Gázolaj árak 608 Ft Benzin árak 591 Ft EUR 398.88 Ft USD 343.29 Ft CHF 427.53 Ft GBP 460.19 Ft

Fórum

Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része)

Létrehozta: Bárány , 2008-11-03 18:52:10

Kedvencekhez Segítség

136320 hozzászólás
Nincs profilkép
#61820 Mihály-963
2017-03-07 17:15:50

Válasz Mf-es? #61835. hozzászólására még annyi sincs na megnézem a jofogást v.a Magyarország.hu Kiskinizs v Markaz V mit tudom énsmile pimp

Nincs profilkép
#61818 Mihály-963
2017-03-07 16:44:58

Válasz szanberg #61823. hozzászólására emlékszel én ezt írtam neked már régen s nem is kellet hozzá külföldi mégis elviszik tőletek a földet ezért kell emelni az árát s akkor már nem is kapós annyira s csak 2000ha kell hozzá s 100 ha már ugaron maradhat két tárcsa augusztusban repce bele s kész v szeptembertől gabona ha semmit nem terem is hasznot hoz

Nincs profilkép
#61817 Mihály-963
2017-03-07 16:38:34

Válasz Mf-es? #61828. hozzászólására nyugtasd magad volt van s lesz ilyen pl. Újvároson 1ha föld 7millióért kelt el ezt a borsodi dimb-domb erdőben talán leadja 25 év múlva de nekem öregapám azt mondta fiam amelyik föld 10-év alatt nem termi ki az árát nem szabad megvenni de ahogy hallottam ott még mindig 400-500 ezer 1ha ha kárpótlásban 100ak volt valakinek és sikerült ak 100ft-ra vissza alkudni akkor szép kis területet mondhat magáénak ma s a helyben lakók akkor hol voltak miért nem tett ajánlatottsmile pimp

Nincs profilkép
#61816 Claaastra
2017-03-07 16:24:38

Szégyen szégyen és szégyen ,csodaparasztok,smile karatekasmile karateka

#61815 Mf-es?
2017-03-07 14:31:00

Válasz ermike #61829. hozzászólásáraHogyan,ha nem is ismerjük egymást?

Nincs profilkép
#61814 .Szabi.
2017-03-07 13:39:18

Válasz Mf-es? #61826. hozzászólásáraElküldeném oda ahová való....

#61812 Mf-es?
2017-03-07 13:14:36

Válasz balazoooo #61827. hozzászólásáraA helyi ár felett,annyival,amit a helyi gazda nem termel ki.

Nincs profilkép
#61811 balazoooo
2017-03-07 13:08:15

Válasz Mf-es? #61826. hozzászólásáraSzerintem ez azért nem életszerű, hogy valaki többszörösét fizeti a reális értéknek és aztán csak úgy odaadja valakinek.smile whistling

#61810 Mf-es?
2017-03-07 13:01:16

Válasz ermike #61825. hozzászólásáraFordítsunk a kockán.Te mit tennél,ha valaki oda költözne,és helyben lakó címszóval,többszörösét ígérné az eddig művelt földjeidért.És megjelenne Radóc,és felajánlaná,hogy megveszi,és élhetsz rajta tovább.Kihasználhatod a gépparkodat,tudod fizetni a lízingjeidet,és kenyeret tudsz tenni a családod asztalára.
Nem kell rá válaszolni.Őszintén,úgy se tennéd,hiszen hiteltelenné válnál.

#61809 ermike
2017-03-07 11:47:28

Válasz Mf-es? #61819. hozzászólásáraEvidens hogy a helyben lakónak kell elsőnek lennie! ha még a konkurencia nak is tartod! ez a baj veletek, hogy nem tudtok összefogni helyben lakók! igaz ez országos tendencia is. Amíg a parasztok nem fognak össze addig ez az ország szarul fog mukodni!

