Ha hamarabb szóltál volna, lett volna tíz darab,használt tiszta és jó állapotú fa raklappal. Egy hete adtam el őket 6 ezer forintért darabját.
Tavaly annyit vettem hogy ezekre már nincs szükség kimaradtak.
Nem szoktam kérni, most sem magamnak teszem.. most találtam ezt a cikket.. 33nehéz sorsú gyereknek van egy-egy kívánsága..
Egy kiskinizsi kisfiú kívánsága, hogy szupererős traktort 'vezethessen'.. aki a környéken él és esetleg van rá lehetőség, annak ajánlom ezt a cikket:
Nem régen lettem Zetor 5611 tulajdonos és most műszaki előtt szeretném átnézni és egy-két dolgot kicserélni rajta és a hiányzó dolgokat pótolni,ebben szeretném a segítségeteket kérni:legyen szíves valaki, készítsen nekem egy képet a fülke alatti fékszerelvényekről mert fogalmam sincs hogy hova és hogyan fogassam föl a taposószelepet ez ugyanis hiányzik a gépről az előző tulaj se tudott mondani semmit mert nem használta. Előre is köszönöm! További szép napot Mindenkinek!
ha van valami a gépre rakva, a tálcán találsz egy kicsi ikont.. ha minden frankó, akkor zöld pipával- hardver biztonságos eltávolítása..
Tényleg, nézd meg a tálcán a rejtett ikonjaidat, hátha mégis ott van a kártya..
ja, és az ilyen kártyákat nem csak úgy kikapkodjuk ám a gépből, hanem rábökünk a 'biztonságos eltávolításra' és csak ha engedi, akkor kapjuk ki a gépből.. az usb-s cuccokra is ez áll.
Meg néha nem árt formázni a cuccot.. pentdrive-ot, meg ilyen xir-xarokat is..
Valaki dolgozott már kramer 312sl rakodóval? Most vettem egyet beállt motorral. Motorja kész pöcc-röff. Bár nemigazán tudtam még kipróbálni. Kipufogó meg szívócsonk csak holnap fog rákerülni még. De ahogy próbálhattam egyesbe elindul előre is hátra is de kettesbe meg se moccan. A műszerfalon van két óra egyik 6 bárig mér 0-3ig zöd a skála 3-6ig piros alapjáraton nem mutat semmit ahogy nyomom a gázt felmegy egyig. Másik óra 25 bárig mér de az meg se mozdul valószínűleg nem jó. Megtudná mondani valaki hogy mit mérnek ezek az órák? A 6 báros csövét megpróbáltam végig követni de bemegy a vázba és valahol a hidrokuplung környékén elvész a sötétben. Sajnos nagyon össze van sűrítve alulról jó pár csövet nem tudok kibogozni honnan jön vagy hová tart.
Légyszi fejtsd már ki bővebben A motor max ugy 1500 körül pereg, a dinamó ennek a dupláját vagy mekkora tárcsát csináltassak rá? A mostani tárcsákkal ugy a max amit forogna az kb 4500. Vagy hagyjam így??
Stihk boltb lehet veni kis műanyag "kanalat" fillérekért (aszem 300ft körül van.) azt beteszed a gyertya helyén és kitámasztja a dugót. Aztán lelazítod a kuplungod. A stihlen balmenetes az tuti. Husqvarnán nem tudom hogy van felrögzítve de valószínű hogy azon is úgy. Szóval ha van rajta kulcsnyílás akkor jobbra próbáld lelazítani.
Holtpont tuskónak nevezett célszerszámmal tudod megtámasztani a dugattyút. Danamitból egy esztergályos seperc alatt megcsinálja. A vas nem a legjobb, mert sérülést okozhat a dugattyún.
A felső holtpont előtt tudod majd megállítani, megtámasztani a dugót.
Légkulcsot tilos használni ilyenkor. Csak kézzel, folytonos mozdulatokkal, nem rángatva, szabad csavarozni.
Nem nagy ördöngösség amúgy.
Köszi mindenkinek holnap megpróbálom akkor kivitelezni Akkor az a lényeg hogy a dugó ne mozghasson és akkor lehet tekerészni Gondolom az alsó holtpont körül kellene megállítani
13549 hozzászólás
Válasz #1843. hozzászólásra
Ha hamarabb szóltál volna, lett volna tíz darab,használt tiszta és jó állapotú fa raklappal. Egy hete adtam el őket 6 ezer forintért darabját.
Tavaly annyit vettem hogy ezekre már nincs szükség kimaradtak.
Válasz #1842. hozzászólásra
Ilyesmi van a padláson,MTZ-45 dinamó.
Válasz #1845. hozzászólásra
Tudom,azzal beszéltem,soká szállítaná le.Amúgy jövőhét végére lesz máshonnan.
Válasz #1844. hozzászólásra
Elképzelhető de nincs ráírva semmi paraméter. Szerinted hány voltos lehet??
Válasz #1843. hozzászólásra
Expressz-en találtam Pest környékit , 3 nappal ezelőtt nitrosolnak 8db-ra kérdeztem, kmétre 12e +1e/db fuvart mondott .
Válasz #1842. hozzászólásra
Ez nem egy hegesztődinamo? régi orosz nehézgépeken szokott lenni. hogy javitani tudjanak a sztyeppén
1000 literes IBC tartályt keresek,békés,csongrád megyéből.SOS
Valakinek valami ötlete tipus vagy esetleg teljesítmény?? orosznak nézem az írást rajta de semmi konkrétat nem ír

