Ez is világos ! Csak amíg nem kapott széket a kupolában addig mindig szervezkedett, most meg...pofád lapos puttáná ! Valahogy úgy érzem a viki alatt sem lesz jobb sorsunk, mert elnyomta az egyik érdek szervezetünket is.
Válasz #32. hozzászólásra
Ébresztő ember a karsait megtömte a maszop ,miről beszélsz. Ő csak addig égette még nem lett maszopos képviselő, most meg néha picit balhézik és nagy kuss van!!!!!!!!!
Mi mindíg mondjuk, hogy micsoda sz@r árak vannak, aztán csak oda kell adni annyiért, mert a bank a nyakunkba tette a kötelet a hitellel, a kupec meg kirúja a lábunk alól a hokedlit. Íg ment ez mindíg, és így is fog menni sokáig. Ha nem így lenne, hogy tudná megvenni a földjeinket az "elit"?
ez ami itt van csak játék a számokkal.
vége lesz a kalászos aratásának (az eső a repcének is odavág) és kiderűl, hogy üresek még mindig a raktárak, na akkor lesz itt pánik
felénk is vennének 26-ért csak nincs aki odadja annyiért. én is rendelem a kazánt
Hát igen. Kb. 2 hete 34-ért vették az árpát most meg 25-ért. Érdekes.... Megérte még 34-ért is venni, hát még 25-ért !
Egy gépkeres ismerős megmondta: a magyar kereskedőnek a magyar piacon kell megkeresnie a magyar gabonán az évi hasznát a megélhetéshez, kigazduláshoz, mert ausztriában, németben, angolban nem megy ki kereskedni.
(Remélem érthetően írtam le)
Válasz #3. hozzászólásra
A trigo egy xxxxxxxx banda . Nálunk már nagyon szarul állnak mert bemutatkozott a kárpáti . Pedig itt kezdte nálunk az ipart itt lopta össze magát .
Ma olvastam újsághirdetést, ahol az idei kukoricára 50e ft/t-ás árat adnak beszállítva,persze a konkrét szerződésifeltételeket nem ismerem,ebből lehúzza a szárítást, tisztítást meg a szemetet stb. Mindenesetre érdekesnek találtam.
felhivtam a Trigo-Fix Kaszaperi telephely vezetőjét,azt mondta konkrét árat nemtud mondani,a jelenlegi tőzsdei ár 36000ft,de aratáskor lehet 43000,meg 30000 is.jövőhét közepén konkrét árat tud mondani.
1191 hozzászólás
Válasz #40. hozzászólásra
Ez is világos ! Csak amíg nem kapott széket a kupolában addig mindig szervezkedett, most meg...pofád lapos puttáná ! Valahogy úgy érzem a viki alatt sem lesz jobb sorsunk, mert elnyomta az egyik érdek szervezetünket is.
Válasz #38. hozzászólásra
Nem a jakabbal hanem a mi és gyerekeink jövöje miatt. A jakab nálunk sokkal idősebb, csak magunkért!!!!!!!!
Válasz #37. hozzászólásra
Már mint a karsai, persze rendelésre!!!!!!!!!!
Válasz #36. hozzászólásra
Értem Én ! Látok a sorok között is !
De ez így van a jobb oldalon a nagypo..jú Ja..b-al is !
Válasz #36. hozzászólásra
Mondhatnánk hogy csak rendelésre..
Válasz #32. hozzászólásra
Ébresztő ember a karsait megtömte a maszop ,miről beszélsz. Ő csak addig égette még nem lett maszopos képviselő, most meg néha picit balhézik és nagy kuss van!!!!!!!!!
JÓSKA! Gyujtsd meg biztos ki zárnak a pártból!
Válasz #33. hozzászólásra
Nekem csak a pofám égne !
Válasz #30. hozzászólásra
Megszervezzem ???????? Várom a résztvevök nyilatkozatát, kit keressek ez ügyben????? Én nem vagyok beszarva, égessük!!!!!!!!!!!
Válasz #31. hozzászólásra
Igen a jóska..
Válasz #30. hozzászólásra
Erre csak egy ember képes !!!!!
:-)))
Válasz #29. hozzászólásra
az a baj, hogy mindenknek csak a szája jár
szerintem országos kalászoségetést kellene csinálni. mindenki feláldozná a termés egy részét
Válasz #28. hozzászólásra
Megpróbálok finom lenni, ennyiért " szexuálják szájba az édes mamájukat"!!!!!!!! Inkább tárcsázom a földeket!!!!!!!!!