#61808 ermike
2017-03-07 11:41:11

Válasz Radocz #61816. hozzászólásáraezt az azonos Nemű hülyeséget nem értettem, de ez a te illetve a fiad dolga hogy mit és hogyan szerettek,

amit irtam, hogy a fiad tesz kifuggesztesekre elfogadó jog nyilatkozatot 100+ kmrol helyi földtulajdonosok adásvételre, ez elvtelen, és nem hazugság!!!! az ilyen elvtelen haracsolo parasztok miatt romlik az ország igazi patasztjainak a megítélése!!!

Részemről lezartam a témát azt ajánlom hagyja fel ön is mert ezek tények amit bizonyítani tudunk!

nyugodtan jelentse fol minden fórumon regisztrált gazdálkodó parasztot ha attól nyugodtabb lesz az álma.

#61807 szanberg
2017-03-07 10:37:16

Válasz Radocz #61816. hozzászólásáraNem kell itt a hablaty duma, Balmazújvárosból nincsen semmi keresnivalótok 100+ km-ekre, ráadásul itt nem kárpótlásról van szó, hanem arról, hogy most "öko" gazdálkodóként megy a garázdálkodás, Balajton Abodon Galvácson Szendrőben meg összevissza mindenhol, eleve a 3hektár alatti állami területekre összevissza az ajánlattevés mindenütt, még talán Zala-megyében is... no ez nem korrket de nemhogy nem korrekt hanem teljes mértékben elutasítandó és ne szabadkozz, hogy a fiad és Te semmit nem tudsz erről mert mindennel nagyon jól tisztában vagy mik történnek errefelé is.

Az, hogy vetettetek öko tökmagot de semmit sem takarítottatok be belőle az nem azt jelenti, hogy bio termelők vagytok de hálaIstennek ezt marhára megfogják szigorítani és visszanyal a fagyi, a plussz támogatásokat és pénzeket nem fogják alaptalan helyekre, feneketlen kútakba önteni.

Nincs profilkép
#61806 .Szabi.
2017-03-07 09:51:01

Válasz Mf-es? #61821. hozzászólásáraNekem előjönnének a gerincproblémáim....

#61805 Mf-es?
2017-03-07 09:40:52

Válasz .Szabi. #61820. hozzászólásáraFordítva is nagyon kényelmes.smile biggrin

Nincs profilkép
#61804 .Szabi.
2017-03-07 09:38:54

Válasz Mf-es? #61819. hozzászólásáraAmi földfelajánlást nem vettem meg,minden esetben szóltam valamelyik helyi gazdának,gazdáknak.
Amiről te beszélsz az nálam hazaárulásnak számít,elvből sose tennék olyat.Nem tudok azonosulni az álláspontoddal,nem hoznék helyi földre idegen vevőt,azért mert az enyém nem lehet,akkor ne lehessen más gazdatársamé se.Tipikus "dögöljön meg a szomszéd tehene is".
Te fordítva ülsz a lovon.......

#61803 Mf-es?
2017-03-07 09:18:23

Válasz .Szabi. #61817. hozzászólásáraNem mindenki rühelli.Te amit nem tudsz megvenni,szólsz,a helyi konkurenciának,hogy vedd már meg!Ráadásul,amit hosszú éven át béreltél.Bármit is válaszolsz,nem hiszem,hogy oda adnád.
És aki 100 km-ről vásárol,az biztosan nem fogja művelni.
Kellene egy fordulatnak lenni,mikor kiszűrik,az ilyen,"valódi"netparasztokat.Nincs értékesítés,az őstermelői bevonása,stb..

