy mennyibe kerül meg van e.Ha nagy cégnél veszel gépet akkor ha gond van legföljebb adnak kölcsönbe 1 traktort .szezonba ez sokat jelent.nem szólom le a jcbt de nekem ez tulzottan hightec.
Válasz #98. hozzászólásra
hát te tudod de nehogy fél vagy 1 év múlva akkora javitás kell neki nehogy a gép árának felét tegye/vegye ki a zsebből
Válasz #97. hozzászólásra
Sziasztok.Igen ez lenne az amire alkudozunk.Mit szoltok hozzá?
Gondolom erröl a gépröl van szó!
Válasz #95. hozzászólásra
Minnyá megtudjuk...
Válasz #94. hozzászólásra
Talán nagy a pót?
Válasz #93. hozzászólásra
1 pótot húzni minek NAGY traktor?
Válasz #90. hozzászólásra
Ebben semi meglepö sincs a jd nem eröl hires! Nem europai szelemben készültek! de az biztos hogy akár 18 sort is elhuzna de ere fele a nagy vetögép az csak 12 hát ez van! de az amerikában senkit nem érdekel az a 4 liter az csak nekünk fontos...i
Válasz #91. hozzászólásra
Olyan helyeken ahol használják ezeket kemény tempóval...
Válasz #90. hozzászólásra
Hol? Errefelé JCB-t csak árokásóban láttam eddig.
Dobok be megint vlm. infót.
Ahol Jd-k is vannak mellette, azt állítják, h. olyan 20%-al esznek kevesebbet...
12soros kuk. vetővel pl. - 4 L körül.
Ez igaz de amig el nem használnak teljesen 1 gépet addig nem ismeri a határait senki.
J ó
C sak
B ritt
F
A
S
T udja
R eméljük
A gyilkolást
C sípi!
Válasz #86. hozzászólásra
Remélem! jó éjt...
Válasz #85. hozzászólásra
Így van!
Embert minimumot!
Gépet maximumot!
Vlm.t majd ki5lesz...
Válasz #82. hozzászólásra
Igen mivel kis váll vagyok igy nem tudok sok embert foglalkoztatni igy növelnem kell a hatékonyságot! nem tehetem meg hogy veszek két mtz két emberel! nehéz az emberekel báni és bejel, ni is. két 8011 felmagositva már megvan tehát már csak a gép hiányzik
Válasz #83. hozzászólásra
Folytassuk holnap az "eszme"cserét,holnap is nap lesz!
Válasz #80. hozzászólásra
Akár! van rá példa aszomszédba szokott jöni borsodbol egy tc mindenki örömére! akinek levágja az isörül aki elöl levágja az mg mégjobban elölem is levágot vagy 40ha t de nem gyöztem. a barátaim meg jártak szlov. akarom mondani a felvidékre de marat oda pénzük ugyhogy mostmár maradnak.