Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak601 FtBenzin árak590 FtEUR401.77 FtUSD366.84 FtCHF428.08 FtGBP479.39 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Minden szépet elmondanak, meg hogy a futár már úton van a gumikkal, közbe meg sehol semmi! Hírdetik magukat itt az oldalon is több néven és tel. számmal, de egy cég az összes!Ma feljelentettem őket, remélem még időben figyelmeztetek 1-2 gazdatársat, nehogy hasonlóképpen járjon mint én
Helló mindenkinek! Egy kis figyelmeztetést szeretnék közzé tenni: A mezőszemerei használt gumisnak nehogy bedőljetek, kamu az egész!!! Tróger .... banda, a pénzt lenyúlják gumi meg sehol. Sajnos megtapasztaltam saját bőrömön
4 db új tömlős gumi volt azok miatt vettem meg ,de a román pótokra nem igazán jó a HW felni és lecseréltük román felnire , azt mondták 80 as HW ra való , de holnap lemérem a szélességét és le is fotózom, ár meg annyi amennyit adsz érte mert nekem úgy sincs rá szükségem .
Michelin goodyar ilyesmi 7-8-9kilós árkategória, persz vannak akciók de akkoris másfélszer annyi mint emez.
Ettől is volt olcsóbb de azt nem mertem.
A másik oldalon maradt a gyári Goodyear amíg bírja addig bírja, nincs felesleges pénz amit lehet kikell használni, de kicsit megnyugtaottt,hogy másnál is bevállt a ruszkája tekníííka
Ha korábban elfogod adni 10 évnél hamarabb, nem a gumi
végett lesz....
Mi a két kombájnon a 800/65R32 méretű Good Year gumikat
(egy sem volt 5 éves), lecseréltük oroszra már 5-6 éve
és semmi probléma velük.....
A közel milliós kategóriájú gumit először 168.000 Huf
rá 2 évre, 275.000 Huf-ért vettük és semmi probléma velük.....
Az mtz-re pedig a Voltyre márkájút (csak azt)nyugodtan
rálehet rakni, biztosan nemlesz csalódás.
Én sosem szerettem a ruszki gumikat de most mégis olyanokat vásároltam.
Kellemeset csalódtam! Turbós MTZ-re előre Voltyre 360 széles talán /70 R24-es gumikat, olyan könnyen feltudtuk ütni rá mint a mese! A gyári belshina egy raklap xar, nem is tudott lefutni szétrepedezett az oldalfala nagyon kemény gumikeverék. Emebben van kaucsuk, puhább jobb minőség. Aztán majd kiderül hogy mit fog bírni hoszabbtávon, de a kezdetek jók!
Plusz a nagy kombájnra előre 650/75 R32-es Rosava gumit vettünk, ez médin Ukraike. Vastagabb az oldalfala mint a régi Goodyear DT820-nak, keményebb rugalmasságra is megvoltam elégedve vele, kegyetlen jó erős peremmel körbe, nagyon rendben érzem. Remélem be is váltja a hozzá fűzött reményeket, terhelésindexe kategóriájának a tetejében van, nem volt túl drága, nyugatitól kedvezőbb áron de az ócsóbb ruszkitól meg eléggé drágább azért.
800Eft-ért michelint goodyeart venni nem akartam, eleve a kombájn sem tervezem még 10évig megtartani szóval ezvan.
A lényeg, hogy szemre, érzésre vastagságra és már gumikeverékre is megvagyok elégedve ezekkel az újabb ruszkikkal.
Most belsina van rajta de már 4évesen elég repedt állapotban van.
Akkor azt javasoljátok hogy taurust vegyek rá?
Mennyi üzemórát szokott kibirni a taurus átlagosan?
A 20-as felnit el kell felejteni, nincs már rá gumi meg-
fizethető áron.....
Futózott már nincs (nyugaton kifutott méret),újonnan meg
közel 100.000,-Huf.
Ráadásul a 365/80R20-as gumihoz kicsit széles a gyári IFA felni, csak tömlővel tudod összerakni, a szelepnél
meg a 8 bar gyűri kifelé a tömlőt, mi is nemgyőzzük
szereltetni....
A másik méret a 385/65R22,5, meg közel 20 a felni és
40 körül van rá futózott gumi és tíz évig rá sem kell nézni, ha nem húzod bele valamibe....
A Gumiflex kft forgalmazza legolcsóbban....
A cég Székesfehérvár Sóstói út 10.
A török Jantsa cégnek ők a közvetlen importőrei.
