Nekem ilyen lett a dk4490. Nem tudom mennyire jó de legalább lett rajta cső. Balról jobbra első cso mellette a második cso. Harmadik ahol megállt a víz. Szerintetek milyen?
Válasz Berkó_ #14025. hozzászólására A meggy kérdés az, hogy abbahagyják el most már, mert keményebb eszem, vagy így megy tovább októberig. Mert ha a második, a akkor 100 körül…
Válasz Gatti #14015. hozzászólásáraEon- itt is csinál ilyet, legutóbb a lazítózott földben sűllyedtek meg, mit össze nem szerencsétlenkedtek...Öröm volt nézni mire kievickéltekNa de ezek nem azok voltak....
Válasz Gatti #14015. hozzászólásáraNa ez is érdekes, úgy látszik mindenhol más a szokás.
Mi örülünk, ha jönnek. Felhívjuk őket az eset után, tudnak róla, megkérdezik mennyi, mondjuk és már fizetnek is.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #14010. hozzászólásáraMi is jártunk már így akkor az EON-osok jöttek a villanykarót karbantartani , azoknak nem számít semmi és akkor azt mondják miért nem hagytunk szervíz utat. (a föld közepére)
Válasz F-A-R-M-E-R \ #14010. hozzászólásáraDe minek ment rá? Villanyoszlophoz ment vagy mi??? Amúgy az a baj, hogy még ha a rendszám is ha megvan ő meg azt mondja nem járt arra patt helyzet...
Válasz salv #13998. hozzászólásáraÉn a kis kék - zöld foltban vagyok Baranyában, de itt sem mindenhol túl acélos a kukorica, mert azért volt 1 - 2 fejlődési fázis, amikor nem kapott vizet, csak 36 - 39 fokokat. A tavalyi év álom volt csapadék tekintetében.
Válasz broll79 #13993. hozzászólásáraÉn ide kb. 20km-re lakok,juliusban 118mm jött le 20-30 mm-es adagokban,nálunk nem látszik,hogy aszály lenne.Ilyen nagy különbségek vannak néhány km-en belül is.
Ezt a kuki táblát Nagykálló és Újfehértó között lőttem kedden, a környéken szinte mind így néz ki, persze akadnak kivételek,de azok se 4 méteres szárral
Válasz Kisvuk #13985. hozzászólásáraNézd meg a következő vidit ahol az öreg fasirt arat 2016-ban ott már nincs ilyen szép állomány meg csak kicsi csövek vannak ha annyira jó lenne ez a fajta akkor 2016-ban kellett volna hogy csak úgy "okádja" befelé a szemet a tartályba!!
Válasz fabubalazs #13982. hozzászólásáraA tengeri szép és jó a videó is, amit nagyon hiányolok az egy másik kukorica sor amivel össze lehetne hasonlítani ami mellettevan és aminek ugyan az a talajművelés,vetési ideje, műtrágya adag...stb
Válasz Kisvuk #13985. hozzászólásáraNe piszkálódj!!!
Lehet már készül az organikus PN-001 szotyi is...
Kíváncsi lettem volna ha alákapar azon a tárcsázott részen a mélyebb rétegbe is...hogy ott vajon vizes-e...
Meg a téli csapadék megőrzésről beszél...itt nem volt mit...
Erre a múlt(vagy azelőtti?) heti 30mm után 3 nappal mintha misem történt volna, úgy porzott a tárcsázás... Tegnapelőtt éjjel volt 6mm de délelőttre csont száraz volt minden...
Válasz TYLLA46 #13983. hozzászólására Ha jó a szemed akkor látod hogy a napraforgó is erősen zöldellik a háttérben!!! Ezzel az erővel mehet a videó arról is.Abba a térségben kb 70mm csapadék volt az utóbbi 2-3 hétben itt van tőlem nem messze, Sajnos nálunk ez időtájt 24mm volt.
Előveszünk 1 térkepet hm hmmm.... volt ott idén vagy 400mili ...vagy kitudja ...450
Kitudja mifrankó fekete talaj van alatta
Kitudja miféle patakkanális vizén ül
24933 hozzászólás
Vajon mikor lehet nekiugrani az idei aratásnak ilyen aszályban ?! Már lefordulnak a csövek..