Nincs profilkép
#61802 Mihály-963
2017-03-07 09:01:56

Válasz .Szabi. #61817. hozzászólására ezt hozta a kárpótlás aki vet ak-át az ott vet földet ahol tudott sajna igaza volt az öreg Torgyánnak már akkor nagy volt a gond az idegen licitálókkal de hát olyan is előfordult hogy 40 évvel azelőtt ott éltek ősei de hát az a múlt most meg az ott élők minden szőrszálat megmozgatnak csak meg kaphassák a földet smile pimp

Nincs profilkép
#61801 .Szabi.
2017-03-07 08:12:20

Válasz Radocz #61816. hozzászólásáraMinden "valódi" gazdálkodó rühelli az olyan "mű" parasztokat,akik lakóhelyüktől 100+km-re földet vásárolnak és eszük ágában sincs sem odaköltözni,sem tényleges gazdálkodást folytatni.Ezek miatt van az ön népszerűségi indexe a bányászbéka segge alatt.
Továbbiakban nem tartom kizártnak,hogy fenti tevékenységükkel felesleges egészségügyi kockázatot vállalnak.

#61800 Radocz
2017-03-07 04:37:19

Válasz ermike #61813. hozzászólására"veszel egy földet és egyből vagy berbeadod vagy bér muvelteted"

Mindent olyan jól tudtok szerinted m i k o r v e t t e m utoljára földet?

Amit írsz az szintén hazugság.

A kárpótlás során "visszakapott" földem egy Kft műveli. Elnézést kérek de ezt most hallom először, hogy törvénytelen.

Anno, amikor a földtörvény tervezet vitája volt, többen több helyen bíráltuk.

Decemberben személyesen is elnézést kértem emiatt, mert akkor tévedtem. Ezek szerint most tévedek.?
Teljesen össze vagyok zavarodva, hogy akkor mikor is volt igazam.

Én egyetlen egy NFA területre sem tettem vételi ajánlatot. Igaz én vittem a fiam, mert szüksége volt sofőrre.

Gondolkoztál már rajta?????

Mi lenne, ha a gyereked az azonos neműeket szeretné. (Onnantól már nem is a tied lenne)?

smile cowboy

Nincs profilkép
#61799 nagypistivagyok2
2017-03-06 20:16:55

Válasz *** HM *** #61814. hozzászólásáraRásssszistá,ántiszemitááááá smile lolsmile lolsmile lol

#61798 *** HM ***
2017-03-06 19:55:44

Válasz ermike #61813. hozzászólásáraHà a zsidrooknak àll a piz nem?
Aki nem tud bizniszőni éhendöglik hànem?smile aikidosmile w00t

#61797 ermike
2017-03-06 19:29:29

Válasz ermike #61812. hozzászólásáraaz én unszinpatiam ennek köszönhető, nem érdekel benneteket csak pénz, veszel egy földet és egyből vagy berbeadod vagy bér muvelteted ezzel a helyben lakó valódi gazdák életet keserited, ez erkölcstelen és becstelen,

#61796 ermike
2017-03-06 19:13:23

Válasz Radocz #61810. hozzászólásáraa drága fiad öko gazdakent jelentkezik errefelé kifüggesztett földekre! többek között Galavacson is! hála istennek teljesen értelmetlen módon! pár fórum hozzászólás utan lejött hogy ti csak foldnepperek vagytok!

#61795 szanberg
2017-03-06 17:33:11

Válasz Radocz #61810. hozzászólásáraEddig éltemben vagy kétszer írtam ebbe a topicba, sőt olvasni sem többet szerintem de látom, hogy nem is fogom aktívabban járni ezt a zagyvalékot smile lolsmile lolsmile lol

Gondolkozz már mielőtt kitapétázol egy topicot ilyen formában!
senki sem kíváncsi rá(d).

Az ügyvédednek meg felkell kötnie a gatyát ha egy ilyen virtuális világ történéseivel akarja terhelni a bíróságot, ennyi erővel többezer ilyen alkalomra lett volna lehetőség, nagy röhögés meg lebőgés lesz, ÁLLUNK ELÉBE!!! ha így gondolod...

#61794 Radocz
2017-03-06 16:11:47

Galvács:

http://www.szendroitura.hu/latnivalok-galvacs.html

http://www.szendroitura.hu/latnivalok-galvacs.html

Szanberg mester!

