Válasz mtz1221 #3627. hozzászólására3-tól 6 méterig bármelyiket, vagy a 4 méteresből bármelyiket? Nem ikerkerekezek, megveszem rá a széles gumit felnivel.
Válasz Gandhy #3624. hozzászólásáravaloban..kb 20-22 ezer kamionos szivja a brokit akinek valamilyen fuvarja volt-van-lesz oroszország irányába...e hónap elsejétől!
Válasz mtz1221 #3616. hozzászólásáraÉn ángyikádat lesném meg, mikor elrúgja a ruszki 6 hengert, aztán bealázza a lendkerekes műanyag hokedli traktorokat!!!
Válasz mtz1221 #3612. hozzászólásáraSőt képzeld el, minden nap olvasom a fórumot, csak már miattad is legfőbbképp nincs gusztusom írni, de látom azóta se változott semmi, amióta nem írtam...
Válasz endypapa_20120 #3607. hozzászólásáraHátul az emelő tengely előtt van a vezérszelep, az a gyengéje koszt kapott. Van a tetején egy fényes pöc. Ha leütöd párszor kalapáccsal meg utána emelteted, van hogy helyrejön.
Válasz Gandhy #3606. hozzászólásáraValszeg itt is az lesz a probléma. Elindul az emelés, aztán paff megáll. Mintha odáig lenne határolva az emelés. Viszem a munkagépet, amennyit felfele "lebben", ott megtartja. Pár száz méter után fent van a gép, ahova emelni akartam.
Válasz endypapa_20120 #3605. hozzászólásáraNálam a hidraulika vezérlőszelepet kellett cserélni, azóta mindent emel. Azt hozzanak magukkal és nézzék meg a szűrőt az is beroppant az enyémen. Na de most már rendben van.
Válasz Gandhy #3595. hozzászólásáraFelénk is gomba. Nem azért írtam a kacsolót, hanem mintha azt mondtad volna Gabinak, hogy akármelyik felé csapod, akkor sincs elsőhúzás. A gomba csak az ablak felé csapva, adja a jelet. Ha gomba nem ó, akkor még az ülés felé nyomva, van öszkerék. Kösd ki az elejét egy nagy fához, és hátramenetben, kapcsolgasd a kapcsolókat, minden fokozatba. Tlt-t is próbáld ki.
Válasz Gandhy #3594. hozzászólásáraami a 2 hengeres bizbasz alatt van és kis golyó van a végén, de lehet, hogy jeladó a szebb kifejezés, de azt felénk gombának hívják
A kattogás kontakt hibára utal valahol. Érdemes volna megnézni, hogy a visszajelző kislámpa jól érintkezik e. Az a baj, hogy azon záródik az áramkör, így ott jó kontaktnak kell lennie. Elég hülye a foglalata is...
Válasz Gandhy #3591. hozzászólásáraDE két irányú a billenő kapcsolója. Régebben azt mondtad fix fokozatban sincs hajtás, akkor meg a gombnak semmi köze oda.
más: elsőhajtás, talán Gabi O7 küldött leírást a hézagolásról, na azt a gombát kicseréltük, most nem kattog a relé, nem villog a lámpa. Próba nem volt az esőben, udvaron kicsit, de nem adta ki. Az indexelést elhagyta, talán ez volt? A napokban teszt.
Válasz Gandhy #3583. hozzászólásáraAz derék.
Elvileg van gyárival megeggyező jobb minőségű szűrőbetét oda, csak nem találom a memoárokba.
Ekég hamar elment sz.rni
4329 hozzászólás
Válasz mtz1221 #3627. hozzászólásáraAdagolós már szerencsére megvan, csak vkinek le kéne venni és visszarakni.
Válasz mtz1221 #3627. hozzászólására3-tól 6 méterig bármelyiket, vagy a 4 méteresből bármelyiket? Nem ikerkerekezek, megveszem rá a széles gumit felnivel.
Válasz Gandhy #3626. hozzászólásáraVegyél rá ikreket( van is nekem eladó apró pénzért ) meg adagolót helyre rakni, és bármelyiket.
Adott 2 vetőgép típus, melyikből mekkorát bírnék el? 4 méteres jó lenne. Értő segítségetek köszönöm.
https://www.vektor-mezogep.hu/gabona-vetogepek-3.html
Válasz Gandhy #3624. hozzászólásáravaloban..kb 20-22 ezer kamionos szivja a brokit akinek valamilyen fuvarja volt-van-lesz oroszország irányába...e hónap elsejétől!
Válasz Gumóka #3623. hozzászólásáraA lengyelekhez nem ér be egy Mtz sem, semmilyen úton és már itthon sincs egy fia 1523, kérdeztem.
Válasz Gandhy #3622. hozzászólásáraLitvánián át behozza max.
Akkor nálunk földbeállt az Mtz? Minszk és a lengyelek közt egy fia kamion sem gurul át a határon.
Ma jött. 9 éve tettem bele az elsőt( 3000+ munkaórája) mondom megérdemel megint egy újat. Made in india.