Válasz subee82 #14031. hozzászólására
Nekem ilyen lett a dk4490. Nem tudom mennyire jó de legalább lett rajta cső. Balról jobbra első cso mellette a második cso. Harmadik ahol megállt a víz. Szerintetek milyen?
Válasz *** HM *** #14029. hozzászólásáraAmilyen talajon ez a kukorica van oda ültetett szóló nem sok seregélyt csalna el...
Tanyán ezért van több 10 ha "szöllő" nk .......csak hogy a drága kukink ne sérüljön...
Válasz Claastra. #14027. hozzászólásáraSeregélyek
Válasz .Feco. #14026. hozzászólásáraEz miez?
Válasz Berkó_ #14025. hozzászólására A meggy kérdés az, hogy abbahagyják el most már, mert keményebb eszem, vagy így megy tovább októberig. Mert ha a második, a akkor 100 körül…
Válasz Gepi #14024. hozzászólásáraNeked lehet örömkönnyek, neki annál kevésbé. Fecó: Mekkora terméskieséssel számoltok ilyen mértékű kártételnél?
Válasz .Feco. #14023. hozzászólásáraFolynának a könnyeim örömömben, ha így nézne ki a kukoricám
.
Megtermett, esett is oszt nesze...

Válasz Berente Antal #14021. hozzászólására437 mm-nél járunk az éven a mai napig. Középmély lazítás volt az alapművelés a területen. Öntés réti talaj.
Válasz RkTomi #14018. hozzászólásáraMennyi csapadék volt eddig az idén? Szántott?
Válasz Sk Laci #14019. hozzászólásáraNem az enyémek. FAO 300.
Válasz RkTomi #14018. hozzászólásáraSzépek a kukoricáid. Az Arioso milyen Fao csoport? Nagyom jól néz ki
Bodrogköz:

SY Arioso:
DKC 4590:
Válasz Gatti #14015. hozzászólásáraEon- itt is csinál ilyet, legutóbb a lazítózott földben sűllyedtek meg, mit össze nem szerencsétlenkedtek...Öröm volt nézni mire kievickéltek
Na de ezek nem azok voltak....
Válasz Gatti #14015. hozzászólásáraNa ez is érdekes, úgy látszik mindenhol más a szokás.
Mi örülünk, ha jönnek. Felhívjuk őket az eset után, tudnak róla, megkérdezik mennyi, mondjuk és már fizetnek is.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #14010. hozzászólásáraMi is jártunk már így akkor az EON-osok jöttek a villanykarót karbantartani , azoknak nem számít semmi és akkor azt mondják miért nem hagytunk szervíz utat. (a föld közepére)
Válasz .Szabi. #14012. hozzászólásáraLegalább olyan ~1300 métert kéne
Válasz F-A-R-M-E-R \ #14010. hozzászólásáraDe minek ment rá? Villanyoszlophoz ment vagy mi??? Amúgy az a baj, hogy még ha a rendszám is ha megvan ő meg azt mondja nem járt arra patt helyzet...
Válasz F-A-R-M-E-R \ #14010. hozzászólásáraMilyen hosszan taposták le? 100 e ft kárhoz elég hosszan le kellett.....
Válasz F-A-R-M-E-R \ #14010. hozzászólásáraMilyen elvetemült barom csinál ilyet?

Az ilyennek kötél vagy golyó...Bízonyíték van, jármű színe megvan, a kár 100e. nagyságrendű...Számolhatja a napjait..

Válasz apuci #14007. hozzászólásáraSzó szerin az
Válasz Berkó_ #14006. hozzászólásáraItt esőben nem volt hiány,ilyen még nem volt .
Válasz Berkó_ #14006. hozzászólásáraTe
ngeri a tengerben!!!
Válasz gjoni #14005. hozzászólásáraMi öntött ki Nálatok?? Vagy valami gátszakadás volt?
Ma reggeli határszemle