"Meg aztán a Balajton ki nem fizetett munkabérek okán úgyis vérdíj van kitűzve és most már Galvácson is szóval nem nagyon kell errefelé jönnie bizonyos embereknek és az,"

Miután ketten is megkérdezték, hogy az én fejemre két helyen is vérdíjat tűztek ki, ez a mondat erről szól?

Ez a Galvácsos dolog nem is jutott el a tudatomig. (nem értettem magamra).
Az ottani "sértett" elérhetőségét szeretném privátban megkapni.
Jó lenne vele is tisztázni, hogy mi baja is van velem?

Szerda délelőtt még mindig van szabad időm egy esetleges személyes beszélgetésre az úriemberrel. (ha úgy kívánja a telefonos beszélgetésünk).

smile cowboy

#61793 Radocz
2017-03-06 06:01:15

Úgy kezdődött, hogy nagyon-nagyon régen ....

Aztán vért izzadva ......

Netparaszt tudását alkalmazva ....

"Válasz »
#7007 szanberg | 2017-03-02 07:50:36
szanberg

Válasz ermike #7003. hozzászólására

Meg aztán a Balajton ki nem fizetett munkabérek okán úgyis vérdíj van kitűzve és most már Galvácson is szóval nem nagyon kell errefelé jönnie bizonyos embereknek és az, hogy partnert nem talál a "művelésre" az csak a legkisebb bajuk lesz majd megtudják..."

Elkezdtük egy oda nem illő topikban, majd reagáltam rá itt.

Másnap így reagáltam.

"Válasz »
#7022 Radocz | 2017-03-03 21:56:09
Radocz

Válasz szanberg #7007. hozzászólására

Ha ez igaz, küldj már egy elérhetőséget, hogy megtudjuk beszélni négyesben.

Amiről én tudok két helyen írtunk szerződést és átadtuk a megbeszélt összeget.

Ha valamit rosszul tudok, akkor nagy elnézések közepette, de rendezem a fiam tartozását.

Ha ne adj Isten ráglamazásnak tűnik Imre és a Máté előre megbeszél firkálmánya a nem megfelelő topikban, akkor bejelntkezett hozzám egy "kíváncsi" ügyfelem, hogy fizeti az ügyvédi munkadíj felét.

Úgy jártam mint V Gábor. Visszanyalt a fagyi.

Nekem március 8-a szerda 11 óra megfelel a találkozásra."

"Válasz »
#7027 szanberg | 2017-03-05 09:06:16
szanberg

Válasz Radocz #7022. hozzászólására

Nincs itt semmi előre megbeszélve, viszont aki sértődött az úgyis elmondja, meg már megvan a híre mindennek a környéken bármelyik településen."

A hely és a pontos idő helyett kaptam egy....

A ki nem fizetett munkabér és a sértődöttség közt van ám egy icipici különbség.

Jelenleg névjegyzékes szaktanácsadó vagyok.
Az ügyfelek egy része a Fórumon keresztül keresett meg.

Ha 10 százalék elhiszi a szemen szedett hazugságok felét, és nem köt velem szerződést, akkor anyagi károm keletkezik.

Ez több millió forint is lehet.

Ha nem sikerül Máténak itt a Fórumon tisztázni, hogy félreértette a .....

Akkor előfordulhat: úgy döntünk a ügyvédemmel, hogy ....

Úgy jár majd a dolog, mint a műkörmös.
Anno a téma Egyik szakavatottja G Zoltán volt államtitkár megállapította, hogy megérdemelten nyert az "asszonyka" a pályázaton. Még szakmai segítséget is adott neki. Már mint Zoli a fiatal gazdának.