Válasz Gumóka #3619. hozzászólásáraNekem se volt semmim se ( majd vesztek együtt) csak a nagy önbizalmam, az kell a nőknek.
Válasz mtz1221 #3618. hozzászólásáraNekem nincs 6 hengeres traktorom
Válasz Gumóka #3617. hozzászólásáraÉs mi tart vissza tőle ? Faszbukon már ismerősök vagytok.
az
Válasz mtz1221 #3616. hozzászólásáraÉn ángyikádat lesném meg, mikor elrúgja a ruszki 6 hengert, aztán bealázza a lendkerekes műanyag hokedli traktorokat!!!

Válasz máris szomszéd #3614. hozzászólásáraHámer a Vivvient próbáltad kinézni a traktorból, hogy másra is jó e.

Válasz Szr.Szabolcs #3613. hozzászólásáraPedig komolyan örülök hogy megvagy, és nem történt valami baj veled.
Válasz mtz1221 #3612. hozzászólásáraNehezen de kihámoztam mire gondoltál.
De nem adok segítséget másnak.
Válasz mtz1221 #3612. hozzászólásáraSőt képzeld el, minden nap olvasom a fórumot, csak már miattad is legfőbbképp nincs gusztusom írni, de látom azóta se változott semmi, amióta nem írtam...

és képzeld a véleményem azóta se változott
Megvan a barátunk olvassátok a hozzászólásokat. Pedig már féltettem hogy a pokolban van és mtz-vel szántja a tundrákat.

https://www.youtube.com/watch?v=uV0Tlj_nHuw
Válasz mtz1221 #3610. hozzászólásáraIgen.
Válasz endypapa_20120 #3609. hozzászólásáraOk. A jobb oldali kart használod ?
Válasz mtz1221 #3608. hozzászólásáraKöszönöm! Holnap kipróbálom.
Válasz endypapa_20120 #3607. hozzászólásáraHátul az emelő tengely előtt van a vezérszelep, az a gyengéje koszt kapott. Van a tetején egy fényes pöc. Ha leütöd párszor kalapáccsal meg utána emelteted, van hogy helyrejön.
Válasz Gandhy #3606. hozzászólásáraValszeg itt is az lesz a probléma. Elindul az emelés, aztán paff megáll. Mintha odáig lenne határolva az emelés. Viszem a munkagépet, amennyit felfele "lebben", ott megtartja. Pár száz méter után fent van a gép, ahova emelni akartam.
Válasz endypapa_20120 #3605. hozzászólásáraNálam a hidraulika vezérlőszelepet kellett cserélni, azóta mindent emel. Azt hozzanak magukkal és nézzék meg a szűrőt az is beroppant az enyémen. Na de most már rendben van.
Behalt a szuper technika hidraulikája.

