Hallottam olyat aki be robogott a kereskedőhöz aki legalább annyira kopasz volt mint ö és be fújta hogy állományba kezelhető naprája van.. és az embernek valami miatt az nap az express jutott az eszébe és a kezébe is adták.. szépen nyakon is locsolta vele a neomát!! Az eredmény kézen fekvö..
De vigyu a cl csak pulsar az exp-es csak expr.Nehogy kerverd a kettöt.Volt már itt aki megtette(van zöldkönyve!!!!!!)és csodálkozott mikor kiment a 15 ha.
Ez a kettő viszi a nagyobb gazokat is , évelőket is .
De a lényeg az , hogy ezek inkább már a kikelt gyomokat ölik a kikelt napraforgó állományban , a többi meg inkább bemosó esővel hat talajról(már ha esik egyáltalán eső).
Ezt te nem érted,tavaly is így volt.Megkapod a számlát a 88 ról.Ha viszel 100 mázsa szotyit,fizetőt,akkor 104 mázsát fizet ki.A 4 mázsa + a kedvezmény a 88 ból.Részemről lezárva.
Tőlem vitt a haver 2 éve artimist vetni az árúból elvetette 2t vágott hekinként, meg volt elégedve mert úgy volt hogy pihenteti a földet!! Lett 1 kis haszon neki a gyengébb földjén!
Ott valami sántít!! Az a hamisított lehet, minden évben megy a próbálkozás egy pár emberke részéről vetőmagokkal !!! Olcsó azt gondolja a gazda jó buli, és mikor meg megy vetni van a nagy pofára zuhanás!!!
Jól értelmezem, hogy a cl-es naprához van a pulsar, az expresszeshez az exp 50 a hagyományoshoz pedig a többi vegyszer? vagy valami nagy tévedésben vagyok :)
Ezt egyszerűen nem értem Lassan olyan lesz ez a történet mint a hó esés. .Mindenki várja mindenki tudja hogy jön..Ja és persze fel is készülnek rá.. és amikor meg le esik 20cm hó megbénul az ország.. Még azt sem lehet mondani hogy nagyobb lett az ország és ezért nem bukja a be rendelt vetömag..Én úgy gondolom van ebben egy bizonyos hanyagság is..És egy kisebb marketing is..
Fogynak a napra készletek rendesen.Most ment el az üzletkötö,még pont jutott neoma.A pio-t kifosztották,nem maradt csak valamelyik sima.Lesz vetésterület,és ez nemtudom mit okoz majd a piacon öszre?
2568 hozzászólás
Válasz #917. hozzászólásra

Ezért mondják hogy összetett szakma a miénk,itt mindenhez kell konyitani.A kömüvesnek egyszerü,hig a beton?+1-2 lapát sóder + cement oszt jóvan!
Válasz #916. hozzászólásra

Hallottam olyat aki be robogott a kereskedőhöz aki legalább annyira kopasz volt mint ö és be fújta hogy állományba kezelhető naprája van.. és az embernek valami miatt az nap az express jutott az eszébe és a kezébe is adták.. szépen nyakon is locsolta vele a neomát!! Az eredmény kézen fekvö..
Válasz #915. hozzászólásra

De vigyu a cl csak pulsar az exp-es csak expr.Nehogy kerverd a kettöt.Volt már itt aki megtette(van zöldkönyve!!!!!!)és csodálkozott mikor kiment a 15 ha.
Válasz #914. hozzászólásra
Értem Köszönöm szépen
Válasz #913. hozzászólásra
Ez a kettő viszi a nagyobb gazokat is , évelőket is .
De a lényeg az , hogy ezek inkább már a kikelt gyomokat ölik a kikelt napraforgó állományban , a többi meg inkább bemosó esővel hat talajról(már ha esik egyáltalán eső).
Válasz #903. hozzászólásra
Rendben köszönöm, és mért jó, hogy ez a két vegyszer így van? többet tudnak vagy mi haszna van?
Válasz #910. hozzászólásra
Akkor oké...
Válasz #905. hozzászólásra
nincs ott semmi átverés
vetőmag -50%,ha veszel 15 ért vegyszert (listaár-10%-on)
és lekötsz ha-onkéni 1t-át 115 be.
Válasz #907. hozzászólásra
Ezt te nem érted,tavaly is így volt.Megkapod a számlát a 88 ról.Ha viszel 100 mázsa szotyit,fizetőt,akkor 104 mázsát fizet ki.A 4 mázsa + a kedvezmény a 88 ból.Részemről lezárva.
ki mennyit tudott alkudni %

Válasz #907. hozzászólásra
tudod mint a reklámba! ÉN SZÓTTAM!
Nembaj,
Válasz #906. hozzászólásra
Mondom ! Tegnap mondták...
Ez csak az egyik fele , ezt szorozni kell kettővel , mert az év végén a neked járó pénzből levonják a másik felét...
Ilyen áron sehol nincs mag .
Legjobb helyen is a nettó 66ezerből max 25%ot engednek...
Válasz #905. hozzászólásra
Mit kérdezzek?Én ezt tudom!15 ezres vegyszert is 7 ért adja.Akkor?
Válasz #891. hozzászólásra