Dolog van, mert ma jön a kéményseprő ellenőrizni.

smile cowboy

Nincs profilkép
#61792 .Richard.
2017-02-26 13:17:06

Válasz Radocz #61805. hozzászólásárasmile thumbupez szèp eszmefuttatàs volt. De miért is volt rà szükség ? Milyen ràgalmazàst terelek?smile cursingbszk èn a rágalmazásra! Biztos vagyok benne, hogy nem èrtem a talajmegùjìtàst,meg nem is fogom. Örülök, ha valakik èrtik,vagy Ùgy gondolják, hogy èrtik,megosszàk hasznos tapasztalataikat a tisztelt nagyèrdeművel.de,mivel mindenki a saját spòrolàsàval,lehetősègeivel tud nèmi sikert elèri magànak,,az màr hasznos a mai világban. Időm a többműszakos munkahelyem,a család, az èpitkezès, meg a nèha mèg lèvő àllattartàs mellett,ennyit enged meg. Ha tehetném,több időt Szànnèk a tmmg,bővebb tanulmànyozàsàra,meg kisèrletezèsre,de addig is az eke elhagyàsa,plusz valamifèle takarònövèny hasznàlatàt is előrejutàsnak tartom,mert első a család.

Nincs profilkép
#61791 Mihály-963
2017-02-26 09:33:46

Válasz Mihály-963 #61804. hozzászólására se kép se hír vagy elromlott a távcső de akkor minek híresztelik még jó hogy nem ültem ki az eget vizsgálni de olyan jól aludtam helyette smile pimpsmile pimpsmile pimpsmile pimpsmile pimpsmile pimpsmile pimp

Nincs profilkép
#61790 Claaastra
2017-02-26 09:05:10

Válasz Radocz #61805. hozzászólásáraHa megfigyelitek rengeteg nagyon aktív forumozó itthagyta,vagy nagyon hanyagolja az oldalt,mert vannak akik nagyon osztják az észt(kiderül hogy már pénzért is)aztán fogalmuk sincs a valódi"mezőgazdasághoz"

#61789 Radocz
2017-02-26 06:30:19

A "belső" fórum tudástár topikjában megjelent egy írás.
Ezt én egy órával ezelőtt olvastam el.
A következő hozzászólásokból kiderül, hogy van bankkártya, amivel lehet, és van amivel nem lehet fizetni.

Majd a Mokári Ádám nick nevű fórumozó feltett egy kérdést:
"Kaptam egy levelet amiben Netparasztnak gyűjtenek pénzt."

Erre ermike fórumozónk korrekt választ adott.
"Az a ...i egy csaló 2000 Font a gyerek szivárványházára???? Azért nem tud kimenni egy hét oktatásra angliába! Hazajön és itthon is pénzért osztja az igét! "

Mokári Ádám pontosítani szerette volna ki is a csaló ezért ismét kérdezett:

"Ki a csaló netparaszt vagy az aki adományt gyűjta nevében?"

Mint tanuló talajmegújító a Radocz nick nevű fórumozó is szeretne tisztán látni és a Muskátliszájú fórumozó javaslatára érdeklődött, és idejét nem sajnálva telefonálni kezdett.

Ekkor a .XY. fórumozónk képeivel elterelte az eseményt más irányba.
Annyira, hogy Mr. Poke,

"Hát lehet nem jó topicot olvastam de semmi komolyabb dolgot nem írt ott senki. Különben meg ne kell etetni a trolokat"

szöveggel válaszolt ermike bejegyzésére.

Poke mester mit szólna hozzá, ha Önnek azt írta volna a Radocz nick nevű fórumozó, hogy maga egy gyilkos.

Az agrofuturás képzésen megölte a bacijaimat. Ezt már a nagy nyilvánosság előtt elfelejteném hozzátenni. Ön tenne feljelentést a bíróságon?
Lajosom a választ privátba kérem a 70/453-

Majd 25 .én Kajszi besokall:

"Válasz »
#6857 kajszi_71823 | 2017-02-25 21:13:35

Válasz Sz_Pisti #6856. hozzászólására

Érdekes, hogy nem érted, mivel ez a topik pont arról szól, hogy hogyan lehet fokozatosan elhagyni a tomérdek input anyagokat terméscsokkenés nelkul.

Szanberg és még sokan mások mindig nem értik, hogy ez a topik nem arról szól amiről ők beszélnek. Sz_Pisti sem akarja érteni.

