Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak619 FtEUR413.22 FtUSD390.32 FtCHF444.25 FtGBP498.26 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz später77 #21044. hozzászólására6120R-en volt hasonló gondunk a múlt héten. A rudazat volt berohadva, berozsdásodva. A jobb hátsó kerék mögött nézd meg, hogy melyik rudazattal van a gond, aztán be kell fújni valami jó anyaggal és megjáratni. Mi levettük a kereket is, de most már hogy tudjuk mi a baja menne-e nélkül is.
6100RC traktoron AutoQuad Plus 24/24 váltón a parkfék megadta magát. A tartományokat (és a fokozatokat) szépen veszi, de a váltókart nem lehet parkba tenni. Találkozott már valaki hasonlóval? A burkolatot megbontottuk, hogy lássunk valamit, de első ránézésre nem tűnt fel semmi (rugók, bovdenek a helyükön). Lehetséges, hogy mégis a bovden fáradt el, vagy rosszabbra kell gondolni?
Válasz 72 #21041. hozzászólásáraAz első éves szerződés benne van a vételárban általában, de a további kettőt is bele lehet alkudni csak cigánykodni kell keményen...
Válasz madle #21036. hozzászólásáraKiszállást nem kell fizetni. Szerviz alkatrészt természetesen kell, más alkatrészt nem kell fizetni, bocsi pontatlan voltam.
Válasz Hogel #21029. hozzászólásáraEzt hogy érted? A területalapú rajzaira gondolsz? Azt nem tudom, ha másik kijelzővel lett rögzítve a tábla határ az minden gond nélkül átvihető.
Válasz ÁkosZsolt #21022. hozzászólására1:A hajtóműt felfogató csavarok gumibakon ülnek,nem lehet hogy ezek elértek vagy kiszakadtak,ezálltal nincs rezgéscsillapitás és eltöri a csavarokat!
2:Esetleg szétment a mágneskublung felöli oldalnak a illesztő kúpja mert feltágult az anya.
3: Valahogy megsérült, hajlott a tengely és ezért ütt,lerázza a hajtóművet.(bár ennek kicsi az esélye)de a mágneskuplung felöli oldalon lehetséges.
Válasz RkTomi #21024. hozzászólásáraIgen GS4100,
lényeg az h egyik percben működött, 10perc múlva nem, másik táblában.
Nem volt levéve az antenna, illetve a régi nyomvonalakkal tudom használni.
Válasz Ferror #21023. hozzászólásáraA 2630-asnak nem így néz ki a kezelőfelülete. Ez nem inkább Gen4-es monitor? na mindegy. De ha most került rá vissza az antenna akkor a TCM kalibrálást el kell végezni. Ennek a hiánya okozhatja ezt.
Sziasztok!Jd WTS-el kapcsolatban lenne kérdésem.A kombájn motorjától gardánnal előre jön a hajtás(magtartályon belül) a hajtóműbe ami továbbítja a kombájn jobb oldalára.
Ez a hajtómű elszakítja a felfogató csavarjait.
16/16-os quad váltónál ha a 3-as powerben van valami kerreg a hátuljába. Üres irányváltónál hallani. Gázadásra elhagyja. Menetközben még nem vettem észre.
Fokozatokat szépen veszi.
Mi lehet ez?
Válasz jambo #21019. hozzászólásáraBenne van a szerelési leírásban amit valaki belinkelt hogy meg lehet venni. Vagy szervizért hivsz, ő tudják. Esetleg el is árulja ha jó viszonyban vagytok, és hogy még mire kell figyelni.
Válasz bandigh #21017. hozzászólásáraJót kérdezel, de van összefüggés. Én is azt hittem hogy kicserélem jól meghúzom és kész. Jobban folyt az újjal mint a régivel. Szimering kuka, kite szervizt felhívtuk, és a nyomaték a lényeg. Megfelelő nyomatékra húzták rögtön jó lett, drága tanulás volt, ezért írtam le, hogy más ne fizessen duplán.