Nyírség
Válasz broll79 #14000. hozzászólásáraAzért ez durva csak saccoltam .
Válasz 5465 #14002. hozzászólásáraJa és ez a víz általában jéggel meg 120 - 140 - es széllel jött.
Válasz salv #13998. hozzászólásáraÉn a kis kék - zöld foltban vagyok Baranyában, de itt sem mindenhol túl acélos a kukorica, mert azért volt 1 - 2 fejlődési fázis, amikor nem kapott vizet, csak 36 - 39 fokokat. A tavalyi év álom volt csapadék tekintetében.
Válasz salv #13998. hozzászólásáraMennyi lesz az ára? Kék helyek kivételével Szeptemberbe mehet a kombájn!
Válasz gjoni #13999. hozzászólásáraMég légvonalba is több mint 30 az a 20

Válasz broll79 #13993. hozzászólásáraTőlünk 20 km Újfehértó kb és itt igen zöld még Megyén belül óriási különbségek vannak!
Válasz Földönfuto #13994. hozzászólására
Ilyen főd nem kell gigáknak 10000ha szám mi?
Ilyen főd nem kell gigáknak 10000ha szám mi?
Válasz broll79 #13993. hozzászólásáraNa inkább ez a mai valóság, meg még ennél is rosszabbak!

Válasz broll79 #13993. hozzászólásáraÉn ide kb. 20km-re lakok,juliusban 118mm jött le 20-30 mm-es adagokban,nálunk nem látszik,hogy aszály lenne.Ilyen nagy különbségek vannak néhány km-en belül is.
Ezt a kuki táblát Nagykálló és Újfehértó között lőttem kedden, a környéken szinte mind így néz ki, persze akadnak kivételek,de azok se 4 méteres szárral

Válasz Kisvuk #13985. hozzászólásáraNézd meg a következő vidit ahol az öreg fasirt arat 2016-ban ott már nincs ilyen szép állomány meg csak kicsi csövek vannak ha annyira jó lenne ez a fajta akkor 2016-ban kellett volna hogy csak úgy "okádja" befelé a szemet a tartályba!!

Válasz Mokári Ádám #13990. hozzászólásáraMese az egész szerintem is. Aszályban nincs ilyen kukorica, főleg ilyen magas meg ilyen zöld!

Válasz fabubalazs #13982. hozzászólására Ezt a vicc topikba kellett volna tenni,
ahogy mondani szokták több sebböl vérzik. NO COMMENT
Válasz csoppika #13987. hozzászólásáraAkkor a szárazság hogy 100 mili után két nappal szerintem simán lehetne veretni a határba bármivel...
Válasz fabubalazs #13982. hozzászólásáraA tengeri szép és jó a videó is, amit nagyon hiányolok az egy másik kukorica sor amivel össze lehetne hasonlítani ami mellettevan és aminek ugyan az a talajművelés,vetési ideje, műtrágya adag...stb
Válasz Kisvuk #13985. hozzászólásáraNe piszkálódj!!!
Lehet már készül az organikus PN-001 szotyi is...
Kíváncsi lettem volna ha alákapar azon a tárcsázott részen a mélyebb rétegbe is...hogy ott vajon vizes-e...
Meg a téli csapadék megőrzésről beszél...itt nem volt mit...
Erre a múlt(vagy azelőtti?) heti 30mm után 3 nappal mintha misem történt volna, úgy porzott a tárcsázás... Tegnapelőtt éjjel volt 6mm de délelőttre csont száraz volt minden...
Válasz TYLLA46 #13983. hozzászólására Ha jó a szemed akkor látod hogy a napraforgó is erősen zöldellik a háttérben!!! Ezzel az erővel mehet a videó arról is.Abba a térségben kb 70mm csapadék volt az utóbbi 2-3 hétben itt van tőlem nem messze, Sajnos nálunk ez időtájt 24mm volt.
Válasz *** HM *** #13984. hozzászólásáraNem kell ott furkálódni,csak nézd meg a mellette lévő napraforgót,nem úgy tűnik hogy iszonyatos aszály lenne ott.
Válasz fabubalazs #13982. hozzászólásáraFurkálódjunk

Előveszünk 1 térkepet hm hmmm.... volt ott idén vagy 400mili ...vagy kitudja ...450
Kitudja mifrankó fekete talaj van alatta
Kitudja miféle patakkanális vizén ül