Nagyon bonyolult lehet ez.

"Hah viccnek is rossz, dr.T-nek ekével sok köze nincs a TMMG-hez."

.XY. közül ketten értik, hogy ez TMMG.

.Richard. még nem olvasott elég figyelmesen Ő még nem érti. Vagy csak el akarja képeivel terelni a figyelmet a rágalmazásról?

Ha meg nem rágalmazás, akkor derüljön ki végre az I-gazság.

Ennek érdekében Radocz nick nevű fórumozó felajánlotta az ügyvédi munkadíj felének kifizetését személyesen a .....

smile cowboy

Moderátor által módosítva: 2017-04-06 09:24:03

Nincs profilkép
#61788 Mihály-963
2017-02-22 18:26:35

Az egyikről megállapították, hogy egy óriási csóvájú üstökös, ami még a héten látható lesz az égbolton, ám hogy a Föld légkörét február 25-én átlépő tárgy mi lehet, arról fogalmuk sincs.

Csak annyit tudnak, hogy körülbelül 1 kilométer átmérőjű, és az átlagosnál nagyobb sebességgel közeledik bolygónk felé. egy kis csillag hullássmile pimpsmile pimpsmile pimpsmile pimpsmile pimp

#61787 rilex
2017-02-21 13:59:05

Válasz *** HM *** #61802. hozzászólásáraA pedagógus egy külön faj.smile laugh
Nem csömörlik meg olyan könnyen.
S igaza van Mihálynak abban, hogy a 11 pont jó részét érdemesebb lenne megtanítani az iskolában, mint sok egyéb felesleges, s az életben talán semmire sem használható tananyagot.
De ettől eltekintve mégis azt vallom, hogy az életre nevelés elsődleges színtere a család.smile drool

#61786 *** HM ***
2017-02-21 13:55:27

Válasz rilex #61800. hozzászólásáraMennyire csömörlik meg, fásul bele a tanári had ma az előírt tananyagtól ennek a továbbadásától?

#61785 Ebcsont
2017-02-21 13:46:39

Válasz Mihály-963 #61799. hozzászólásáraVizet prédikál és bort iszik. Ráadásul még felületes is, bár biztosan van olyan nézőpont, ahonnan ilyennek látszik a világ..

#61784 rilex
2017-02-21 13:38:01

Válasz Mihály-963 #61799. hozzászólásáraMindenben egyet értünk. smile rolleyes
Talán abban nem, hogy ezeket miért is az iskolának kellene megtanítani - kevés kivétellel?
Azt gondolom, a felsoroltak jó részét otthon, a szülőktől kellene elsajátítani. smile smile
Próbálhat az iskola sok mindent beleültetni a gyerkőcök fejébe, ha otthonról egészen mást hoz, a szüleitől egészen mást hall, s a mindennapokban mást tapasztal.
smile sweatdrop

Nincs profilkép
#61783 Mihály-963
2017-02-21 10:28:55

Bill Gates 11 aranyszabálya a mai gyerekeknek – ezeket bezzeg nem tanítják az iskolában…
Varázslat | február 17, 2017 | Okos | Nincs hozzászólás

A világ egyik leggazdagabb embere, a Microsoft vezéreként ismert milliárdos egy középiskolásoknak tartott előadása során 11 olyan dologról beszélt, amit a mai gyerekek nem tanulnak az iskolában, pedig szinte elengedhetetlenül szükségesek a mai világban.

Ha valaki, ő már csak tudja. Tőle érdemes tanulni:

1. szabály:
Az élet sosem igazságos – szokj hozzá!

2. szabály:
A világot nem érdekli az önérzeted. A világ azt várja el tőled, hogy érj el valamit AZELŐTT, hogy önérzeteskedsz.

3. szabály:
NEM lesz havi nettó 5 milliós fizetésed közvetlenül a középiskola után. Nem lesz belőled rögtön vezérigazgató-helyettes és nem kapsz céges autót. Azokért keményen meg kell dolgozni.

