Válasz medikus #7543. hozzászólásáraHa nem egyformák a hézagok, és csak az egyik himba érintkezik, a másik kettő nem, akkor lehet holtjáték, és mégis megcsúszhat. Szerintem.
Válasz gazda28 #7537. hozzászólásáraAlul a kuplung harangon van egy lemez dekni!!!6-8 csavar fogja fel!!Azt leveszed,és látod az egész kuplungot!Kb 10x20cm nyílás!A kezed símán felér ahová kell!Csak alá kell feküdni!
Sziasztok
Egy olyan problémám volna hogy most kuplungoztuk meg az mtz ét
Új szerkezet,kerámiás
És ugyan úgy csúszik pedig már vagy 20 orát dolgozot
Mi lehet a probléma?
Válasz Bárány #7507. hozzászólásáraHa nem mondod eszembe se jutott volna hogy H1-esben is van ledes.Ma összeraktam sima H1-sel működik látszódik is,majd kiderül meddig bírja.Ha nem sokáig veszek bele ledeset és próba.Új villogót nem akarok venni mert van vagy 10 darabom kihullott középpel itthon.Nem is olyan lényeg mert az anyaszomorítók ha megállítanak úgyis belém kötnek,de azt nem szeretem ha a villogó miatt állítanak meg.
Válasz bandigh #7503. hozzászólásáraPróbáltam már minden félét.A sárhányók a difiházon vannak gumibakok nélkül,és remeg mindenképp.Pár éve volt rajta lukas villogó rezgéscsillapítós gumiharanggal,az is megadta magát.Jó lesz ez az indexes megoldás csak a min 50 Watos égőt találjam meg,ami bírja a strapát.
Válasz medikus #7500. hozzászólásáraVan egy bukókeretes traktorunk ami tavaly két 40 eurós hella körvillogónak kiremegtette a közepét.Olcsó vásári egy hónapot nem bírt ki rajta.És a H1-nek a foglalatát egyszerűen belebírnám fogatni egy relével együtt.Meg a 21 wattos nem is látszana fényterítő nélkül.Csak az a kérdés hogy a H1 mit szólna a fél órás pislogáshoz ??
13549 hozzászólás
Válasz medikus #7543. hozzászólásáraHa nem egyformák a hézagok, és csak az egyik himba érintkezik, a másik kettő nem, akkor lehet holtjáték, és mégis megcsúszhat. Szerintem.
Válasz medikus #7546. hozzászólásáraJó megnézem!!
Válasz medikus #7546. hozzászólásáraJó megnézem!!
Válasz gazda28 #7544. hozzászólásáraNem tudok karikázni,de a rugók között ami van csavarfej!!!!!3 csavarfejet látsz a képen!!!Azokat hajtsd ki!
Válasz medikus #7543. hozzászólásáraHoltjáték az van
Válasz medikus #7541. hozzászólásáraBekarikáznád a képen
Tanulo vagyok még
Válasz Bárány #7542. hozzászólásáraA pedálon ha van valamekkora holtjáték,akkor már nem csúszhatna!Odáig csak eljutottak,ha nekifogtak!!!!!!!
Válasz medikus #7538. hozzászólásáraA kinyomó csapágy hézagot is ott kell(ett volna) ellenőrizni. Lehet, hogy az sincs beállítva?
Válasz gazda28 #7539. hozzászólásáraAkkor tudod mit kell kivenni???Nem a béka állító csavarokat,hanem a képen csak csavarfejként látható 3 csavart!!
Nem sos de -Sfoggia gamma 90- szemenkénti , kukorica vetőgéphez keresek csúszó csoroszlyát. Ha valaki tud valami lehetőséget megköszönném.
Válasz medikus #7538. hozzászólásáraKöszönöm
Holnap megprobálom
Válasz gazda28 #7537. hozzászólásáraAlul a kuplung harangon van egy lemez dekni!!!6-8 csavar fogja fel!!Azt leveszed,és látod az egész kuplungot!Kb 10x20cm nyílás!A kezed símán felér ahová kell!Csak alá kell feküdni!