Az utolsó 3-4 ha vetése siralmasan ment. Azt hittem sosem végzek vele.
Hétfőn hívhatjuk a szervizt.
Válasz m.t.z1221 #3603. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz endypapa_20120 #3602. hozzászólásáraNem. Vagy ha akarsz beiktatsz 1-1 zuhanásgátló szerepet a csövekbe.
Kérdés. Hátsó hidraulika karok emelésének, süllyesztésének gyorsasága állítható? ha igen, hol, hogyan?
Válasz MTZ1221.3 #3600. hozzászólásáraNe rendelje nem jó.
30-as átmérőre emlékeztem, közben meg 27 az mtz-é.
Válasz mtz1221 #3599. hozzászólásáraZsír. Belső meg marad a gyári? Vagy arra is van kiváltó? Ez jóval komolyabb lenne bele. Rá is kérdezek az árára.
https://catalog.mann-filter.com/EU/hun/catalog/MANN-FILTER%20Katalog%20Europa/Leveg%C5%91sz%C5%B1r%C5%91/C%2030%20850~2
Úgy tűnik elmúltak a problémák, elsőhajtás is rendben van, 15 hektáron hibátlanul kapart az eleje is
Válasz mtz1221 #3596. hozzászólásáraMár elvileg működik a gombacsere óta, majd terepen megmutatja.
Válasz Gandhy #3595. hozzászólásáraFelénk is gomba. Nem azért írtam a kacsolót, hanem mintha azt mondtad volna Gabinak, hogy akármelyik felé csapod, akkor sincs elsőhúzás. A gomba csak az ablak felé csapva, adja a jelet. Ha gomba nem ó, akkor még az ülés felé nyomva, van öszkerék. Kösd ki az elejét egy nagy fához, és hátramenetben, kapcsolgasd a kapcsolókat, minden fokozatba. Tlt-t is próbáld ki.
Válasz Gandhy #3594. hozzászólásáraami a 2 hengeres bizbasz alatt van és kis golyó van a végén, de lehet, hogy jeladó a szebb kifejezés, de azt felénk gombának hívják
Válasz mtz1221 #3592. hozzászólásáranem gombot írtam, hanem gombát
Válasz Gandhy #3591. hozzászólásáraHelló

A kattogás kontakt hibára utal valahol. Érdemes volna megnézni, hogy a visszajelző kislámpa jól érintkezik e. Az a baj, hogy azon záródik az áramkör, így ott jó kontaktnak kell lennie. Elég hülye a foglalata is...
Válasz Gandhy #3591. hozzászólásáraDE két irányú a billenő kapcsolója. Régebben azt mondtad fix fokozatban sincs hajtás, akkor meg a gombnak semmi köze oda.
más: elsőhajtás, talán Gabi O7 küldött leírást a hézagolásról, na azt a gombát kicseréltük, most nem kattog a relé, nem villog a lámpa. Próba nem volt az esőben, udvaron kicsit, de nem adta ki. Az indexelést elhagyta, talán ez volt? A napokban teszt.
Válasz Gumóka #3589. hozzászólásárafekete Amex mindent visz
Válasz Gandhy #3588. hozzászólásáraNagyobb baja ne legyen, minden másra ott a mastercard
Válasz Gandhy #3585. hozzászólásáraaz új erősített, a szépséghiba, hogy a régi is az
Válasz Gandhy #3585. hozzászólásáraígy jött, mert amióta átvettem emelte
Válasz Gandhy #3583. hozzászólásáraAz derék.
Elvileg van gyárival megeggyező jobb minőségű szűrőbetét oda, csak nem találom a memoárokba.
Ekég hamar elment sz.rni
Válasz Gumóka #3584. hozzászólásárana jó, helyesbítek, akkor szivárvány
Válasz Gandhy #3581. hozzászólásáraIlyet ne írjál az unijóba mert letiltanak
Válasz fexco #3582. hozzászólásáraaz, berogyott a szűrő, csere és most nem emeli
Válasz Gandhy #3581. hozzászólásáraigen,a hidraulika szűrő,de miért emelte fel?
Válasz Gumóka #3580. hozzászólásáralangyos
Válasz Gandhy #3579. hozzászólásáraOlaj?
Azt kell időnként cserélni