Válasz Drisa #21002. hozzászólásáraA nyomatékra húzás fontos dolog, csak nem tudom ez hogy áll kapcsolatban a szimeringgel. Ahol a csavarok vannak, fém alkatrészeket húzol össze, nem a szimering fog ellentartani
Válasz lala1 #21009. hozzászólásáraMegnézem holnap, hogy simán gázadára csinálja-e, mintha csak a kuplungolás után lett volna ez, de valóban nagy gázt adtam rá közúton. Viszont a traktor 20 üzemórás. Hogy lehet ott a gyári hézag nagy?
Válasz madle #21000. hozzászólásáraHa kuplungolás nélkül leveszed majd hirtelen odanyomod a gázt, szerintem akkor is hallani fogod ezt a hangot. Valószínű nem a kuplung miatt csattog,hanem a nagy kúpkerék hézag miatt.
Válasz jambo #20999. hozzászólásáraNekem egyszerü mert már sokat csináltam de nem egy bonyolult dolog. Ilyenkor összes csapágy és szimering csere + kardán kereszteket megnezni mert ha szétt kell szedni utánna az miatt akkor összes szimering megint cserés.
Válasz jambo #20999. hozzászólásáraRobbantott ábrán levő nagy szimeringet ha meg nem volt cserélve érdemes kicserélni. Viszont összeszerelésnél a meghuzasi nyomaték pontos betartása fontos, ha túl húzód a szimering kuka.
5100M-ben nem tudjatok hogy lehet e allitani hogy mennyire csusztassa a kuplungot valtasnal a traki? 16/16-os valto, mert kozuton ha gyorsan megyek, kuplungot felengedem es gazadasnal akkorat csattan mintha kihajitottam volna a pedalt. Minden fokozatnal. Homokon nem csinalja
25046 hozzászólás
7230R keveri a fagyállót az olajba. Lesz egy vicces meló: 6090RW402 motoron hengerfej tömítés csere... Valakit érdekel?
Válasz fiatalember35 #21040. hozzászólásáraVégignézted?
Ott figyelt a gránát a földben.
Gondolom olyan helyen dolgozik, ahol harcok folytak a második világháborúban.
Válasz später77 #21044. hozzászólására6120R-en volt hasonló gondunk a múlt héten. A rudazat volt berohadva, berozsdásodva. A jobb hátsó kerék mögött nézd meg, hogy melyik rudazattal van a gond, aztán be kell fújni valami jó anyaggal és megjáratni. Mi levettük a kereket is, de most már hogy tudjuk mi a baja menne-e nélkül is.
Válasz später77 #21044. hozzászólásáraUgy gondolom ha bowden baja van, akkor betudnad tenni P helyzetbe a kart max nem tortenne semmi.
6100RC traktoron AutoQuad Plus 24/24 váltón a parkfék megadta magát. A tartományokat (és a fokozatokat) szépen veszi, de a váltókart nem lehet parkba tenni. Találkozott már valaki hasonlóval? A burkolatot megbontottuk, hogy lássunk valamit, de első ránézésre nem tűnt fel semmi (rugók, bovdenek a helyükön). Lehetséges, hogy mégis a bovden fáradt el, vagy rosszabbra kell gondolni?
Válasz 72 #21041. hozzászólásáraAz első éves szerződés benne van a vételárban általában, de a további kettőt is bele lehet alkudni csak cigánykodni kell keményen...
Válasz 72 #21041. hozzászólásáraKötelező, csak azt aláírod az új gép vásárlásával.
Válasz Drisa #21039. hozzászólásáraSzervízszerzödést kell kötni ha 1 éven felüli garanciád van különben nem érvényes,de az első évben nem kötelező!
Páncélozott kabinos JD.
De ez most meg minek...?
https://www.youtube.com/watch?v=4waOd3hXMyY
Válasz BMWs paraszt,JD fanatikus #21037. hozzászólásáraJavítottam, igazad van. Kiténél szerviz szerződés van a garanciális időszak alatt, ott nem kell fizetni kiszállást.