Ami 88 brutó listaáron...
Ugyanis most megkapod 44ért(bruttó) , aztán még jóváírnak szerződés teljesítés végén még 44-et...
Ezek igaz , hogy féláron adják , de csak egyelőre...
Ráadásul full listaáron !
Kérdezd csak meg !
Most a felét , és a végén a másik felét .
Plusz kötelez 15ezer forint vegyszerhasználatra is hektáronként(termeltetés esetén)...
Válasz #901. hozzászólásra
ezerrel zsákonként.És kaptam ajánlatot nem kevés cégtöl.
Érdekes cég lehet,mert amit kaptam legjobb listaárat azalatt van ez 22
Válasz #902. hozzászólásra
de a többi vegyszer mehet, mind a cl-hez és az expresshez is. mármint ami naprában engedélyezve van
Válasz #892. hozzászólásra
jól
Válasz #897. hozzászólásra
Semmi nem sántít,én is onnan veszem.Tavaly is így adták.Az idéntől a vegyszert is így adja.
Válasz #899. hozzászólásra

én is vetettem tavaj egy kuncsaftnak ,fogott anyagbol,nem lett 1 tonna per heki
Válasz #898. hozzászólásra

Tőlem vitt a haver 2 éve artimist vetni az árúból elvetette 2t vágott hekinként, meg volt elégedve mert úgy volt hogy pihenteti a földet!! Lett 1 kis haszon neki a gyengébb földjén!
Válasz #897. hozzászólásra
és igazán akkor van pofára esés amikor aratna
Válasz #896. hozzászólásra

Ott valami sántít!! Az a hamisított lehet, minden évben megy a próbálkozás egy pár emberke részéről vetőmagokkal !!! Olcsó azt gondolja a gazda jó buli, és mikor meg megy vetni van a nagy pofára zuhanás!!!
Válasz #893. hozzászólásra
NT,hívd fel,ha nem hiszed.De minden fajtát -50%-ba adott.
Válasz #885. hozzászólásra
Emlékem szerint a papirkáján 2011 márc van.
Válasz #886. hozzászólásra

Ez az első ajánlatod???
Válasz #887. hozzászólásra

No az lehetett a múzeális értékű!!!
Jól értelmezem, hogy a cl-es naprához van a pulsar, az expresszeshez az exp 50 a hagyományoshoz pedig a többi vegyszer? vagy valami nagy tévedésben vagyok :)
Köszönöm
Válasz #890. hozzászólásra
Pedig egy cég 44 ért adta.
Válasz #887. hozzászólásra

Sok!?A 44 még nettóban is kevés a neomára nemhogy bruttóban!
Válasz #888. hozzászólásra
EXPRESS 50 SX
Az lenne a kérdésem hogy az expresszes naprához milyen vegyszer való azt tudom hogy a cl-hez a pulsar még kezdő vagyok bocs
Válasz #886. hozzászólásra

Az sok,az egyik cég 44000/zsák bruttóba.
Válasz #877. hozzászólásra
fél millió
Válasz #884. hozzászólásra
Nem muzeális értékről van szó?
Válasz #882. hozzászólásra

A licitet még nem zártam le
Tedd meg a tétedet!
Pio LE25 ről van valakinek véleménye?
Van még belőle?
Válasz #880. hozzászólásra

Miért lenne!! Kell az embernek érteni valamennyire a humort is!!
Válasz #879. hozzászólásra

Jól teszed!!Remélem nincs harag??
Válasz #878. hozzászólásra

Tanulok tőlük!!!

Másoknak meg nem is jut??

Sanyi mi ez a kapitalista töke fel halmozás?? Szabotálod az el látást??
Válasz #876. hozzászólásra

Neoma préda 10 zsák!!!!!
Itt is elfogyott a neoma,szal lehet gondolkodni,ki mit ajánl,mindenképpen clearfield-esbe megy a gondolkodás..:)
Válasz #872. hozzászólásra

Még azt sem lehet mondani hogy nagyobb lett az ország és ezért nem bukja a be rendelt vetömag..Én úgy gondolom van ebben egy bizonyos hanyagság is..És egy kisebb marketing is..

Ezt egyszerűen nem értem Lassan olyan lesz ez a történet mint a hó esés. .Mindenki várja mindenki tudja hogy jön..Ja és persze fel is készülnek rá.. és amikor meg le esik 20cm hó megbénul az ország..
Válasz #873. hozzászólásra

Majd lesz mikor már kell...
Vetőmagügyben javaslom mocorogjon aki még nem rendelte meg,itt a környéken pl neoma már nincs.
Fogynak a napra készletek rendesen.Most ment el az üzletkötö,még pont jutott neoma.A pio-t kifosztották,nem maradt csak valamelyik sima.Lesz vetésterület,és ez nemtudom mit okoz majd a piacon
öszre?
Trisan vetőmagról mit tudtok?Milyen a többihez képest?
Válasz #869. hozzászólásra
Nekem az volna a lényeg , hogy itt mit tudna a Neomával szemben...
Válasz #863. hozzászólásra
Tettem fel képet a primisről még a nyáron ha kell kép szívesen küldők róla!!