2 hónappal ezelőtt 18.990,-Ft+Áfa áron adták, már több-
ször is vásároltam tőlük.
A méret 11,75 coll széles, 0 ET-s, 8-lyukas mezőgazdasági felni így kell rákérdezni....
A telefonszámot a Gugli kidobja,......sok szerencsét!
Helló mindenkinek.
Tudna nekem vki segiteni abban hogy mtz-re milyen márkájú gumit érdemes venni,ami idő előtt nem reped szét nem nyalja le a traki?
11-2/20méretben.
Különben ugyanez a méret van nekem Kormoranba vadi új.
De ha összejönne a felni lehet csak nem adom el.Csak azért is gondolkodtam az eladás mellett,mert ha ez a gumi egyszer lerohad róla elég nehéz lesz újat találni 22,5-ből meg milliót találsz majdnem indjér.Ez van.
Valaki megtudná mondani hogy 580/70 R38 gumit milyen felniszélességtől szabad feltenni? Esetleg tett már valaki fel 20.8 R38 gumi helyett ilyet? Mi vele a tapasztalat?
2011-02-03 11:49:31-kor
Csoppikának előre hoztam ! ! !
elmondom hogy volt OKULÁSKÉNT !
Felhívom a komát, elmondja ők nyugatról hozza be a traki gumit, ott a gazdák kidobják 70%-nál. / nem hiszem így utólag, azért ott sincs kolbiból a kerítés / , ők ezt behozzák.
A gumit megvettem, kívülről fullos, csillog...stb., örültem. Hozott a koma két fajtát, Michelint, meg Taurust. Oszt megyek felrakni a felnire, mondja a gumis baj van.Ahogy engedi bele a levegőt kezd a gumi kirepedezni, felválni.
Öcsém ezek valamivel a repedéseket beforrasszák, eldolgozzák, majd valami festékkel átkenik az egészet. Nem mondod meg hogy ez a gumi egy szar.Volt olyan toldás a gumiban, hogy befoldoztak egy 10x10-es kockát!!! ez egy az egyben feljött Rohadjanak meg.
Ugyhogy gumit csak kereskedőtől, esetleg szomszédtól vegyetek!!
4341 hozzászólás
Válasz #839. hozzászólásra
Jópárszor levolt már írva itt a fórumon , hogy ezek szemét csalók,és még mindíg találnak verebet.
Minden szépet elmondanak, meg hogy a futár már úton van a gumikkal, közbe meg sehol semmi! Hírdetik magukat itt az oldalon is több néven és tel. számmal, de egy cég az összes!Ma feljelentettem őket, remélem még időben figyelmeztetek 1-2 gazdatársat, nehogy hasonlóképpen járjon mint én
Helló mindenkinek! Egy kis figyelmeztetést szeretnék közzé tenni: A mezőszemerei használt gumisnak nehogy bedőljetek, kamu az egész!!! Tróger .... banda, a pénzt lenyúlják gumi meg sehol. Sajnos megtapasztaltam saját bőrömön
Moderátor által módosítva: 2015-04-07 14:09:22
20,8*34 es ikerkerekes rába gumi érdekelne 2 darab jó állapotú
Na mégegyszer http://www.agroinform.com/aprohirdetes/650-75-32/20110805-1613614/
Itt van ha érdekel.
Válasz #834. hozzászólásra
köszi egy havernak kellene,de ne ilyen ....s átbaszás
Moderátor által módosítva: 2015-04-07 16:00:56
Én tudok egy ismerősömnek 1 continentalt és 1 taurust
ha érdekel megkérdezhetem mennyi az ára??
Válasz #831. hozzászólásra
Jászberény emailcimem ficzere@pr.hu ott megtárgyaljuk .
keresnénk 650/75x32-es kombájngumit
Válasz #830. hozzászólásra
365/80/20 Kormoran zsír új!Ezért is sajnálnék megválni tőle.Bár most ha eladnám hosszú távon biztos jobban járnék.
Te merre laksz?
Válasz #829. hozzászólásra
Nem tudom lessze 22.5 felni meg mikor neked ami van gumid mi A MÉRETE?
Válasz #824. hozzászólásra
Esetleg te nem adod el a felniket?
Válasz #827. hozzászólásra
megnéztem , nem lehet tömlő nélkülit rátenni
Válasz #826. hozzászólásra
4 db új tömlős gumi volt azok miatt vettem meg ,de a román pótokra nem igazán jó a HW felni és lecseréltük román felnire , azt mondták 80 as HW ra való , de holnap lemérem a szélességét és le is fotózom, ár meg annyi amennyit adsz érte mert nekem úgy sincs rá szükségem .