Válasz madle #21036. hozzászólásáraKiszállást nem kell fizetni. Szerviz alkatrészt természetesen kell, más alkatrészt nem kell fizetni, bocsi pontatlan voltam.
Válasz Drisa #21035. hozzászólásáraHogy semmit?
Nem kite, de nekunk szervizeleskor kellett fizetni kiszallast, olajat szuroket.
Válasz Drisa #21035. hozzászólásáraOké, köszönöm!
Válasz madle #21034. hozzászólásáraGaranciás időn belül semmit nem kell fizetned.
Garancia időn belül a KITE szerviz kiszállást fizetnem kell?
Válasz Csordás Réka #21031. hozzászólásáraUgyanitt, évente olajcsere erősen ajánlott.
Válasz RkTomi #21030. hozzászólásáraIgen arra.Amikor a földmérő elkészíti a shape formátumot a táblákról, azt szeretném valahogy rátölteni.
Válasz ÁkosZsolt #21022. hozzászólásáraálló helyzetbe kapcsold be csak a cséplőt és alapjáraton talán akkor nem fogja
Válasz Hogel #21029. hozzászólásáraEzt hogy érted? A területalapú rajzaira gondolsz? Azt nem tudom, ha másik kijelzővel lett rögzítve a tábla határ az minden gond nélkül átvihető.
Greenstar 1800 kijelzőre fel lehet tölteni a tábla rajzokat pendrive-ról, ha igen akkor milyen formátumban s hogyan?
Tudja e valaki?
Válasz 72 #21027. hozzászólásáraKöszi szépen a segítséget.Megnézzük!
Válasz ÁkosZsolt #21022. hozzászólására1:A hajtóműt felfogató csavarok gumibakon ülnek,nem lehet hogy ezek elértek vagy kiszakadtak,ezálltal nincs rezgéscsillapitás és eltöri a csavarokat!
2:Esetleg szétment a mágneskublung felöli oldalnak a illesztő kúpja mert feltágult az anya.
3: Valahogy megsérült, hajlott a tengely és ezért ütt,lerázza a hajtóművet.(bár ennek kicsi az esélye)de a mágneskuplung felöli oldalon lehetséges.
Válasz Ferror #21025. hozzászólására4100 nekünk is rosszalkodott 2-3 alkalommal széthúztuk az antenna csatlakozót és jó lett.
Válasz RkTomi #21024. hozzászólásáraIgen GS4100,
lényeg az h egyik percben működött, 10perc múlva nem, másik táblában.
Nem volt levéve az antenna, illetve a régi nyomvonalakkal tudom használni.
Válasz Ferror #21023. hozzászólásáraA 2630-asnak nem így néz ki a kezelőfelülete. Ez nem inkább Gen4-es monitor? na mindegy. De ha most került rá vissza az antenna akkor a TCM kalibrálást el kell végezni. Ennek a hiánya okozhatja ezt.
John deere GS 2630-nal felmerült egy olyan probléma, h nem enged új AB vagy bármilyen más új nyomvonalat rögzíteni...
Memória 90% üres
Találkozott már valaki hasonlóval?
Innen nem lép tovább OK nyomásra
Sziasztok!Jd WTS-el kapcsolatban lenne kérdésem.A kombájn motorjától gardánnal előre jön a hajtás(magtartályon belül) a hajtóműbe ami továbbítja a kombájn jobb oldalára.
Ez a hajtómű elszakítja a felfogató csavarjait.
Mi lehet a probléma oka?
Köszi szépen!
16/16-os quad váltónál ha a 3-as powerben van valami kerreg a hátuljába. Üres irányváltónál hallani. Gázadásra elhagyja. Menetközben még nem vettem észre.
Fokozatokat szépen veszi.
Mi lehet ez?
Válasz jambo #21019. hozzászólásáraBenne van a szerelési leírásban amit valaki belinkelt hogy meg lehet venni. Vagy szervizért hivsz, ő tudják. Esetleg el is árulja ha jó viszonyban vagytok, és hogy még mire kell figyelni.