4. szabály:
Azt hiszed, hogy kemény veled a tanár? Várj csak, míg találkozol a főnököddel!

5. szabály:
A hamburgersütés nem alja munka, és nem ássa alá a méltóságodat. A nagyszüleid idejében ezzel a kifejezéssel illették ezt a munkát: lehetőség.

6. szabály:
Ha elcseszed, az NEM a szüleid hibája, szóval ne nyávogj, hanem tanulj a hibáidból!

7. szabály:
A születésed előtt a szüleid nem voltak ‘uncsik’. Azért váltak ilyenné, mert akörül forog az életük, hogy megkeressék a csekkekre, és úgy általában az életedre valót. Kimossák a ruhádat, és hallgassák az öndicsérő áradozásodat, hogy mennyire jófej srác vagy. Szóval mielőtt nekiugrasz az esőerdőket megmenteni a szüleid generációja okozta káros hatásoktól, előtte megpróbálhatnád kiganézni a disznóólat a saját szobádban.

8. szabály:
Az iskolában lehet, hogy elfogadták a győzteseket és a veszteseket is. Az élet azonban NEM ilyen. Az iskolában kijavíthatod a rossz jegyeket, és annyi időt kapsz a helyes válasz megtalálására, amennyit csak akarsz. Ennek azonban SEMMI KÖZE NINCS a valós élethez.

9. szabály:
Az életet nem iskolai félévekben mérik. Nincs nyári szünet. És nagyon kevés munkáltatót érdekel, hogy te meg akarod találni önmagadat, arra ugyanis ott van a szabadidőd.

10. szabály:
A tévé NEM a valós életet mutatja be. A valóságban az embereknek muszáj dolgozni menni, és nem üldögélnek naphosszat a kávézóban.

11. szabály:
Légy kedves az uncsi, eminens stréberekhez. Könnyen lehet, hogy az egyikük egyszer a főnököd lesz. Érdemes megtanítani mert való világsmile pimpsmile pimpsmile pimpsmile pimp

#61782 atisgyulai
2017-02-20 11:13:36

Válasz .Richard. #61797. hozzászólásáraA komp nem volt a jégár útjában, viszont a kötelek igen. Keresztül az egész folyón. Azt kellett volna idejében elengedni, nem akkor kapkodni mikor már baj van. A vízügyi "szakemberek" tudták mi a helyzet, figyelemmel kísérték a vonulást. Nem lehetett volna értesíteni az ilyen helyeket hogy készüljenek fel időben?
Ku.va nagy lóvékat kapnak ám, ilyen és ehhez hasonló készültségek esetén. smile hammer
Ki lett volna a felelős, ha a kompot ott a szemük (és a TV) láttára felborítja az alábújó jég?
Jani meg csak hősi hallottként lenne híres!?!?

Nincs profilkép
#61781 .Richard.
2017-02-20 09:19:51

Válasz atisgyulai #61796. hozzászólásáraMiért hanyagság? Kérdés, a komp lehet e vízben jègzajlàskor? Làthatò a jèg rombolàsa,ami feszíti a komp madzagjait,akkor szüksèges azon tartòzkodni?

#61780 atisgyulai
2017-02-20 08:52:17

Válasz Diesel Tibor #61793. hozzászólásáraMinden csoda 3 napig tart.
Most esetleg a közelben 1-2 büfés vagy kisbolt jól él belőle, de ez csak tiszavirág életű lesz.
Ha egy kicsit "meglovagolják" ezt a majdnem katasztrófával végződött dolgot,(szerintem hanyagságot) akkor picit húzható, de ennyi volt Jani + a komp celeb pályafutása.