Válasz medikus #7529. hozzászólásáraPontosan hol?
Válasz gazda28 #7533. hozzászólásáraEl takarja az ablakot a rakodó?
Válasz gazda28 #7533. hozzászólásáraMi van alul az ablaknál amitől szenvedés?Semmi!!!!5 perc!
Válasz medikus #7531. hozzászólásáraKöszönöm a segitséget
Kicsit nehézkes lesz mert már rajta van a rakodó
Hat szenvedéses lesz megint levenni
Válasz apuci #7530. hozzászólásáraÚgy biztos könnyebb,de utána kivehetné!!!Könnyebb a csapot betenni!
Válasz medikus #7529. hozzászólásáraMajd tájékoztass!!
Jó lett e?
Válasz medikus #7527. hozzászólásáraNem azért rakják bele mert úgy tudják a kiemelővillákat(békák)a helyére tenni?
Válasz gazda28 #7528. hozzászólásáraAlulról felnyúlsz,és kitekered!Azért nem kell szét tolni!
Válasz medikus #7527. hozzászólásáraEzt elcsesztük a francba
Válasz gazda28 #7526. hozzászólásáraLehet határol vele valamit!Mi kiszoktuk venni!Nem esik az anélkül szét!Fogják a békák!!!
Válasz medikus #7525. hozzászólásáraDe akkor miert raknak oda csavart?
Na basszus
Válasz gazda28 #7524. hozzászólásáraAz a csavar nem engedi eléggé rányomni a lapot a tárcsára!!Gondolj bele!!!!!

Válasz apuci #7523. hozzászólásáraAkkor lehet hogy azt nem vettük ki
De ezért csuszna???
Válasz gazda28 #7521. hozzászólásáraAmit a medikus kolléga lentebb linkelt,ott megtalálod a képel,ki kell venni!
Válasz apuci #7518. hozzászólásáraVoltak valami csavarok de azt kivetük
Azt nem kelket volna?
Válasz apuci #7518. hozzászólásáraVoltak valami csavarok de azt kivetük
Azt nem kelket volna?
Válasz máris szomszéd #7519. hozzászólásáraVan,ez a 3 csavar!

Válasz medikus #7517. hozzászólásáraMost is van.
Válasz gazda28 #7516. hozzászólásáraSzerintem arra hogy az új szerkezetekben van 3 db ősze fogó csavar.
Válasz gazda28 #7516. hozzászólásáraRégen volt a nyomólapba hajtva rögzítő csavar.Valaki biztos tudja miért,de volt!
Válasz medikus #7514. hozzászólásáraMármint mire gondolsz?
Válasz gazda28 #7513. hozzászólásáraA szerkezetből nem vettétek ki a rögzítő csavarokat!
Sziasztok
Egy olyan problémám volna hogy most kuplungoztuk meg az mtz ét
Új szerkezet,kerámiás
És ugyan úgy csúszik pedig már vagy 20 orát dolgozot
Mi lehet a probléma?
Válasz Bárány #7507. hozzászólásáraHa nem mondod eszembe se jutott volna hogy H1-esben is van ledes.
Ma összeraktam sima H1-sel működik látszódik is,majd kiderül meddig bírja.Ha nem sokáig veszek bele ledeset és próba.Új villogót nem akarok venni mert van vagy 10 darabom kihullott középpel itthon.
Nem is olyan lényeg mert az anyaszomorítók ha megállítanak úgyis belém kötnek,de azt nem szeretem ha a villogó miatt állítanak meg.
Válasz medikus #7509. hozzászólásáraAsszongyák a led nem barátja a rezgésnek???
Válasz Bárány #7508. hozzászólásáraÚgy ám
Válasz Bárány #7508. hozzászólásáraNekem nagyfeszültségű villanócsöves van!Abban sem mozog csak az ív!

Válasz mtz1221 #7501. hozzászólásáraA LED-es villogóban nincs mozgó alaktrész.
Válasz traktoroskiskukac #7504. hozzászólásáraLED-et bele, az bírja leginkább.
Válasz traktoroskiskukac #7504. hozzászólásáraÉs azt tudod e hogy melyik spéci halogének bírják ??
Válasz bandigh #7503. hozzászólásáraPróbáltam már minden félét.A sárhányók a difiházon vannak gumibakok nélkül,és remeg mindenképp.Pár éve volt rajta lukas villogó rezgéscsillapítós gumiharanggal,az is megadta magát.Jó lesz ez az indexes megoldás csak a min 50 Watos égőt találjam meg,ami bírja a strapát.
Válasz mtz1221 #7501. hozzászólásáraNem fogja bìrni a kapcsolgatást csak a spéci halogènek bírják.
Válasz mtz1221 #7501. hozzászólásáraLehet csak ki kell merevíteni a tartóját, ne reszkessen
Válasz envagyok2 #7495. hozzászólására30 eft
Válasz medikus #7500. hozzászólásáraVan egy bukókeretes traktorunk ami tavaly két 40 eurós hella körvillogónak kiremegtette a közepét.Olcsó vásári egy hónapot nem bírt ki rajta.És a H1-nek a foglalatát egyszerűen belebírnám fogatni egy relével együtt.Meg a 21 wattos nem is látszana fényterítő nélkül.Csak az a kérdés hogy a H1 mit szólna a fél órás pislogáshoz ??
Válasz mtz1221 #7499. hozzászólásáraMiért H1?Kisebb nem elég? Lehet a H1 nem tolerálná sokáig a feszültség lökéseket!