Válasz Drisa #21018. hozzászólásáraÉs mennyi lehet az a nyomaték?
Válasz bandigh #21017. hozzászólásáraJót kérdezel, de van összefüggés. Én is azt hittem hogy kicserélem jól meghúzom és kész. Jobban folyt az újjal mint a régivel. Szimering kuka, kite szervizt felhívtuk, és a nyomaték a lényeg. Megfelelő nyomatékra húzták rögtön jó lett, drága tanulás volt, ezért írtam le, hogy más ne fizessen duplán.
Válasz Drisa #21002. hozzászólásáraA nyomatékra húzás fontos dolog, csak nem tudom ez hogy áll kapcsolatban a szimeringgel. Ahol a csavarok vannak, fém alkatrészeket húzol össze, nem a szimering fog ellentartani
Válasz madle #21014. hozzászólásáraMiért nem hívod a szervizt?
Válasz jambo #21008. hozzászólásáraIgen, angol.
Válasz lala1 #21009. hozzászólásáraMegnézem holnap, hogy simán gázadára csinálja-e, mintha csak a kuplungolás után lett volna ez, de valóban nagy gázt adtam rá közúton. Viszont a traktor 20 üzemórás. Hogy lehet ott a gyári hézag nagy?
Válasz Drisa #21010. hozzászólásáraOk köszi
Válasz bandigh #21011. hozzászólásárafelépítése mindnek ilyen csak méretek mások...
Válasz Drisa #21010. hozzászólásáraHa olyan híddal készült
Válasz jambo #21003. hozzászólásárahttps://partscatalog.deere.com/jdrc/sidebyside/equipment/60270/referrer/navigation/pgId/23688747
3as alkatrész 4es számú csavarjainak pontos nyomatékkal való meghúzása fontos, javítási könyv szerint ezeket a csavarokat cserélni kell.
Válasz madle #21000. hozzászólásáraHa kuplungolás nélkül leveszed majd hirtelen odanyomod a gázt, szerintem akkor is hallani fogod ezt a hangot. Valószínű nem a kuplung miatt csattog,hanem a nagy kúpkerék hézag miatt.
Válasz Peti 8310 #21004. hozzászólásáraAngol nyelvü?
Válasz zoli862 #21006. hozzászólásáraKöszi
Válasz jambo #20999. hozzászólásáraNekem egyszerü mert már sokat csináltam de nem egy bonyolult dolog. Ilyenkor összes csapágy és szimering csere + kardán kereszteket megnezni mert ha szétt kell szedni utánna az miatt akkor összes szimering megint cserés.
Válasz Peti 8310 #21004. hozzászólásáraMost nézem, hogy külön van az elsőhídhoz, azon belül is két fajtához az útmutató:
AS, MS hídhoz
700-as sorozatú hídhoz
Válasz jambo #20999. hozzászólására6820 Javítási útmutató
Innen vettem 8310-hez szerelési útmutatót.
Paypallal lehet fizetni és PDF-ben letölteni.
Nem olcsó, de az első el nem rontott javításnál behozza az árát.
Válasz Drisa #21002. hozzászólásáraMinek a nyomatékát?
Válasz jambo #20999. hozzászólásáraRobbantott ábrán levő nagy szimeringet ha meg nem volt cserélve érdemes kicserélni. Viszont összeszerelésnél a meghuzasi nyomaték pontos betartása fontos, ha túl húzód a szimering kuka.
Válasz jambo #20999. hozzászólásáraNézd itt
LINK
Sziasztok,
5100M-ben nem tudjatok hogy lehet e allitani hogy mennyire csusztassa a kuplungot valtasnal a traki? 16/16-os valto, mert kozuton ha gyorsan megyek, kuplungot felengedem es gazadasnal akkorat csattan mintha kihajitottam volna a pedalt. Minden fokozatnal. Homokon nem csinalja
Üdv. Mennyire nehéz 6820 as jd-nél elsö kerékagy csapágy csere? Esetleg vkinek robbantott ábra??