Válasz #802. hozzászólásra
???
Válasz #824. hozzászólásra
Megvárnám Grünt mit mond a felnikre, mert ha eladná az övét akkor nem adnám el addig a gumikat.
Válasz #801. hozzászólásra
Irsz egy árat a 20 gumira mert mit csináljak a felnkkel kellene mind a 4 db. köszönöm
Válasz #822. hozzászólásra
Ha nem sütötte a nap agyon akkor szerintem érdemes vele foglalkozni, de keményen alkudozni és hivatkozni arra hogy 20 éves!!!
Még a tsz időkből maradt traktorgumit minimum 20 éves érdemes még megvenni? A futómintája zsír új, még traktoron nem volt fedett helyen volt tárolva.
Válasz #819. hozzászólásra
15éves a gép szóval nem a gumi miatt valóban
Válasz #817. hozzászólásra
hűűűűű megkell nézni de valami 450körül
Michelin goodyar ilyesmi 7-8-9kilós árkategória, persz vannak akciók de akkoris másfélszer annyi mint emez.
Ettől is volt olcsóbb de azt nem mertem.
A másik oldalon maradt a gyári Goodyear amíg bírja addig bírja, nincs felesleges pénz amit lehet kikell használni, de kicsit megnyugtaottt,hogy másnál is bevállt a ruszkája tekníííka
Válasz #816. hozzászólásra
Ha korábban elfogod adni 10 évnél hamarabb, nem a gumi
végett lesz....
Mi a két kombájnon a 800/65R32 méretű Good Year gumikat
(egy sem volt 5 éves), lecseréltük oroszra már 5-6 éve
és semmi probléma velük.....
A közel milliós kategóriájú gumit először 168.000 Huf
rá 2 évre, 275.000 Huf-ért vettük és semmi probléma velük.....
Az mtz-re pedig a Voltyre márkájút (csak azt)nyugodtan
rálehet rakni, biztosan nemlesz csalódás.
Mennyi volt a 650-es ruszki a kombájnra??? Láttam régebben gondod volt a nagy gumival.
és mennyi a 650-es
Én sosem szerettem a ruszki gumikat de most mégis olyanokat vásároltam.
Kellemeset csalódtam! Turbós MTZ-re előre Voltyre 360 széles talán /70 R24-es gumikat, olyan könnyen feltudtuk ütni rá mint a mese! A gyári belshina egy raklap xar, nem is tudott lefutni szétrepedezett az oldalfala nagyon kemény gumikeverék. Emebben van kaucsuk, puhább jobb minőség. Aztán majd kiderül hogy mit fog bírni hoszabbtávon, de a kezdetek jók!
Plusz a nagy kombájnra előre 650/75 R32-es Rosava gumit vettünk, ez médin Ukraike. Vastagabb az oldalfala mint a régi Goodyear DT820-nak, keményebb rugalmasságra is megvoltam elégedve vele, kegyetlen jó erős peremmel körbe, nagyon rendben érzem. Remélem be is váltja a hozzá fűzött reményeket, terhelésindexe kategóriájának a tetejében van, nem volt túl drága, nyugatitól kedvezőbb áron de az ócsóbb ruszkitól meg eléggé drágább azért.
800Eft-ért michelint goodyeart venni nem akartam, eleve a kombájn sem tervezem még 10évig megtartani szóval ezvan.
A lényeg, hogy szemre, érzésre vastagságra és már gumikeverékre is megvagyok elégedve ezekkel az újabb ruszkikkal.
Válasz #814. hozzászólásra
Tuti többet bír mint a ruszki
Most belsina van rajta de már 4évesen elég repedt állapotban van.
Akkor azt javasoljátok hogy taurust vegyek rá?
Mennyi üzemórát szokott kibirni a taurus átlagosan?
Válasz #803. hozzászólásra
A 20-as felnit el kell felejteni, nincs már rá gumi meg-
fizethető áron.....
Futózott már nincs (nyugaton kifutott méret),újonnan meg
közel 100.000,-Huf.
Ráadásul a 365/80R20-as gumihoz kicsit széles a gyári IFA felni, csak tömlővel tudod összerakni, a szelepnél
meg a 8 bar gyűri kifelé a tömlőt, mi is nemgyőzzük
szereltetni....
A másik méret a 385/65R22,5, meg közel 20 a felni és
40 körül van rá futózott gumi és tíz évig rá sem kell nézni, ha nem húzod bele valamibe....
Válasz #800. hozzászólásra
A Gumiflex kft forgalmazza legolcsóbban....