Pl. én is feltehettem volna így a linkeket:

Happy Finish két részben:

1. rész-elfogás
2. rész-hazatoloncolás

Mindjárt érdekesebben hangzik. smile wink

#61779 rilex
2017-02-19 22:56:13

Válasz Molnár István_56605 #61794. hozzászólásáraAz eddigieket szerettem.smile rolleyes
S ha így marad, ezután is szeretni fogom. smile blushingsmile smilesmile flowers

#61778 Molnár István_56605
2017-02-19 22:38:47

Válasz rilex #61790. hozzászólásáraÉn is köszönöm a dicséretet, mert annak veszem! A múltidő + remélem csak elírás!smile thumbup

#61777 Diesel Tibor
2017-02-19 21:45:38

Válasz atisgyulai #61791. hozzászólásáraA végén még jól el is sülhet a dolog hatalmas reklámot kapott a falu ,minden nap rengeteg "katasztrófa turista "van a parton.smile thumbupcool

#61776 rilex
2017-02-19 21:17:58

Válasz atisgyulai #61791. hozzászólásáraKöszönjük a képes beszámolót! smile rolleyessmile flowerssmile flowerssmile flowers

#61775 atisgyulai
2017-02-19 18:49:36

Válasz Diesel Tibor #61771 Czanik Sanyi és rilex hozzászólására

HAPPY FINISH két részletben:

1 rész
2. rész

smile flowers

#61774 rilex
2017-02-18 21:34:42

Válasz Molnár István_56605 #61785. hozzászólásáraSzerettelek visszaolvasni Titeket.
Komoly, érvekkel alátámasztott, gondolatokat ébresztő párbeszéd folyik köztetek. És emberi.
Ritka errefelé.... illetve úgy általában ritka.
Köszönöm, hogy így osszátok meg velünk a gondolataitokat! smile flowers

#61773 rilex
2017-02-18 21:31:27

Válasz Mihály-963 #61787. hozzászólásáraJól tetted, ha megnézted. smile rolleyes
Nem is akartam én ellene ágálni, csak Radócz kollégával kekeckedtem egy picit... smile winksmile blushing

Nincs profilkép
#61772 Mihály-963
2017-02-18 20:47:05

bocsi csak 27 alkalommal permeteztünk régebben amelyben már a tárolási is benne voltsmile pimp

Nincs profilkép
#61771 Mihály-963
2017-02-18 20:45:17

Válasz rilex #61782 egnéztem rászántam az időm nem mondom hogy hiába de így is fel lehet fogni mert attól hogy tájékozottabb lettem nem változik meg semmi mert egy fecske nem csinál nyarat hiába érzed úgy hogy jó idő vansmile pimpsmile pimpsmile pimpsmile pimpsmile pimpsmile pimpsmile pimp

csak annyit írnák hozzá minket cseszlet az UNIÓ hogy a vegyszer maradék meg permetezés meg kivonja a vegyszereket amivel eredmént tudtunk mutatni de pl. a banán behozza Dél Amerikából amelyet úgy kezelnek növényvédő szerrel hogy a munkások közben dolgoznak s repülőről szórják rájuk is a szert évente 60 alkalommal történik mindezde a mi almánk 37 permetezéssel nem volt jó kellet az AKG kutyagumi

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló

Nehogy büntetés legyen a vége
Nehogy büntetés legyen a vége
Hogyan védekezz az egyik legismertebb gyomnövényünk ellen?
Több mint 86 milliárd forint támogatást kaptak a családok napelemekre
Több mint 86 milliárd forint támogatást kaptak a családok napelemekre
Véget ért a Napenergia Plusz Program pályázati szakasza, az elnyert összeg több...
5x112 8,5x19 BMW gyári használt alufelni ET25 akció
5x112 8,5x19 BMW gyári használt alufelni...

75.000 Ft

Monosem NG Plus 4 eladó
Monosem NG Plus 4 eladó

7.290.000 Ft

Schwarzmüller SK
Schwarzmüller SK

8.000.000 Ft

4 éves származásos Shagya arab csődör
4 éves származásos Shagya arab csődör

1.300.000 Ft

Minden jog fenntartva.
© 2025 Agroinform Média Kft.