Válasz #1840. hozzászólásra
Máté fiam,itt az alkalom ,hozzád közel van a gyerkőc,én vállalnám ,de 400km
Szép napot mindenkinek!

Nem szoktam kérni, most sem magamnak teszem.. most találtam ezt a cikket.. 33nehéz sorsú gyereknek van egy-egy kívánsága..
Egy kiskinizsi kisfiú kívánsága, hogy szupererős traktort 'vezethessen'.. aki a környéken él és esetleg van rá lehetőség, annak ajánlom ezt a cikket:
http://www.nlcafe.hu/33kivansag/20120326/egyszer_en_is_vezetnek_egy_szupereros_traktort/
Köszönöm! másik topikba is felteszem, bocs, ha valaki ismétlésnek érzi
Üdv Mindenkinek!
Nem régen lettem Zetor 5611 tulajdonos és most műszaki előtt szeretném átnézni és egy-két dolgot kicserélni rajta és a hiányzó dolgokat pótolni,ebben szeretném a segítségeteket kérni:legyen szíves valaki, készítsen nekem egy képet a fülke alatti fékszerelvényekről mert fogalmam sincs hogy hova és hogyan fogassam föl a taposószelepet ez ugyanis hiányzik a gépről az előző tulaj se tudott mondani semmit mert nem használta. Előre is köszönöm! További szép napot Mindenkinek!
Válasz #1837. hozzászólásra
viszont ha látod a zöld pipásat és más nincs a gépre rakva, akkor mégis látja az sd kártyádat..
Válasz #1836. hozzászólásra

frankó ezt má vágom is
Válasz #1835. hozzászólásra
ha van valami a gépre rakva, a tálcán találsz egy kicsi ikont.. ha minden frankó, akkor zöld pipával- hardver biztonságos eltávolítása..
Tényleg, nézd meg a tálcán a rejtett ikonjaidat, hátha mégis ott van a kártya..
Válasz #1833. hozzászólásra

mire köll bökni?
deutálom
traktor jobb cucc azt szeretjük
Válasz #1832. hozzászólásra

van csak minek kötögettem volna retek usbn
ha csak betolom résbe
vágod??????
sztem nemvágja mi az a rés meg a betolás-------
ja, és az ilyen kártyákat nem csak úgy kikapkodjuk ám a gépből, hanem rábökünk a 'biztonságos eltávolításra' és csak ha engedi, akkor kapjuk ki a gépből.. az usb-s cuccokra is ez áll.
Meg néha nem árt formázni a cuccot.. pentdrive-ot, meg ilyen xir-xarokat is..
fényképezőnek tuti, hogy van egy kábele, amivel össze tudod kötni a géppel..
Válasz #1830. hozzászólásra
másikra se reagál
Válasz #1829. hozzászólásra

Akkor sajna valószínűleg a kártyát kerülgeti a dögvész!
Válasz #1823. hozzászólásra
fénnyel képezőét há
Válasz #1827. hozzászólásra

a lapos sok port?
há beisbakna ha hordanám fődekre
Válasz #1826. hozzászólásra

Sok port zabált be, vagy nem bírja a nap kitöréseket! Hát honnan tudjam én ezt ennyi informácijóból!! Néma Heccinek még Ebcsont se érti a szavát!!!!!
Válasz #1825. hozzászólásra

Hát oszt miért haldoklik??????
Olvasó rosseb ha haldoklik akkor wassssss???
Válasz #1820. hozzászólásra