A cég Székesfehérvár Sóstói út 10.
A török Jantsa cégnek ők a közvetlen importőrei.
2 hónappal ezelőtt 18.990,-Ft+Áfa áron adták, már több-
ször is vásároltam tőlük.
A méret 11,75 coll széles, 0 ET-s, 8-lyukas mezőgazdasági felni így kell rákérdezni....
A telefonszámot a Gugli kidobja,......sok szerencsét!
Válasz #808. hozzászólásra
Vagy kínait kicsi pénzért aztán csere 2 évente!! Az is elgondolkodtató!!!
Mennyit kérsz a 22.5 felniért 8 lukas?
Válasz #808. hozzászólásra
Csak taurszt vegyél.
Helló mindenkinek.
Tudna nekem vki segiteni abban hogy mtz-re milyen márkájú gumit érdemes venni,ami idő előtt nem reped szét nem nyalja le a traki?
11-2/20méretben.
Eladom a 20 felniket 4 db van mit érhet nemtudom .
Válasz #803. hozzászólásra
Különben ugyanez a méret van nekem Kormoranba vadi új.
De ha összejönne a felni lehet csak nem adom el.Csak azért is gondolkodtam az eladás mellett,mert ha ez a gumi egyszer lerohad róla elég nehéz lesz újat találni 22,5-ből meg milliót találsz majdnem indjér.Ez van.
Tömlő nélküli,8t Hw pótra rámegy,állapota,ára?
Elérhetőséget tudnál írni.Én is H-B megyei vagyok.
Én tavaly ősszel vettem 27000ft-ért a 22,5-ös tömlő nélküli felniket újjonnan,plussz vágott gumi rá 15000ft-ért.20"-os kamiongumi 25000ft körül mozog.
Érdekelne gumi is most 365/80-20van rajta de nemtudom milyen áron van rá a gumi meg a felni árat sem tudum a 22.5 ét.
Válasz #801. hozzászólásra
nekem van 4 felnim, HB megye
Válasz #800. hozzászólásra
Nekem meg az a bajom, hogy nem találok 20-as felnit pedig itt a 4 új gumi,de lehet eladom.Érdekelne, vagy esetleg megvenném a te felnidet.
Segitséget kérnék hw 8011 potra keresek 22.5 kamion felnit hol árulnak ilyet?
Mert 20gumit nem találok rá.
Köszönöm
Kinek van tapasztalata az Indus gumi márkával .
Válasz #795. hozzászólásra
nem tudom a méretét gyári dupla kerék felnire lett rakva.
Válasz #796. hozzászólásra
Bakker most jöttem el a trakitól de elfelejtettem megnézni milyen széles a felnim. De azért kösz az infót. Így már van viszonyítási alapom!
Válasz #795. hozzászólásra
nekem a nh-n 18w felnin van az 580/70 38-as,most cseréltem gumit és megnéztem
Válasz #794. hozzászólásra
Kösz az infót! Azt még esetleg megtudnád mondani hogy milyen széles felnire raktad?
Válasz #793. hozzászólásra
most raktam fel a 20.8x38 mellé a dupla kerékre,pont olyan magas csak szélesebb kb 5centivel,a belső taurusz a kilső kleber.
üdv!
Valaki megtudná mondani hogy 580/70 R38 gumit milyen felniszélességtől szabad feltenni? Esetleg tett már valaki fel 20.8 R38 gumi helyett ilyet? Mi vele a tapasztalat?
2011-02-03 11:49:31-kor
Csoppikának előre hoztam ! ! !
elmondom hogy volt OKULÁSKÉNT !
Felhívom a komát, elmondja ők nyugatról hozza be a traki gumit, ott a gazdák kidobják 70%-nál. / nem hiszem így utólag, azért ott sincs kolbiból a kerítés / , ők ezt behozzák.
A gumit megvettem, kívülről fullos, csillog...stb., örültem. Hozott a koma két fajtát, Michelint, meg Taurust. Oszt megyek felrakni a felnire, mondja a gumis baj van.Ahogy engedi bele a levegőt kezd a gumi kirepedezni, felválni.
Öcsém ezek valamivel a repedéseket beforrasszák, eldolgozzák, majd valami festékkel átkenik az egészet. Nem mondod meg hogy ez a gumi egy szar.Volt olyan toldás a gumiban, hogy befoldoztak egy 10x10-es kockát!!! ez egy az egyben feljött Rohadjanak meg.
Ugyhogy gumit csak kereskedőtől, esetleg szomszédtól vegyetek!!