Mi mindíg mondjuk, hogy micsoda sz@r árak vannak, aztán csak oda kell adni annyiért, mert a bank a nyakunkba tette a kötelet a hitellel, a kupec meg kirúja a lábunk alól a hokedlit. Íg ment ez mindíg, és így is fog menni sokáig. Ha nem így lenne, hogy tudná megvenni a földjeinket az "elit"?
Őszi árpa ár: 25 +komp/áfa
heló.lehet hogy nem is annyira magyar az a kereskedő?JUDEÁS.!
Válasz #24. hozzászólásra
ez ami itt van csak játék a számokkal.
vége lesz a kalászos aratásának (az eső a repcének is odavág) és kiderűl, hogy üresek még mindig a raktárak, na akkor lesz itt pánik
felénk is vennének 26-ért csak nincs aki odadja annyiért. én is rendelem a kazánt
Válasz #24. hozzászólásra
Szerintem lesz ez augusztus-szeptember is.
Válasz #23. hozzászólásra
Remélem csak néhány hétig adig még kibirjuk..
Válasz #22. hozzászólásra
nekem van még 300q tavalyi is. két hete 35-ért vitték volna. most szopi van néhány hétig
Válasz #21. hozzászólásra
Hát igen. Kb. 2 hete 34-ért vették az árpát most meg 25-ért. Érdekes.... Megérte még 34-ért is venni, hát még 25-ért !
Egy gépkeres ismerős megmondta: a magyar kereskedőnek a magyar piacon kell megkeresnie a magyar gabonán az évi hasznát a megélhetéshez, kigazduláshoz, mert ausztriában, németben, angolban nem megy ki kereskedni.
(Remélem érthetően írtam le)
Válasz #20. hozzászólásra
Én inkább ugy mondanám hogy készül az egészpályás letámadás!!!
Válasz #19. hozzászólásra
Nekem is jól jönne egy tavalyi kukoricás helyzet.
Válasz #18. hozzászólásra
hát csak remélni tudom
Válasz #17. hozzászólásra
Hát nincs éppen túlfizetve,hogy lépnének az orruk hegyére..Tartok tőle ,hogy megismétlődik a tavalyi év kukorica fronton is.
Válasz #16. hozzászólásra
Annyi. Meg még -2-4% szemétre.
Botrányos árak az árpára 2400-2500+áfa.Nálatok mennyi?
Válasz #13. hozzászólásra
+áfa az árpáért?
éjjel volt egy kis vihar, ma 1500-at ment fel az ára, most 34500 Ft/To
3600-3800-at igértek 3600-os 2hétre fizet 3800-as 2 honapra
Moderálási elveink miatt törölve.
2009-06-16 21:52:32
Ma voltam fejtágításon. Konkrét igéret nem volt, de 3200-at mondtak most. Búzára meg 3500-at. Remélem, hogy ez csak nagyon induló ár!
Tótkomlósi KEVTAK KFT.3400+/mázsa veszi az ősziárpát.
40 q átlagnál kb. 30 Ft körül van az önköltsége, akkor megint hatalmasat keresek
Válasz #6. hozzászólásra
hogyan mutatkozott be?érdekelne!
Válasz #6. hozzászólásra
nekünk csak jó a véleményünk róluk.idáig.
Válasz #3. hozzászólásra
A trigo egy xxxxxxxx banda . Nálunk már nagyon szarul állnak mert bemutatkozott a kárpáti . Pedig itt kezdte nálunk az ipart itt lopta össze magát .
Ma olvastam újsághirdetést, ahol az idei kukoricára 50e ft/t-ás árat adnak beszállítva,persze a konkrét szerződésifeltételeket nem ismerem,ebből lehúzza a szárítást, tisztítást meg a szemetet stb. Mindenesetre érdekesnek találtam.
Válasz #3. hozzászólásra
szerintem a kereskedők is óvatosak, remélem a termelők is óvatosak és nem adják oda hugyért-szarért
felhivtam a Trigo-Fix Kaszaperi telephely vezetőjét,azt mondta konkrét árat nemtud mondani,a jelenlegi tőzsdei ár 36000ft,de aratáskor lehet 43000,meg 30000 is.jövőhét közepén konkrét árat tud mondani.
Válasz #1. hozzászólásra
ha igy haladunk, akkor a 25 Ft-os intervencióra szorulunk
Sziasztok!
Szeretném tőletek megtudni ki milyen árat hallott Őszi árpára.Mi felénk állitólag 32000Ft.Előre is köszönöm!