Vagy az SD haldoklik, vagy az olvasó. Az első egy pöppet gázosabb!
Válasz #1822. hozzászólásra
Gépet újraindítani próbáltad már?
Válasz #1822. hozzászólásra
nekem is csinált ilyent délután a gép.. nekem bejött a ki-be rakás..
Minek az sd-jét akarod betenni? telefon vagy fényképező? mindkettőhöz létezik usb-s kábel..
Válasz #1821. hozzászólásra

kibe nemsegit rajtam
max a ténsasszonyon seggitene
megtalálni megtalál-lyuk
de mit germózik vlm ami működött mutkor
mostmeg szivat
rühellem a technikát má
Válasz #1820. hozzászólásra

sajátgép.. ott megtalálod.. vagy vedd ki és tedd be újra.. ez más esetben is szokott segíteni
ha bedugom a sd kártyát laposba nem jelenik meg az ablak ami megszokott
akkor leokéztam és másolt mint a fene
mostmeg semmi
mia franc ???
Valaki dolgozott már kramer 312sl rakodóval? Most vettem egyet beállt motorral. Motorja kész pöcc-röff. Bár nemigazán tudtam még kipróbálni. Kipufogó meg szívócsonk csak holnap fog rákerülni még. De ahogy próbálhattam egyesbe elindul előre is hátra is de kettesbe meg se moccan. A műszerfalon van két óra egyik 6 bárig mér 0-3ig zöd a skála 3-6ig piros alapjáraton nem mutat semmit ahogy nyomom a gázt felmegy egyig. Másik óra 25 bárig mér de az meg se mozdul valószínűleg nem jó. Megtudná mondani valaki hogy mit mérnek ezek az órák? A 6 báros csövét megpróbáltam végig követni de bemegy a vázba és valahol a hidrokuplung környékén elvész a sötétben. Sajnos nagyon össze van sűrítve alulról jó pár csövet nem tudok kibogozni honnan jön vagy hová tart.
Válasz #1817. hozzászólásra
A motor max ugy 1500 körül pereg, a dinamó ennek a dupláját vagy mekkora tárcsát csináltassak rá? A mostani tárcsákkal ugy a max amit forogna az kb 4500. Vagy hagyjam így?? 
Légyszi fejtsd már ki bővebben
Válasz #1816. hozzászólásra
A dinamó akkor tölt ha pereg..
Hello, egy kis 90 w-os dinamónak kb milyen fordulat kellene??
régi rs-en volt rajta
Válasz #1813. hozzászólásra

JaH AKKOR AZ ELŐZŐ HOZZÁSZÓLÁSOM TÁRGYTALAN.
Válasz #1795. hozzászólásra
Stihk boltb lehet veni kis műanyag "kanalat" fillérekért (aszem 300ft körül van.) azt beteszed a gyertya helyén és kitámasztja a dugót. Aztán lelazítod a kuplungod. A stihlen balmenetes az tuti. Husqvarnán nem tudom hogy van felrögzítve de valószínű hogy azon is úgy. Szóval ha van rajta kulcsnyílás akkor jobbra próbáld lelazítani.
Köszi még egyszer mindenkinek
, ma sikerült kicserélnem ezzel az ütögetős módszerrel 

Válasz #1802. hozzászólásra

Holtpont tuskónak nevezett célszerszámmal tudod megtámasztani a dugattyút. Danamitból egy esztergályos seperc alatt megcsinálja. A vas nem a legjobb, mert sérülést okozhat a dugattyún.
A felső holtpont előtt tudod majd megállítani, megtámasztani a dugót.
Légkulcsot tilos használni ilyenkor. Csak kézzel, folytonos mozdulatokkal, nem rángatva, szabad csavarozni.
Nem nagy ördöngösség amúgy.
Válasz #1807. hozzászólásra
rendben, köszi!
Válasz #1809. hozzászólásra

neszeneki
virembe van akkor h. ezt ki kellett hagynom
Válasz #1808. hozzászólásra
Ja-ja ,kicsit nem jól támasztja ki és lyukad a dugó
Válasz #1804. hozzászólásra

tudok mi?
és vedd azt még fejlődésbe vagyok
azt vettem észre h. napru napra rafkósabbak leszünk
Válasz #1805. hozzászólásra

mondjuk 1 csapható csavarhuzóval
de lehet keverem a sok szerelés valamelyikével
Válasz #1802. hozzászólásra
ha kitámasztod a dugót akkor az a felső holtpont körül lesz
Válasz #1803. hozzászólásra

okés, mester már csak arra lennék kíváncsi hogy milyen szerszámmal lehet erre ráfogni? valami speckó kell hozzá??
Válasz #1803. hozzászólásra

Válasz #1801. hozzászólásra

sose támasztottuk ki
asszem könyvében se irtak ilyesmit
1 csapás oszt megindul
Köszi mindenkinek holnap megpróbálom akkor kivitelezni
Akkor az a lényeg hogy a dugó ne mozghasson és akkor lehet tekerészni
Gondolom az alsó holtpont körül kellene megállítani 
Válasz #1800. hozzászólásra
Körbefordul a főtengely és nem tudod lelazítani a kuplungot. A laposvasas megoldás is jó lehet csak nehogy valami a hengerbe maradjon.
Mivan ha a dugót nem támasztod be????